Historie van The Shabby Shed de Annie Sloan winkel in Nijkerk

Historie en ontstaan van  The Shabby Shed. De Annie Sloan Chalk Paint stockist in Nijkerk. En hoe wij dat door Annie Sloan zelf zo zijn geworden. Het  is ontstaan in Lancashire Engeland, ruim 30 jaar geleden. In mijn jonge jaren heb ik heerlijk mogen genieten van het platteland in Lancashire (Engeland) van de rust. De natuur en het boerenleven op het platteland. Dat was voor mij een heerlijk rustpunt toen ik kledingdesign ging studeren. Altijd ben ik bezig geweest met het ontwerpen en creëren van mooie dingen. Daar kan ik echt enorm van genieten. Alweer een hele tijd geleden ben ik in Nederland terecht gekomen. En ben ik Interieurstyling gaan studeren. 

historie van de winkel   historie van de winkel

Start winkel met brocante meubels

Na een aantal jaren te hebben gewerkt, kregen wij de mogelijkheid om te verhuizen naar het platteland in Gelderland. En begon mijn droom vorm te krijgen. Hoe geweldig leuk zou het niet zijn om midden in de natuur mijn echte droom te realiseren. Landelijke meubels en brocante meubels in een mooie schuur. Waar ik kan genieten van de rust, vrijheid en schoonheid en ik al mijn eigen ideeën vorm kan geven. Zo hebben wij met eigen handen twee oude schuren helemaal weer opgebouwd. En in augustus 2012 zijn wij gestart. De reacties van mensen zijn geweldig, zo heb ik inmiddels al een heel groot aantal tevreden klanten mogen helpen met van allerlei soorten brocante. 

Start van de Annie Sloan workshops

Na een tijdje zocht Annie Sloan contact met mij via Facebook. En vroeg mij waarom we samen niets deden en zo is het contact met Annie ontstaan. Eerst ben ik begonnen met het verven van meubels met Annie Sloan Chalk Paint. En na een tijdje ben ik na een aantal trainingen begonnen met het geven van workshops bij ons op de boerderij. De workshops waren geweldig leuk en vooral heel gezellig. Maar wat ik me niet realiseerde is dat al die gezellige mensen ook terug kwamen. Voor advies en om verf te kopen. Al snel liep dat behoorlijk uit de hand want het was niet vreemd dat op zaterdag we zo 15 mensen in de tuin hadden met een biertje. 

Start winkel in Nijkerk

Ik heb toen ook met beide handen de kans aangepakt om mijn winkel te openen in Nijkerk. Waar ik me volledig heb gespecialiseerd in Annie Sloan Chalk Paint. Soms maak ik nog wel wat mooie dingen of gebruik ik technieken voor meubels. Maar eigenlijk alleen nog maar om in de winkel te laten zien en niet meer voor de verkoop. Mijn winkeltje heb ik niet opgezet om van te leven.Maar is vooral een hobby waar ik mooie spullen wil verkopen voor een uitermate redelijke prijs. En mensen wil helpen om het allermooiste uit Annie Sloan Chalk Paint te geven. De workshops geef ik nog wel in Zwartebroek waar we een speciale trainingsruimte hebben. 

Annie Sloan is mijn allergrootste hobby en nu ook mijn beroep

Het contact met Annie is een heel bijzondere wending geweest in mijn leven, ik heb vele malen contact met haar gehad en haar ook opgezocht in Oxford.  Vele trainingen heb ik gedaan op het gebied van Annie Sloan Chalk Paint en alle mogelijke verftechnieken en inmiddels ben ik gaan houden van dit geweldig mooie product.  Inmiddels heb ik honderden mensen de workshops mogen gegeven en het is geweldig om te ervaren dat mensen bij mij de workshops volgen. De reacties zijn ook geweldig lief en leuk en vele daarvan kan je lezen op mij Facebookpagina Wij hebben altijd alles op voorraad. Eigenlijk heb ik nog steeds dezelfde missie als toen ik ooit begon ik wil mensen blij maken.  Wij hopen u ook snel welkom te heten in de winkel. 

Annie Sloan voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina’s. 

Tot snel – Jayne

 

Historie van The Shabby Shed de Annie Sloan winkel in Nijkerk

 

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken