Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart

Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart is een handgeschilderde kleurenkaart met de kleuren van  Annie Sloan Chalk Paint .

Er was een Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart maar dit betrof een gedrukte versie. Die gaf niet altijd de juiste kleuren weer. Omdat er een groot aantal klanten zijn die graag met de juiste kleuren hun keuze willen maken voordat ze online bestellen is er nu de handgeschilderde Annie Sloan kleurenkaart. Op de Annie Sloan kleurenkaart staan ook de nieuwste kleuren van Annie Sloan. Burgundy en English Yellow, twee hele bijzondere kleuren. De kleur Hortensia is niet meer leverbaar. En is uit het assortiment genomen en de kleur Amsterdam Green is een special Edition.

Nu ook Wall Paint kleurenkaart verkrijgbaar

Op onze webshop kunt u alle kleuren goed bekijken. Wij hebben van iedere kleur ook een foto gemaakt van een meubelstuk in die kleur zodat u een goede beoordeling kunt maken van de kleur voor u besteld.

annie sloan chalk paint kleurenkaart

annie sloan chalk paint kleurenkaart 2

annie sloan chalk paint kleurenkaart 3

annie sloan chalk paint kleurenkaart 4

Wij hebben altijd alle kleuren voor u op voorraad in de winkel en op de webshop.

En leveren direct dezelfde dag aan u. Wij willen u graag helpen om de volgende dag gelijk aan de slag te kunnen met uw Annie Sloan Chalk Paint.

Wilt u optimaal genieten en gebruik maken van Annie Sloan Chalk Paint adviseren wij u om een workshop te volgen. De data daarvoor kunt vinden bij Annie Sloan Workshops op onze site. De workshops zijn iedere twee weken en we proberen avonden en overdag af te wisselen. Wees er wel snel bij want de boekingen van de workshops gaan heel erg snel. Op de workshop behandelen we distressing, diverse kwast technieken, Crackle techniek en twee decoratie effecten. Waarbij we gebruik maken van sjablonen en decoupagé. En deel ik graag de laatste tips en trucs met u die ik heb opgedaan bij mijn laatste bezoek aan Annie Sloan zelf in Oxford. 

Annie Sloan Workshops weer gestart

Heb je genoten van de informatie op deze pagina. Waardeer dat dan met een google+ of een facebook like onderaan deze pagina. Op die manier help je ons om nog meer mensen van informatie te voorzien. Je kan natuurlijk ook naar onze facebookpagina gaan dan blijf je altijd actueel op de hoogte van alle nieuws.

U kunt ons ook volgen op:   Google+   Facebook  Twitter   YouTube  Pinterest   Instagram

Annie Sloan kleurenkaart uiteraard verkrijgbaar bij de Annie Sloan specialist

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken