TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Met Annie Sloan kan je bijna alles verven

Verven met Chalk Paint van Annie Sloan. Wat kan je verven met Chalk Paint van Annie Sloan. Dit zijn vragen die we dagelijks krijgen. Daarom willen wij graag zo veel mogelijk verschillende materialen met u bespreken die u kunt verven met Annie Sloan Chalk Paint. En u uitleggen hoe u dat moet doen. Bij alle materialen gebruikt u dezelfde verf van Annie Sloan. Maar de toepassingen verschillen. Bij sommige materialen moet u verdunnen. Bij sommige materialen moet u het aanbrengen met een kwast en wel afwerken met Soft Wax. Bij andere materialen weer niet. Wij zullen dat per materiaalsoort voor u beschrijven. Lees vooral ook de gebruiksaanwijzingen. Als wij daarnaar verwijzen daar staat het vaak zeer uitgebreid voor u beschreven en bekijk zeker even onze instructie video's die zullen u zeker goed op weg helpen.

Verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Hout verven met Annie Sloan Chalk Paint

Hout verven met Chalk Paint van Annie Sloan kan zonder problemen. Of het nu gelakt, ongelakt, geverfd hout is of er wax op zit allemaal geen enkel probleem. U moet altijd de standaard stappen volgen. 1) Goed ontvetten 2) twee maal dun verven 3) afwerken met Soft Wax. Het is verstandig om onze gebruiksaanwijzing te lezen en de twee instructievideo's te bekijken.

Riet of Rotan verven met Annie Sloan Chalk Paint

Het verven van riet of Rotan verven met Annie Sloan Chalk Paint is heel erg makkelijk en snel om te doen. U moet de verf verdunnen tot het iets dikker is als melk. U gebruikt een blokkwast om het riet mee te tamponeren en u zult een mooi en duurzaam resultaat hebben. Verstandig is om het in de zon te laten drogen. Dat maakt de verf hard. Geen Soft Wax aanbrengen.

Glas verven met Annie Sloan Chalk Paint

Glas verven is één van de vele mogelijkheden met Annie Sloan Chalk Paint. Eigenlijk een standaard procedure. Goed ontvetten , twee maal dun verven en daarna afwaxen.

Stof verven met Annie Sloan Chalk Paint

Het verven van stof is iets wat veel mensen niet geloven en wat toch heel erg makkelijk is om te doen. Wij hebben voor u op aparte pagina's omschreven hoe u stof moet verven. En een aparte pagina hoe u stof moet verven op stoelen. U kunt ook gewoon uw bank of stoel verven zoals u op bijgaande foto's kunt zien. Lees goed onze handleiding om te komen tot een goed resultaat. Belangrijk bij stoffen stoelen is goed verdunnen en nooit afwaxen.

Verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Keukens verven met Annie Sloan Chalk Paint

Keukens verven met krijtverf van Annie Sloan is geen enkel probleem. U heeft binnen één dag een geheel nieuwe keuken met deze wonder verf. U moet dezelfde handleiding volgen als bij hout. Keukens hoeft u niet af te werken met Lacquer. Annie Sloan heeft in haar eigen huis in Frankrijk de keuken ook gewoon afgewerkt met Soft Wax. Dat kunt u lezen in het boek kleurrecepten met Chalk Paint en meer.

Trappen en vloeren verven met Annie Sloan Chalk Paint

Trappen en vloeren verven doet u op precies dezelfde wijze als het verven van hout. Met één verschil. Trappen en vloeren gebruik je zeer intensief en daarom is het afwerken met Soft Wax onvoldoende. U werkt vloeren en trappen af met Annie Sloan Lacquer.

U kunt ook verven met Annie Sloan Chalk Paint

Metaal, verwijder wel het roest of spuit het in met Mondial Vlekken Coating voor vlekken. Terracotta, Plastic, Muren, beton, plafonds, tegels, leer, deuren, kozijnen, eigenlijk kunt u alle vaste materialen verven met Chalk Paint van Annie Sloan. Mocht u nu twijfelen neem dan gerust contact met ons op of kan langs in onze winkel Kloosterstraat 10 A in Nijkerk. Wij helpen u graag verder want wij willen niets liever dan dat u een schitterend resultaat gaat behalen met de geweldige verf van Annie Sloan. Wij hopen dat we door te omschrijven wat kan je verven met Chalk Paint van Annie Sloan u op nieuwe en leuke ideeën hebben gebracht om met nieuwe materialen aan de slag te gaan en veel mooie nieuwe Annie Sloan creaties te maken. Om u te helpen met ideeën hebben wij de pagina gemaakt meubels met Chalk Paint van Annie Sloan, daar staan geweldig veel mooie foto's op.

Verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Bestel nu Annie Sloan verf

Wat kan je verven met Annie Sloan Chalk Paint