Annie Sloan workbook

Annie Sloan Workbook voor ideeën en inspiratie.

Annie Sloan workbook nu voor 22,95 op onze webshop

Annie Sloan Workbook

Toen Annie Sloan student aan de kunstacademie was,werd ze aangemoedigd om een schetsboek bij te houden.Dit was niet alleen  voor schetsen. Maar ook een zeer nuttige manier voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Annie gebruikte haar schetsboeken om kleuren te verzamelen. Ggeschuerde stukken uit tijdschriften en voor het maken van patronen.En doet zij nog steeds tot op de dag van vandaag. Nu  kan jij ook je leuke ideeën gebruiken op de zelfde manier net als Annie deed vroeger.

Annie Sloan nieuwe Workbook

In haar nieuwe Work Book!!Het Annie Sloan Workbook dat bestaat uit 112 pagina. Draadgebonden en opent vlak en beschikt ook over een speciale band om alles veilig op zijn plaats te houden. Het is gemaakt van stevig papier en heeft drie handige vakken om dingen te verzamelen.De cover is is een genot om naar te kijken. Het is rijkelijk beschilderd met Aubusson Blue Chalk Paint. De eerste pagina introductie is een met de handgeschreven brief van Annie. Met een uitnodiging om” Ga je gang en schilder in het boek”Jij kan dit Workbook als een ‘ geheugensteuntje’ gebruiken.  Het is een soort plakboek/ schetsboek.

Plan de kleurenpaletten van een kamer, het uitwerken van een meubelstuk. Hoe je dit wilt behandelen en verfen, een aantal kleine schetsen en je kan experimenteer met kleurencombinaties. Van mixen Chalk Paint die je zelf hebt gemaakt. Dit interactieve Annie Sloan Workbook is een leuk idee om je creativiteit vorm te geven en te organiseren. Gebruik het bij het inrichten van je huis. Of om toekomstige creatieve projecten te schetsen.

Annie Sloan workbook je eigen schetsboek

Het is een geweldige manier om al je ideeën en één plaats te hebben en het Annie Sloan Workbook helpt je aan allerlei nieuwe ideeën. Het Annie Sloan Workbook heeft ook blanco pagina’s van mooi papier waar je op kan verfen en er is ook genoeg ruimte voor je om aantekeningen te maken, te schetsen, of zelfs schilderen.

Annie stimuleert het schilderen en schetsen en het Work Book staat vol met tips voor het schilderen met haar Chalk Paint.

Annie Sloan Workbook

Annie Sloan workbook

Je kunt  stofstalen, tijdschrift artikelen, kleurenkaarten en van allerlei monsters in de drie handigezakken opslaan. Annie heeft haar eigen tips, stelde projecten op en schetsen met de hand getekenden ook stimulerende notities en krabbels.

Ze heeft bijvoorbeeld van een aantal verschillende stijlen meubels als Rococo, Modern, Klassiek, Aziatische en Rustieke voorbeelden voorgesteld welke kleuren historisch werden gebruikt.

Het Annie Sloan Workbook is een droom voor mensen die houden van home decor en Chalk Paint liefhebbers of mensen die van het bewerken op opknappen van brocante meubels houden.Voor deze fans overal ter wereld is het een heerlijk boek.

Ook verkrijgbaar via de webshop

Het Annie Sloan Workbook is in Nederlands verkrijgbaar uiteraard in de winkel bij ons of op de webshop.

Heb je genoten van de informatie op deze pagina, waardeer dat dan met een google+ of een facebook like onderaan deze pagina op die manier help je ons om nog meer mensen van informatie te voorzien. Je kan natuurlijk ook naar onze facebook pagina gaan dan blijf je altijd actueel op de hoogte van alle nieuws.

U kunt ons ook volgen op:   Google+   Facebook  Twitter   YouTube  Pinterest   Instagram

Annie Sloan Workbook verkrijgbaar bij The Shabby Shed in Nijkerk

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken