Tuinmeubels verven met Annie Sloan Chalk Paint

Tuinmeubels verven met Annie Sloan Chalk Paint het is weer de tijd om er heerlijk mee aan de slag te gaan. Tuinmeubels verven Tuinmeubels verven met Annie Sloan Chalk Paintmoet je ook doen in de tijd dat de zon weer begint te schijnen. Want als je tuinmeubels wilt verven met Annie Sloan Chalk Paint zijn er wel een aantal spelregels waar je rekening mee moet houden.

Tuinmeubels verven met Annie Sloan Chalk Paint doe je op warme dagen, als de zon schijnt. Eerst moet je zeker weten dat het hout helemaal droog is en er geen vocht meer in het hout zit. Anders kan je of houtrot krijgen in je tuinmeubels. Of het zal heel erg snel gaan bladderen en dan heeft u alles voor niets gedaan. U kunt tuinmeubels verven van hout maar ook metaal is geen enkel probleem. Bij metaal met u wel goed ontvetten. En altijd zorgen dat uw meubels stofvrij zijn voor u met Annie Sloan Chalk Paint aan de slag gaat.

 

Tuinmeubels verven met Annie Sloan Chalk Paint doe je in de schaduw

En zodra u klaar bent met verven klap u de parasol in en laat u de verf drogen in de brandende zon. De verf zal dan veel Tuinmeubels verven met Annie Sloan Chalk Paintte snel drogen en brand dicht en zal keihard worden. U moet uw meubels buiten nooit afwerken met wax. U begrijpt dat in de zon de wax gaat smelten. En u zult dan heel snel allemaal vetplekken zien ontstaan op de verf. Als u bovenstaande spelregels volgt zult u lang plezier hebben van uw tuinmeubels. Het leuke is dat u het kan doen in allerlei kleuren. Want Annie Sloan Chalk Paint kunt u mengen en zelf van allerlei kleuren maken. Een favoriete kleur van onze klanten om tuinmeubels mee te verven is onder andere Provence. Maar ook Duck Egg Blue en Greek blue zijn veel gebruikte kleuren. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u heel veel foto’s zien van de mooiste Annie Sloan creaties. Niet alleen van tuinmeubels, maar ook trappen, vloeren, keukens, stoffen stoelen, plavuizen, muren, plafonds deuren. Tja eigenlijk van van alles, want er is weinig wat u niet kunt verven met Chalk Paint van Annie Sloan.

 

U kunt ons ook volgen op:   Google+   Facebook  Twitter   YouTube  Pinterest   Instagram

 

Tuinmeubels verven met Chalk Paint van Annie Sloan 

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken