TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Styling met Annie Sloan verf daar help ik u mee

Styling met Annie Sloan verf helpt u huis verkopen

Als styliste kan ik u in de winkel helpen met kleuradvies en keuzes die u moet maken. Of het nu gaat om de verkoop of restyling van uw huis. Dit is een vraag die heel erg veel mensen zich stellen. Want een huis staat tegenwoordig heel erg lang te koop. En ik heb mensen leren kennen waarbij dat soms helaas zelfs jaren was. Toch is dat in heel erg veel gevallen jammer. Want met een aantal simpele aanpassingen kan je huis het in de verkoop veel en veel beter doen. En dat hoeft in de meeste gevallen niet erg veel geld te kosten.

Styling met Annie Sloan verf daar help ik u mee.
Styling met Annie Sloan verf daar help ik u mee.
Styling met Annie Sloan verf daar help ik u mee.
Styling met Annie Sloan verf daar help ik u mee.

Styling advies helpt u anders naar uw woning te kijken

De mensen die ik spreek zijn vaak stapeldol op hun eigen huis. En kunnen niet meer kijken met de blik van “hoe ziet de koper” mijn huis. Het aller belangrijkste is om je objectief daarin te kunnen verplaatsen. Hier help ik je graag mee. Wat maakt jouw huis bijzonder, is het de inrichting, locatie, ruimte, omgeving, afwerking, kleurstelling. Samen met mijn klanten ga ik rustig bekijken hoe we dat moeten aanpakken, ik maak geen moeilijke rapporten om uren te kunnen declareren. Maar kijk samen met jullie naar de woning. Is er achterstallig onderhoud, hoe is de kleurstelling, is die niet te persoonlijk dat het veel kopers afschrikt ? Staat er niet teveel in je huis ?

Styling met Annie Sloan verf hoeft niet duur te zijn

Een advies van een goede styliste kan zorgen dat u huis sneller verkoopt of tegen een betere prijs, misschien is dat in jullie geval wel een hele verstandige beslissing. Als professioneel interieurstyliste help ik je hier graag bij, wil je gebruik maken van mijn diensten kun je mij bellen of mailen om een afspraak te maken.

Op onze pagina Annie Sloan voorbeelden kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Dat zijn hele mooie voorbeelden hoe je met weinig geld je huis compleet een nieuwe uitstraling kunt geven. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Styling met Annie Sloan verf daar help ik u mee.
Styling met Annie Sloan verf daar help ik u mee.

Gebruik Annie Sloan verf voor de styling van uw huis

Styling met Annie Sloan verf kan u helpen u huis sneller te verkopen