Brocante Breda

Brocante Breda aangeboden door de Annie Sloan krijtverf specialist

Brocante Breda geeft u een leuk overzicht van een aantal leuke brocante winkels in brocante Breda en directe omgeving van Breda, helaas is er geen Annie Sloan krijtverf te koop bij onderstaande winkels om uw brocante en oude meubels mee te verven, maar daar helpen wij u graag mee. U kunt online bestellen of kijken naar verkooppunten bij u in de buurt op Annie Sloan.com

Brocante  Breda hebben wij voor u gemaakt om u te helpen leuke brocante meubels te vinden die u kunt opknappen met Annie Sloan krijtverf. Annie Sloan krijtverf is de enige verf die u kunt gebruiken op uw meubels, maar ook trappen vloeren en keukens zonder schuren en zonder gronden. De makkelijkste en goedkoopste manier om uw meubels me op te knappen.

In brocante Breda is enorm veel te zien. In de Brabantse Bourgondische stad Breda is altijd wat te beleven veel brocante bredavan de bezienswaardigheden bevinden zich en en om het centrum, waardoor het allemaal goed op loopafstand te doen is. De vele historische gevels en panden geven elke straat een bijzonder uiterlijk. Vooral voor liefhebber van shoppen en terras zullen goed aan hun trekken komen in deze heerlijke stad ga even naar de Grote Markt, de historische haven, Onze Lieve Vrouwekerk het Begijnhof de leuke lieve huisjes met hun kruidentuin, er is genoeg te beleven in Brocante Breda.

En er zijn een aantal leuke brocante winkels in brocante Breda waar u de volgende artikelen in de winkel zult aantreffen, brocante stoelen,curiosa, emaille, kristal, brocante kasten, tafels, zilver, glaswerk, oude sieraden, klepbanken, kristallen kroonluchters, onder meer voor de typen Marie Therese, Sac-a-Perle, Venetiaanse lampen, Plafonnières 60-er jaren , tafels, lampen, serviezen,franse stoelen, side tables,en nog veel meer. Ga gerust naar een van de onderstaande winkels als u in brocante Breda bent want ze zijn uw bezoek zeker waard.

Curiosa Brooymans
Komeetstraat 1
4818 NK Breda
website
De Lokeend Antiek
Ginnekenweg 85
4818 JC Breda
website
Meubelatelier
Koningsstraat 5
4811 LC Breda
website
Queens Lifestyle brocante
Kronenburgwerf 21
4812 XR te Breda.
website

In brocante Breda is helaas geen Annie Sloan krijtverf te koop, dat is heel erg jammer want Annie Sloan krijtverf is echte de beste verf voor het verven van oude en brocante meubels. Maar gelukkig bent u op de site van de Annie Sloan krijtverf specialist van Nederland en kunnen wij binnen 24 uur al uw favoriete Annie Sloan krijtverf kleuren bij u thuis bezorgen in onze webshop hebben wij altijd alles op voorraad wij helpen u graag.

 U kunt ons ook volgen op:   Google+        Facebook        Twitter        YouTube        Pinterest

homepage kringloopwinkels homepage The Shabby Shed Krijtverf bestellen
Brocante winkels Nederland Brocante Markten Belgie Brocante markten Frankrijk
Antiekmarkten Kofferbakmarkten Vlooienmarkten

Brocante Breda is u aangeboden door de Annie Sloan krijtverf specialist The Shabby Shed

Annie Sloan Krijtverf
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken