Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden op deze pagina allemaal gemaakt door klanten. Die dit hebben gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Alle technieken die zijn gebruikt kunt u vinden op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint technieken of ze staan beschreven op onze webshop. We hopen dat u geniet van alle mooie creaties die u hier ziet en dat het u inspiratie geeft om met Annie Sloan krijtverf aan de slag te gaan. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel Kloosterstraat 10 A in Nijkerk waar wij u graag helpen en adviseren en alle tijd maken om u de diverse technieken te leren. Wij zijn open maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden

Bovenstaande Annie Sloan Chalk Paint  voorbeeld hebben wij ontvangen van Wendy een echte Annie Sloaner met de tekst Annie Sloan Chalk Paint I LOVE IT ! 

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden

 

 

Kate schreef bij de foto links “Was wel een beetje zenuwachtig maar het is gelukt. Ik gebruikte Annie Sloan Chalk Paint Florence in dikke lagen om structuur aan te brengen. Daarna bewerkt met Annie Sloan Soft Wax en Dark  Wax om het een rustiek effect te geven. Ben heel erg blij met het resultaat”. 

 

 

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden keukenOp de foto aan de rechterkant kunt u zien hoe je een keuken volledig kunt transformeren met Annie Sloan Chalk Paint. En terecht was Annemarie beretrots op het eindresultaat. Want met 1 liter Annie Sloan Chalk Paint en een potje Soft Wax heeft u een hele nieuwe keuken. Dit kunt u ook doen op op gelamineerde keukens of Ikea meubels. 

 

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden

 

Hallo, Mijn eerste project met Annie Sloan Chalk Paint, en ik ben er trots op! Wat een fantastische verf is Annie Sloan Chalk Paint !! Merk dat ik de weg nog een beetje moet vinden maar de mogelijkheden zijn oneindig heb ik wel gemerkt.. Nu al zin in mijn volgende project!! Hierbij een voor en na foto.. Gr Lonneke

 

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden piano

 

Dat u van alles kunt doen met Annie Sloan Chalk Paint blijkt uit de foto aan de rechterkant. Beste mensen, Net klaar. Mijn oude piano is prachtig geworden, Annie Sloan Chalk Paint Old White met Florence gecombineerd. Gr Ria

 

 

 Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden ikea

 

Aan de linkerkant een voorbeeld hoe je een Ikea kastje volledig kunt transformeren met Annie Sloan Chalk Paint. Rene Schreef is nu het koffie meubeltje geworden op kantoor.

 

 

 

 Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden muren

Renate schreef bij de foto aan de rechterkant. Na 6 jaar witte muren eindelijk een kleur in huis. We hebben gekozen voor Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue. De ondergrond was gespoten spachtelputz en benodigde toch zeker twee lagen  Het was even werk maar het resultaat mag er zijn

 

 

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden

 

Voor het eerst Annie Sloan Chalk Paint gebruikt. Achterwand in de kast old white en buitenkant Paris Grey. Top verf Annie Sloan. Groetjes Sonja ( foto links)

 

 Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden florence

 

 

 

 

 

De rechterfoto met de bijgaande tekst zegt genoeg. Dol op Annie Sloan Chalk Paint Florence! Groet Sylvia

 

 Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden glas

 

 

En nog maar n fotootje ….. Help !!!! Verslaafd aan Annie Sloan Chalk Paint haha Groetjes Jolanda schreef Jolanda. Ze laat zien hoe je glas kunt verven en met transfer hele mooie creaties kunt maken op Annie Sloan Chalk Paint creaties.

 

 

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden

Wendy laat op bovenstaande foto’s zien hoe je stof kunt verven, hoe je moet werken met transfer en stoffen zittingen kunt verven en ja dat allemaal met Annie Sloan Chalk Paint.

 Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden keuken

 

 

De foto links laat zien hoe je een donkere keuken van fineer kunt transformeren met Annie Sloan Chalk Paint en Marieken schreef bij deze foto “Beuken fineer keuken geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint Original white. Zo mooi geworden. Groetjes Marieken “. 

 krijtverf voorbeelden riet

 

 

Met Annie Sloan Chalk Paint Old White schilderde ik een allerliefst nachtkastje. Helaas heb ik geen foto van hoe het van te voren was. Maar stel je grenen voor, vol kringen en naturel riet. Ik ben dol op de zee en vond deze leuke sjablonen heel geschikt voor dit kastje. Wat vinden jullie ervan? Hartelijke groetjes en tot een volgende keer. Kitty Hiermee laat ze zien dat je uitstekend riet kunt verven met Annie Sloan Chalk Paint.

 

krijtverf voorbeelden stoffen stoelen 

 

 

 

 

 

 

 

Deze foto’s wilden wij u graag groot aten zien. Ja u kunt uitstekend u stoffen zitting verven. Mits het natuurlijk materiaal is met Annie Sloan Chalk Paint. En ja het is duurzaam, geeft niet af en het zal soepel en zacht blijven. Volg wel goed onze handleiding. Als u deze handleiding volgt zult u nog jaren lang plezier hebben van uw stoel of bank in de Annie Sloan kleur die u graag wilt hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

krijtverf voorbeelden trappen

 

 

Eindelijk de trap geverfd en nu alleen nodige lacquer erop en dan klaar. Groetjes Chantal. Ze laat met deze foto zien netzo als honderden van onze klanten dat je voor minder dan Euro 70 je trap een volledig nieuwe kleur kunt geven zonder schuren of gronden in de Annie Sloan kleur die jij graag wilt. Hier kunt u de handleiding en voorbeelden van nog veel meer trappen vinden.

krijtverf voorbeelden

 

 

 

Hallo Shabby Shed, Onze stoel even een ander kleurtje gegeven met Annie Sloan Chalk Paint (old violet) Gewoon geweldig spul!!!!! Groetjes Petra. U zult het niet geloven maar de stoel was geblokt in groen, blauw, wit, rood en heeft met Annie Sloan Chalk Paint een geweldig mooie nieuwe uitstraling gekregen. Hoe de stoel eruit zag voor hij was geverft kunt u bekijken op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan.

 

 krijtverf voorbeelden

 

 

Zo … weer eens wat anders dan meubels met Annie Sloan…. oude terra cotta potten een Annie Sloan  jasje gegeven in de kleuren .. Annie Sloan Chalk Paint French Linen & Grapite. Groetjes Gisella

 

krijtverf voorbeelden

 

 

Dat je met Annie Sloan Chalk Paint veel meer kunt dan alleen verven heeft u op onze pagina al gezien. Maar de foto aan de linkerkant laat zien dat u met de technieken, transfer, Craquelure en het af werken met Dark Wax en Soft Wax ook hele mooie speciale dingen kunt maken die echt bijzonder zijn.

 

annie sloan chalk paint voorbeelden

 

Mijn eerste Annie Sloan project in de kleur Duck Egg Blue (rechts).De kast was donkerbruin. (helaas geen ‘voor’ foto gemaakt) Erg blij met het resultaat! Groeten Anne

 

annie sloan chalk paint voorbeelden

 

 

 

 

 

hoihoi. .weer lekker actief geweest na een bliksem bezoek aan jullie winkel vorige week (zie foto’s links) Groetjes Tamara

annie sloan chalk paint voorbeelden

 

 

Beste mensen, Ik wil u bedanken voor de snelle service en levering van uw Annie Sloan chalk paint en waxes. Ik wil graag de resultaten met u delen via deze foto’s! (rechts) Met vriendelijke groet Pamela

 

annie sloan chalk paint voorbeelden

 

 

 

Dit is het eerste project van mijn dochter……kleur emile met old white. Groetjes Danielle. (links)

 

annie sloan chalk paint voorbeelden

 

 

 

Beste mensen van de Annie Sloan Chalk Paint, Ik wilde onze bruine piano graag wit verven, maar durfde het niet helemaal aan. Na wat zoeken op Internet kwam ik de verf van Annie Sloan tegen. Na het lezen van de website en het bekijken van de filmpjes was ik om: dit durfde ik wel aan. Ik heb de piano geverfd met de kleur Old White en gebruik gemaakt van de dark wax en de clear wax, en het resultaat is echt super geworden! Ik ben enorm tevreden over deze verf! Er staat alweer een nieuw project annie sloan chalk paint voorbeeldente wachten om behandeld te worden met jullie verf. Deze foto’s wilde ik graag even met jullie delen. Hartelijke groet, Judith

 

Beste Geert, Hierbij de foto (links) van de kast die ik je net liet zien. Groet Nardy Ik ben aan het mengen geslagen met Abusson Blue, Graphite en White.

 

 

 

Wilt u meer mooie foto’s bekijken op onze Facebook pagina en Pinterest Pagina staan duizenden foto’s allemaal gemaakt door onze klanten die ze graag met u willen delen. Ook hebben wij nog een pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan waar geweldig veel mooie foto’s staan.

 

        U kunt ons ook volgen op:  Google+  Facebook  Twitter  You Tube  Pinterest Instagram

 

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden van onze klanten 

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken