Annie Sloan Chalk Paint kleuren

Annie Sloan Chalk Paint kleuren zijn allemaal even bijzonder daarom hebben wij voor u een overzicht gemaakt van alle Annie Sloan Chalk Paint kleuren onder elkaar met daarbij een omschrijving van iedere kleur.

Alle Annie Sloan Chalk Paint kleuren zijn te koop en direct te bestellen op onze webshop

Op de foto ziet u het meubelstuk in de Annie Sloan Chalk Paint kleuren welke wij voor u hebben omschreven.

Annie Sloan Chalk Paint kleuren Arles big

 

Deze tafel is geverf met Annie Sloan Chalk Paint kleur Arles. Een rijke gele kleur vol inspiratie die goed samen gaat met Chateau Grey en Country Grey .

 

 

 

 

 

 

 

Annie Sloan Chalk Paint antoinette

 

Een mooie brocante tafel geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Antoinette. Een zacht ouderwetse licht roze kleur mooi te combineren met Pure White .

 

 

 Annie Sloan Blauwe kleuren

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleuren Emile

 

Deze lieve tafel is geverf met Annie Sloan Chalk Paint kleur Emile . Een warme zachte kleur met een lichte ondertoon van Roze-Red gaat goed samen met Chateau Grey en French Linen .

 

 

 

 

 

Annie Sloan Chalk Paint Versailles

 

 

Een brocant kastje met Annie Sloan Chalk Paint kleur Versailles geverfd . Deze kleur gaat makkelijk samen met andere kleuren. Het geeft karakter ons advies is een combinatie met Old Violet.

 

 

 

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleuren Barcelona Orange

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Barcelona Orange heeft dit kastje gekregen. Het is een warme kleur die goed is te combineren met neutrale kleuren. Goed te combineren met Chateau Grey , Paris Grey en Aubusson Blue.

 

 

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleuren Provence

 

 

Dit brocante kastje is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Provence. De Blauw groene luiken uit Frankrijk zijn de inspiratie voor deze kleur het gaat goed samen met Aubusson Blue.

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Primer Red

 

Dit oude tafeltje heeft een nieuw leven met Annie Sloan Chalk Paint kleur Primer Red. Dit is een diep rode kleur die in iedere cultuur voorkomt, gaat goed samen met Paris Grey en Chateau Grey.

 

 

 Annie Sloan rode kleuren

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Henrietta

 

Een heel mooi brocant kastje met Annie Sloan Chalk Paint kleur Henrietta. Het is een mooie rijke roze kleur met een lichte lila tint gaat heel goed samen met Country Grey en French Linen.

 

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Emperor's Silk

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Emperor’s Silk heeft dit brocante kastje een nieuw leven gegeven. Het is een vel rode kleur die goed samen gaat met Chateau Grey en Old Violet.

 

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Scandinavian Pink

 

 

Een brocant kastje met Annie Sloan Chalk Paint kleur Scandinavian Pink. Dit is een traditionele kleur die je veel ziet op Zweedse meubels gaat goed samen met Cream en Versailles.

 

 

 Annie Sloan Oranje Kleuren

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Country Grey

 

Een brocant kastje waarop je goed ziet dat Annie Sloan Chalk Paint kleur Country Grey. .Een mooie kleur is om mee te verven, heeft veel mogelijkheden om mee te combineren. Onze voorkeur qua combinatie gaat uit naar Aubusson Blue en Emperor’s Silk .

 

 

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Cream

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Cream is gebruikt op dit brocante kastje een zachte warme kleur die heel mooi samen gaat met Scandinavian Pink en Paris Grey

 

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Old Ochre

 

 

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Old Ochre hebben wij gebruikt op dit brocante kastje het is een zachte warme neutrale kleur die goed samen gaat met Scandinavian Pink en Château Grey

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Old White

 

 

Dit brocante oude kastje is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Old White het is een populaire kleur om meubels mee te verven gaat heel goed samen met French Linen

 

 Annie Sloan neutrale kleuren

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Original White

 

 

Op dit brocante kastje zie je dat Annie Sloan Chalk Paint kleur Original White een mooie kleur is voor een kast of tafel gaat heel mooi samen met Paris Grey

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Pure White

 

 

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Pure White is heel mooi voor een houten moderne tafel of kast gaat heel mooi samen met Paris Grey.

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Antibes Green

 

 

Deze brocante kast is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Antibes Green het is een kleur geïnspireerd door de Provence, door de kleuren van de mooie luiken en deuren daar,  gaat goed samen met Aubusson Blue.

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Florence

 

 

 Annie Sloan groene kleuren

 

Een heel mooi brocante kast met Annie Sloan Chalk Paint kleur Florence het is een klassieke kleur die je veel kan vinden op klassieke oude Italiaanse meubels

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Olive

 

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Olive is gebruikt op dit lieve brocante kastje, het is diep groen met een licht gele tint gaat goed samen met Arles

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Paloma

 

 Annie Sloan Paarse kleuren

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Paloma is een mooie stijlvolle warm grijze taupe kleur met veel diepte gaat goed samen met French Linen en Aubusson Blue

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren French Linen

 

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur French Linen heeft deze brocante kast een hele andere uitstraling gegeven het is een neutraal khaki grijze kleur. Gaat goed samen met Emile en Emperor’s Silk

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Old Violet

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Old Violet is een kleur die iets weg heeft van blauwe lavendel, gaat erg goed samen met Emperor’s Silk en Paris Grey

 

 

 

 

 

 

 

 

annie sloan krijtverf kleuren coco

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Coco een warme grijs bruine kleur voorheen was dit Old Linen één van de geweldige kleuren van Annie Sloan Chalk Paint in een nieuw jasje dat zie je heel goed op dit brocante kastje.

 

 

 Annie Sloan Rode kleuren

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Burgundy

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Burgundy heeft deze oude brocante tafel een nieuw leven gegeven de nieuwe kleur in het assortiment van Annie Sloan Chalk Paint

 

 

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren English Yellow

 

 

 Annie Sloan Gele kleuren

 

Annie Sloan krijtverf kleur English Yellow is een schoon gele kleur die nieuw is in het assortiment van Annie Sloan Chalk Paint. Deze kleur kan je goed mengen met Antibes Green dan krijg je een mooie Limoen kleur maar is niet meer verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Sienna yellow

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Sienna Yellow is een leuke kleur om van allerlei combinaties mee te maken is heel erg makkelijk te combineren. Deze kleur is uit het assortiment.

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Duck Egg Blue

 

 

 

Deze brocante kast is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Duck Egg Blue het is een Blauwe kleur met een groene tint die je vroeger zag in de Roccoco tijdperk in de Frankrijk en ook in de Zweedse interieurs. Gaat goed samen met Primer Red en Aubusson Blue

 

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Louis Blue

 

 

Dit brocante kastje is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Louis Blue het is een mooie pastel blauwe kleur die goed samen gaat met French Linen en Paris Grey. Het is een onderdeel van de Annie Sloan Chalk Paint kleuren blauw.

 

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Greek Blue

 

 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Greek Blue. Komt enorm mooi uit op dit brocante kastje het is een warme blauwe kleur zonder groene tinten. Gevonden in de Mediterranean, gaat goed samen met Aubusson Blue .

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Aubusson Blue

 

 

 

 

Annie Sloan Chalk Paint  Aubusson Blue. Is vernoemd naar de diep grijze, blauwe 18e en 19e eeuw gevonden tapijten uit Frankrijk. Gaat goed samen met Antibes Green en Versailles .

 

 

 

 

 

Annie Sloan krijtver kleuren Paris Grey

 

Dit oude brocante kastje is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint  Paris Grey. Het is een zachte licht blauwe grijze kleur. Het kleur idee is ontstaan door de geverfde meubels in een elegant Frans Chateau. Gaat goed samen met Primer Red en Cream.

 

 

 

 

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Chateau Grey

 

 

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey . Is een elegante grijs groene kleur die is gevonden in het Franse houtwerk. Gaat goed samen met Duck Egg Blue .

 

 

 Annie Sloan Tinten

 

 

Annie Sloan krijtverf kleuren Graphite

 

 

 

 

Annie Sloan Chalk Paint  Graphite. Is een zachte zwarte kleur met de tinten paars blauw en bruin er doorheen gemengd. Gaat goed samen met Duck Egg Blue veel gebruikt op oude brocante meubels.

 

 

 

 Annie Sloan kleuren mengen

 

Annie Sloan heeft 30* kleuren in de collectie. Van licht en zacht tot helder en sterk. De collectie is niet heel groot maar hierbij geven we de informatie om deze collectie uit te breiden. En om de verf zodanig te mengen dat je precies de tint krijgt die je nodig hebt. Als je een kleur lichter wilt maken, dan kan dit door het toevoegen van Old White of Pure White (Old White maakt de kleur meer vintage en Pure White maakt de kleur meer modern). Probeer eerst uit in welke ratio je wilt mengen, bv meng de verf door elkaar met je vinger. Bij kleine hoeveelheden verf kun je voor het afmeten een lepel gebruiken, voor wat grotere hoeveelheden een kopje . Twee delen Old White en een deel Provence maak een prachtige zachte vergrijsde turquoise zoals op oude franse luiken. Als je hiervoor Pure White gebruikt wordt het effect wat frisser. Meer vintage 50er jaren! Annie Sloan Chalk Paint wordt geproduceerd in Engeland.  

 

U kunt ons ook volgen op:   Google+        Facebook        Twitter        YouTube        Pinterest   Instagram

 

Annie Sloan Chalk Paint kleuren bij The Shabby Shed

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken