meubels verven

Meubels verven kan je doen op een groot aantal verschillende manieren. Op een forum wat ik zat te lezen stond de volgende vraag ? Ik ben mijn grenen meubeltjes zat. Ik wil mijn meubels verven, ik denk de tafels in klassiek wit en de kast in oud grijs. De kast moet natuurlijk geschuurd worden en gegrond, best een flinke klus lijk mij. Dus stel ik het maar uit en zit nog steeds met die duffe kast. Dan de tafels, die gaan een stuk sneller lijkt mij, het mooie weer breekt aan dus kan dat lekker buiten gedaan worden! Maar wit, ik heb me laten vertellen dat daar heel snel kringen doorheen komen. Hebben jullie ervaring met grote meubelstukken schilderen en maak het nog uit welke verf je kiest of aflakken ja/nee? alle tips zijn welkom, want ik wil snel mijn meubels verven.

meubels verven   meubels verven

Natuurlijk gaf ik een reactie op het forum

Natuurlijk kon ik het niet laten hierop te reageren. Want dit zijn vragen die ik dagelijks krijg. Wat een klus zeg meubels verven, je moet schuren gronden aflakken en dan zit je ook nog met de droogtijd van die verf. En het is enorm kostbaar om die meubels te verven. Want buiten de uren die je er mee kwijt bent zit je ook nog met de kosten van schuurpapier, grondverf en uiteindelijk de verf die zomaar 45,00 euro per liter kost of zelfs nog meer.

Nu is er Annie Sloan Chalk Paint

Dat was vroeger allemaal waar maar tegenwoordig is dat echt niet meer nodig. En kan je meubels verven voor een fractie van de kosten, veel en veel sneller en met een beter resultaat.

Meubels verven kan zo leuk zijn dat zie je op de foto waar ik een combinatie van Annie Sloan Chalk Paint kleuren heb gebruikt en de Soft Wax Clear en de Dark Wax heb gebruikt om te komen tot een nieuw tafelblad. En zo heeft een oud tafeltje een nieuw leven gekregen met Annie Sloan Chalk Paint.

Maar dan moet je wel kennis hebben gemaakt met Annie SloanChalk Paint

Allereerst is er geen betere verf  om je meubels mee te verven. Gronden, schuren zijn niet nodig. Het is een waterverf die je kan verdunnen en je kan per liter minimaal 13 vierkante meter verven. Het ruikt niet. Is niet chemisch en gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Je kan kleuren mengen om je eigen creaties te maken en kleuren. En het is vele malen goedkoper dan gewone verf. Je kan meubels verven. Maar ook kan je het buiten gebruiken, of op hout, metaal en glas. Het is een ademende verf en daardoor zeer geschikt om oude huizen te verven of oud hout. Wil je meer weten over meubels verven of het gebruik van Annie Sloan Chalk Paint, op onze site kan je alle informatie vinden die nodig is. Op mijn workshops leer je alles over meubels verven. Maar ook hoe je decoupage, distressing en vele andere technieken kan toepassen om meubels te verven.

Alle Annie Sloan Chalk Paint is verkrijgbaar in onze winkel in Nijkerk

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina’s. 

Meubels verven leer je bij The Shabby Shed 

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken