TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan bruine kleuren

Annie Sloan heeft één echte bruine kleur dat is Honfleur en twee kleuren Coco en French Linen die je onder bruin kunt laten vallen die wij allemaal voor u omschrijven zodat u een juiste keuze kunt maken van de Annie Sloan bruine kleuren voor u tot kopen of bestellen overgaat.

Annie Sloan bruine kleuren Honfleur

Annie Sloan Honfleur is de nieuwe echt bruine kleur van Annie Sloan en is vernoemd naar een havenstad in Normadië in Frankrijk. Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is geinspireerd door de rijke warme bruin tinten in het rustieke Franse platteland. Deze rijke bruine kleur gaat heel goed samen met felle kleuren. Het ziet er geweldig mooi uit in combinatie met Skandinavian Pink, Barcelona Orange en Giverny.

Annie Sloan bruine kleuren Coco

Annie Sloan Chalk Paint Coco is een mooie bruine kleur met wat paars kleurpigment. Het hoort dus ook tot de Annie Sloan paarse kleuren en is enorm goed te combineren met Paloma en Antoinette.

Annie Sloan bruine kleuren French Linen

Annie Sloan Chalk Paint French Linen is een koele neutrale kaki grijze kleur. Die het meest doet denken aan een echte Taupe kleur. Het is bruin met grijs kleurpgiment. Wat het tot een mooie kleur maakt. Enorm goed in combinatie met Annie Sloan Chalk Paint Old White.

Alle Annie Sloan bruine kleuren voor u omschreven