Tuinmeubels verven met Annie Sloan Chalk Paint

Tuinmeubels verven met Annie Sloan Chalk Paint het is weer de tijd om er heerlijk mee aan de slag te gaan. Tuinmeubels verven moet je ook doen in de tijd dat de zon weer begint te schijnen. Want als je tuinmeubels wilt verven met Annie Sloan Chalk Paint zijn er wel een aantal spelregels waar je rekening mee moet houden.

Tuinmeubels verven met Annie Sloan Chalk Paint doe je op warme dagen 

Eerst moet je zeker weten dat het hout helemaal droog is en er geen vocht meer in het hout zit. Anders kan je of houtrot krijgen in je tuinmeubels. Of het zal heel erg snel gaan bladderen en dan heeft u alles voor niets gedaan. U kunt tuinmeubels verven van hout maar ook metaal is geen enkel probleem. Bij metaal met u wel goed ontvetten. En altijd zorgen dat uw meubels stofvrij zijn voor u met Annie Sloan Chalk Paint aan de slag gaat.

tuinmeubels verven met annie sloan chalk paint 1   tuinmeubels verven met annie sloan chalk paint 2

tuinmeubels verven met annie sloan chalk paint 3   tuinmeubels verven met annie sloan chalk paint

Tuinmeubels verven met Annie Sloan Chalk Paint doe je in de schaduw

En zodra u klaar bent met verven klap u de parasol in en laat u de verf drogen in de brandende zon. De verf zal dan veel te snel drogen en brand dicht en zal keihard worden. U moet uw meubels buiten nooit afwerken met wax. U begrijpt dat in de zon de wax gaat smelten. En u zult dan heel snel allemaal vetplekken zien ontstaan op de verf. Als u bovenstaande spelregels volgt zult u lang plezier hebben van uw tuinmeubels. Het leuke is dat u het kan doen in allerlei kleuren. Want Annie Sloan Chalk Paint kunt u mengen en zelf van allerlei kleuren maken. Een favoriete kleur van onze klanten om tuinmeubels mee te verven is onder andere Provence. Maar ook Duck Egg Blue en Greek blue zijn veel gebruikte kleuren.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden tuinmeubels

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tuinmeubels, tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina’s.  Tja eigenlijk van van alles, want er is weinig wat u niet kunt verven met Chalk Paint van Annie Sloan. 

Tuinmeubels verven met Annie Sloan Chalk Paint de handleiding

 

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken