Annie Sloan Chalk Paint op muren de allermooiste kleuren

Annie Sloan Chalk Paint op muren geeft een mooie poederachtige uitstraling die uw muren nieuw elan geeft. Het mooie annie sloan chalk paint op murenbij Annie Sloan Chalk Paint is dat u alle kleuren kunt mengen en zo iedere kleur kunt aanbrengen op uw muur en hiermee een mooie balans kunt brengen in uw huis. Bij het aanbrengen van Annie Sloan Chalk Paint op muren zijn er een paar regels waar u rekening mee moet houden om te komen tot het allerbeste resultaat.

Annie Sloan stappenplan

Allereerst lezen wij vaak dat u Annie Sloan Chalk Paint moet verdunnen. Dat is zeker niet standaard zo, als u wilt weten of u wel of niet moet verdunnen als u Annie Sloan Chalk Paint op muren aanbrengt volg dan de volgende stappen. U zet het blik met de kleur op zijn kop en laat het tien minuten staan. Na tien minuten zet u het weer normaal neer en haalt de deksel eraf. U gaat de verf met een roerstokje op roeren en kijkt hoe vloeibaar de verf is. Bij lichte kleuren zult u zien dat de verf heel mooi vloeibaar is en bij de donkere kleuren met heel veel kleurpigment zal de verf stroperig zijn.  U kunt dan zonder problemen de verf met zo’n tien procent aan water verdunnen. 

Hoe breng ik Annie Sloan Chalk Paint op muren aan

annie sloan chalk paint op murenHet aanbrengen van Annie Sloan Chalk Paint op muren doen wij bij voorkeur met een vachtroller met korte haren. Hiermee kunt u een geweldig strak en egaal resultaat bereiken.  Zorg dat u het kleurpigment blijft mengen in de pot door steeds te blijven roeren om kleurverschillen te voorkomen. Annie Sloan Chalk Paint kunt u aanbrengen op granol ( zorg dat de verf goed vloeibaar is) beton, stenen, behang ja eigenlijk op iedere ondergrond. Bij de kleurkeuze is het goed om te kijken naar de lichtval in de ruimte, maar daar kunnen wij u bij helpen om de juiste keuze te maken. Op onze site kunt u heel veel voorbeelden vinden van Annie Sloan Chalk Paint op muren. Maar u kunt ook heel veel mooie voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van annie sloan. We wensen u veel verf plezier met Annie Sloan Chalk Paint. We hopen u snel te zien in onze winkel. Maar u kunt ook online bestellen dan heeft u Annie Sloan Chalk Paint voor uw muren morgen in huis.

VANAF HEDEN ANNIE SLOAN WALL PAINT IN 10 KLEUREN VERKRIJGBAAR

Annie Sloan muurverf is vanaf heden te verkrijgen in 10 kleuren. De kleuren zijn Old White – Original White – Old Ochre – Country Grey – French Linen – Graphite – Paris Grey – Abusson Blue – Versailles – Duck Egg Blue. Het unieke van de Annie Sloan muurverf is dat de Wall Paint een hele mooie poederachtige uitstraling heeft en binnen veertig minuten droog is. U annie sloan chalk paint op murenkunt de muurverf afnemen met water en u kunt het zelfs schrobben.

Annie Sloan Wall Paint aanbrengen

Het aanbrengen kan heel erg makkelijk met een blokkwast of met een verfroller en u zult zien dat u geen spetters achter laat omdat het heel erg makkelijk is om aan te brengen. Annie Sloan muurverf is extreem zuinig in gebruik en maakt het daardoor tot een zeer betaalbare verf. Met 2,5 liter kunt u ongeveer 36 vierkante meter verven. De verf kunt u gebruiken op muren in de woonkamer, de hal, slaapkamers, maar ook keuken en toilet doordat het volledig afwasbaar is. Annie Sloan zegt zelf over haar verf  “Mijn nieuwe Wall Paint is ongelooflijk sterk: het is duurzaam, afwasbaar en schrobbaar. Ik ontwierp het voor de zogenaamde ‘high traffic gebieden’ in huis.

Annie Sloan Wall Paint heeft zoveel voordelen

Het is ideaal voor keukenmuren, badkamers, gangen en trappen. Mijn decoratieve verf, Chalk Paint™, is niet altijd opgewassen tegen slijtage door het drukke gezinsleven, plakvingers en natte honden. Wall Paint is dat wel en is hiermee een perfecte aanvulling op Chalk Paint™. Net zoals Chalk Paint™ is Wall Paint een verf op waterbasis die goed dekt. Ik heb er voor gezorgd dat de muurverf rijk is aan kwalitatieve pigmenten, zodat je een goede dekking krijgt en een weelderige diepe kleur met elke kwaststreek die je maakt. Net als Chalk Paint™ is Wall Paint sneldrogend en heeft een zachte matte afwerking met een vleugje glans. Geen spetters en geen gedoe. Mijn nieuwe verf kun je net zo gemakkelijk met een roller als met een kwast aanbrengen; beiden geven een hoogwaardige afwerking”.

U kunt ons ook volgen op:   Google+   Facebook  Twitter   YouTube  Pinterest   Instagram

Annie Sloan Chalk Paint op muren bij u thuis

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken