TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Stof verven met Annie Sloan Chalk Paint

Stof verven met Annie Sloan Chalk Paint hoe doe je dat

Stof verven met Annie Sloan Chalk Paint kan dat nou echt. Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen. Veel mensen kunnen zich niet voorstellen dat je stof echt kunt verven met Annie Sloan Chalk Paint. Als je stof gaat verven op een stoel dan ligt de verf er toch op. En dan gaat het toch barsten ? Het is toch niet duurzaam. Dat zijn de vragen die mensen stellen. Daarom willen wij daar graag wat uitgebreider op ingaan om uit te leggen hoe dat nu werkt. Op de foto's hierboven ziet u hoe een bruine houten stoel met blauwe stoffen zitting is getransformeerd met Annie Sloan Chalk Paint. Allereerst moet u de stof vochtig maken van de zitting van de stoel. Maak het zo nat dat het vocht niet aan de onderkant begint te lekken.

Stof verven met Annie Sloan Chalk Paint
Stof verven met Annie Sloan Chalk Paint
Stof verven met Annie Sloan Chalk Paint
Stof verven met Annie Sloan Chalk Paint

Hoeveel moet ik verdunnen

Maar dat het vochtig genoeg is waardoor het beter kan absorberen. De Annie Sloan Chalk Paint gaat u verdunnen. Om die in de vezels van de stof te krijgen. Hoeveel u nu moet verdunnen kunnen wij zonder de stoel of de stof te zien niet adviseren. Het is namelijk afhankelijk van de spanning van de stof en hoe het geweven is. En hoe strak het geweven is. Wel kunnen wij u uitleggen dat het verdunnen zo moet plaatsvinden dat de verf niet op de stof moet blijven liggen. Want het moet echt opgenomen worden door de stof.

Stof verven kan probleemloos maar lees goed onze handleiding

De verdunde verf moet ook niet zo ligt verdunt zijn dat het door de stof gaat lekken. Want het pigment van de verf moet in de vezels kunnen trekken. Als u dit stappenplan goed doorloopt krijgt u een uitstekend resultaat zoals u op bijgaande foto's ook kunt zien. Stof met langere haren, is moeilijk om te doen en adviseren wij ook niet. Laat de stoel een paar dagen goed drogen. En u heeft een nieuwe stoel die door het verven met Annie Sloan Chalk Paint een nieuw leven heeft gekregen. Stof verven met verf van Annie Sloan kan dus heel erg goed. Het is duurzaam. U kunt de stoel goed en normaal gebruiken en het geeft een uitstekend resultaat. Als u alle stappen goed doorloopt. En nee hij geeft niet af, u kunt er echt op zitten en voelt en ziet niet dat hij geverfd is. U kunt nog veel meer mooie creaties zien van trappen, vloeren, kasten, stoelen, plavuizen, tafels en nog veel en veel meer die zijn getransformeerd met Annie Sloan Chalk Paint op meubels met Chalk Paint van Annie Sloan

Stof verven met Annie Sloan Chalk Paint
Stof verven met Annie Sloan Chalk Paint

Bestel na het lezen Annie Sloan verf om uw stof te verven

Stof verven met Annie Sloan Chalk Paint de Annie Sloan winkel in Nijkerk leert u hoe u dat moet doen