TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint Home to the best paint in the world. Annie Sloan Chalk Paint is van Annie Sloan een interior designer, artiest, en schrijver van meer dan 25 boeken over verf, verf technieken, decoartie en Chalk Paint™.

Wie is Annie Sloan ?

Zij is de uitvinder van haar eigen speciale verf die Annie Sloan Chalk Paint™ heet, deze verf heeft een heel speciaal pallet van unieke kleuren waaraan je kan zien dat Annie Sloan een expert is in haar vakgebied. Annie Sloan zelf heeft een winkel in Oxford Engeland. The Home of the best paint in the world.

Annie Sloan Chalk Paint
Annie Sloan Chalk Paint

The Shabby Shed officieel dealer van Annie Sloan Chalk Paint™

Al weer een paar maanden geleden nam Annie Sloan contact met mij op. En ik kan jullie niet uitleggen hoe verschrikkelijk trots ik ben dat ik nu officieel een van de dealers ben van Annie Sloan Chalk Paint™. Tot en met de dag van vandaag heb ik regelmatig contact met haar. En haar persoonlijkheid zie je terug in haar werk, passie ,liefde, kennis, ervaring en vooral warmte.

Annie Sloan Workshops

Binnenkort zal ik ook starten met de workshops over Annie Sloan ChalkPaint™, de data kan je vinden in mijn blog of onder het tabblad workshops, schrijf je wel vroegtijdig in want er is extreem veel belangstelling voor. De workshops vinden plaats in een speciale ruimte. Waar je de sfeer van Annie Sloan en Engeland bij de houtkachel zal ervaren. Buiten het feit dat je er erg veel zal leren over alle technieken en hoe je de Chalk Paint™het beste tot zijn recht kan laten komen. Op je eigen geverfde meubels, muren of planken, zullen we vooral veel plezier met elkaar hebben. Want ik geniet van iedere seconde om dit samen met jullie te doen. Voor een goed gebruik van Annie Sloan Chalk Paint™ is een workshop zeker aan te raden. Dan haal je meer en beter resultaat uit deze bijzondere paint.

De zekerheidsgarantie van onze winkel en onze webshop

Wij hebben altijd alle kleuren Annie Sloan ChalkPaint in voorraad

Wij leveren dezelfde dag de order aan u uit

Wij geven u gratis advies en service en zijn altijd voor u bereikbaar

Wij verkopen niet alleen verf, maar wij zijn echte Annie Sloan Chalk Paint liefhebbers in hart en nieren

Wij leveren alle bestellingen uit in 2 dozen in elkaar gescheiden door piepschuim en plastic

Wij geven u op alle vragen dezelfde dag altijd persoonlijk uitgebreid antwoord

Wij hebben zeer lage verzendkosten

U kunt betalen via Ideal, Afterpay of overboeking

Annie Sloan voordelen


Chalk Paint™ heeft een groot aantal voordelen het is een waterverdunbaar product dat speciaal is ontwikkeld door Annie Sloan. Omdat ze behoefte had aan een veelzijdige verf die onbehandeld hout of muren voorzien van een prachtige kleurlaag. Niet in de laatste plaats door de toevoeging van limewash !

Annie Sloan haar nieuwste boek " Work Book " nu bij ons verkrijgbaar voor Euro 19,95

Met Chalk Paint™ geeft u meubels, houten voorwerpen, vloerplanken en muren een uitstraling. Zoals men vroeger ook schilderde. Vroeger werd er veel krijt in verven gebruikt omdat dit een goedkope natuurlijke grondstof was. Voor de kleuren werden schilderspigmenten gebruikt zoals oker en omber. Door het mengen met bijvoorbeeld lijnolie ontstonden er prachtige kleuren. Annie Sloan heeft alle technieken van vroeger verwerkt en geoptimaliseerd in haar Chalk Paint™ en zo is er een paint ontstaan

“Home to the best paint in the World “

Annie Sloan trekt de hele wereld over recentelijk nog naar Havanna. Om nieuwe ideeën op te doen om haar kleurenpallet verder te verbeteren. En zo is het assortiment ieder jaar beter en completer. Heb je genoten van de informatie op deze pagina, waardeer dat dan met een google+ of een facebook like onderaan deze pagina. Op die manier help je ons om nog meer mensen van informatie te voorzien. Je kan natuurlijk ook naar onze facebook pagina gaan dan blijf je altijd actueel op de hoogte van alle nieuws.

Annie Sloan Chalk Paint in de winkel en direct online te bestellen