TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Oranje

De twee Oranje kleuren van Annie Sloan

Annie Sloan heeft twee Oranje kleuren, die wij allemaal voor u omschrijven. Zodat u een juiste keuze kunt maken van de Annie Sloan kleur Oranje, voor u tot kopen of bestellen overgaat.

Annie Sloan Oranje Barcelona Orange

Bij Barcelona Orange moet je denken aan een grote rijpe sinaasappel. Dat is echt de kleur van Barcelona Orange. Het stralende, moderne oranje werd gebruikt door impressionisten in oude advertenties. En in de jaren zestig in decoratieve projecten. In veel interieurs waar men de jaren zestig vintage look wil creëren gebruikt men Barcelona Orange. Barcelona Orange en Dark Wax lijken voor elkaar gemaakt, het is een geweldige combinatie. Annie Sloan Barcelona Orange gaat goed samen met Chateau Grey, Paris Grey, Aubusson Blue en Olive.

Annie Sloan Oranje
Annie Sloan Oranje
Annie Sloan Oranje
Annie Sloan Oranje

Annie Sloan Oranje Arles

Annie Sloan Chalk Paint Arles is een oker gele oranje kleur, maar in een wat fellere variant. Zodat hij donkerder en lichter gemaakt kan worden. Neem wat Emile om Arles donkerder te maken en Old White om het wat lichter te maken. Arles is een rijke gele oranje kleur vol inspiratie die goed samen gaat met Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey en Country Grey. De naam is uiteraard ontstaan door de stad Arles in Frankrijk.

Bestel nu één van de oranje kleuren van Annie Sloan

Alle Oranje Annie Sloan kleuren voor u omschreven