TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan bruine kleuren

Bekijk alle bruine kleuren van Annie Sloan

Annie Sloan heeft één echte bruine kleur, dat is Honfleur. En twee kleuren Coco en French Linen die je onder bruin kunt laten vallen. Wij hebben die allemaal voor u omschreven, zodat u een juiste keuze kunt maken uit de Annie Sloan bruine kleuren. Dan kunt u rustig de kleur kopen of bestellen.

Annie Sloan bruine kleuren Honfleur

Annie Sloan Honfleur is de nieuwe echt bruine kleur van Annie Sloan. De kleur is vernoemd naar een havenstad in Normandië in Frankrijk. Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is geïnspireerd door de rijke warme bruin tinten in het rustieke Franse platteland. Deze rijke bruine kleur gaat heel goed samen met felle kleuren. Het ziet er geweldig mooi uit in combinatie met Scandinavian Pink, Barcelona Orange en Giverny.

Annie Sloan bruine kleuren
Annie Sloan bruine kleuren
Annie Sloan bruine kleuren
Annie Sloan bruine kleuren

Annie Sloan bruine kleuren Coco

Annie Sloan Chalk Paint Coco is een mooie bruine kleur, met wat paars kleurpigment. Het hoort dus ook tot de Annie Sloan paarse kleuren en is enorm goed te combineren met Paloma en Antoinette.

Annie Sloan bruine kleuren French Linen

Annie Sloan Chalk Paint French Linen is een koele neutrale kaki grijze kleur. Die het meest doet denken aan een echte Taupe kleur. Het is bruin met grijs kleurpigment. Wat het tot een mooie kleur maakt. Enorm goed te gebruiken in combinatie met Annie Sloan Chalk Paint Old White.

Annie Sloan bruine kleuren
Annie Sloan bruine kleuren

Bestel nu één van de bruine kleuren van Annie Sloan

Alle Annie Sloan bruine kleuren voor u omschreven