TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Chalk Paint bestellen

Annie Sloan Chalk Paint bestellen of kopen in onze winkel in Nijkerk

Annie Sloan Chalk Paint bestellen doe je bij The Shabby Shed vandaag bestellen morgen in huis. Annie Sloan Chalk Paint bestellen via onze webshop kan snel. Makkelijk en overzichtelijk als je drukt op één van de kleuren of bestel hier uw Annie Sloan Chalk Paint bent u direct in onze webshop.

Annie Sloan Chalk Paint bestellen doe je bij de specialist in Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint bestellen doet u omdat het de beste verf is die er is schuren en gronden zijn niet nodig. Welkom op mijn site ik zal mezelf eerst voorstellen. Mijn naam is Jayne en als interieur styliste ben ik 8 jaar geleden een winkel gestart. Met de nadruk op brocante meubels die allemaal waren geverfd met Annie Sloan Chalk Paint. Nu al weer enige tijd geleden is de nadruk echt komen te liggen op Annie Sloan Chalk Paint. En zorg ik nog wel dat er nieuwe meubels bij komen. Maar meer om mensen de kleuren van Annie Sloan Chalk Paint te laten zien op de meubels. Wij zijn stockist van Annie Sloan Chalk Paint in midden Nederland. Waar wij iedere week heel veel lieve mensen ontvangen voor een gedegen en goed advies. Waar wij met heel veel plezier ook graag de tijd voor uittrekken. Maar er zijn ook veel mensen die Annie Sloan Chalk Paint via onze webshop bestellen.

Annie Sloan Chalk Paint bestellen dat is de enige Chalk Paint™

Schuren en gronden is niet nodig

Annie Sloan Chalk Paint nu bestellen

Druk op de kleur die u wilt hebben en u bent direct in onze webshop

Annie Sloan Chalk Paint bestellen kan nu ook in de nieuwe kleuren van Annie Sloan

Annie Sloan Chalk Paint bestellen doe je want het heeft 12 voordelen ten opzichte van andere verf

 • Annie Sloan Chalk Paint is reukloos, zodat je er heerlijk mee kan werken.
 • Annie Sloan Chalk Paint is de beste verf voor het schilderen van meubels
 • Bij Annie Sloan Chalk Paint is schuren en gronden niet nodig
 • Annie Sloan Chalk Paint is milieuvriendelijk vanwege een zeer laag gehalte oplosmiddelen
 • Annie Sloan Chalk Paint kan gebruikt worden op elke ondergrond, binnen en buiten
 • Annie Sloan Chalk Paint kan verdund worden met water voor bijv. whitewash, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft
 • De Annie Sloan Chalk Paint kleuren zijn zodanig samengesteld, dat ze goed onderling gemengd kunnen worden
 • Annie Sloan Chalk Paint It’s a girls’ paint, but boys can use it too
 • Annie Sloan Chalk Paint is een flexibel product, dus je kunt er heel creatief mee omgaan en gemakkelijk van gedachten veranderen
 • Annie Sloan Chalk Paint laat muren ademen en daarom uitermate geschikt voor oude huizen of cottages
 • Annie Sloan Chalk Paint kan gebruikt worden als ‘impasto’, laat hiervoor de deksel van de pot om de verf te laten drogen, waardoor het dikker wordt .
 • Annie Sloan Chalk Paint wordt gemaakt sinds 1990, je zou kunnen zeggen: door de wol geverfd
 • Annie Sloan Chalk Paint heeft steeds nieuwe en moderne kleuren beschikbaar

Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing

Maak voor het schilderen altijd de ondergrond goed schoon en vetvrij. Olie of roest verwijderen voor u gaat schilderen. Anders krijgt u vlekken in de verf. In principe kunt u schilderen zonder dat u hoeft te schuren of gronden, hierbij zijn uitzonderingen. Laminaat adviseren wij u wel te schuren anders pakt de verf onvoldoende en vloeren en bepaalde houtsoorten kunnen bloeden. En die moet u eerst behandelen. Als u de pot verf pakt altijd eerst even omkeren en goed schudden. En na opening goed roeren om de bestanddelen van de verf goed met elkaar te mengen. De verf kunt u aanbrengen met een kwast op meubels dat heeft de voorkeur. Maar op vloeren (vlakke) kan het ook met een roller en op hele gladde oppervlakken ook met een spons. Hierover kunt u meer lezen op de andere pagina's.

Kijk altijd even onze instructie filmpjes

De verf goed laten drogen op meubels kunt u na zo'n twintig minuten weer verder met de volgende laag. Op vloeren moet u het iets langer laten drogen. Chalk Paint lijkt optisch snel droog. Maar u moet zich realiseren dat dit het oppervlak is en het echt uitdrogen dagen in beslag neemt. De eerste paar dagen bij meubels wat voorzichtig zijn is niet onverstandig. Het opbouwen van meerdere dunne lagen maakt de Annie Sloan Chalk Paint veel en veel sterker. En het is dus verstandig om meerdere dunne lagen aan te brengen en dat is beter dan 1 dikke laag. De meubels adviseren wij altijd af te werken met Annie Sloan Soft Wax. De vloeren of trappen altijd af werken met Annie Sloan Lacquer.

Breng het altijd aan in 2 dunne lagen

U kunt Annie Sloan Chalk Paint verdunnen met water zodat u een roller kunt gebruiken voor het aanbrengen van de verf. Of het kunt aanbrengen met een spons om een mooie look te krijgen, hiervoor zijn een groot aantal technieken. Maar u kunt ook heel erg goed werken met decoupage, craquelure, crackle effect, distressing. Of een mooie oude look aanbrengen met Dark Wax. Al deze technieken leren wij u in de workshops die wij regelmatig geven in Annie Sloan Chalk Paint gebruik. Op onze pagina Annie Sloan zoekwoorden kunt u alle onderwerpen vinden met daarbij ook direct de links om op

Annie Sloan Clear Wax

Annie Sloan Clear Wax kent een tweetal varianten namelijk de Clear Wax Soft en de Clear Wax Dark twee geweldig mooie waxen. Die je enorm goed samen kan gebruiken en daar kom ik straks verder op terug. Heel erg veel mensen vragen ons waarom ze Annie Sloan wax zouden moeten gebruiken en geen andere wax. Ach ik zou bijna zeggen je hebt een Panda en een Mercedes Sl en ze zijn beiden een auto……. . U heeft namelijk gekozen voor de allerbeste verf die er is Annie Sloan Chalk Paint. Waarom zou u die niet behandelen met de beste wax die er is en speciaal is afgestemd op de verven van Annie Sloan. Annie Sloan Clear wax is boter en boterzacht en dus een hele “zachte wax“. Hierdoor is het heel erg eenvoudig met een borstel of een doek aan te brengen.

Wij brengen de wax aan met een wax kwast

Daardoor is het ook heel erg makkelijk om het in alle hoekjes en gaten van uw meubelstuk te krijgen. Zodat uw hele meubelstuk op een goede manier met Annie Sloan Clear Wax is afgewerkt. Verder is de Annie Sloan wax speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint. En dat is met de meeste waxen niet zo. Dat is ook de reden dat wij enkel Annie Sloan Wax adviseren omdat wij daar echt kunnen instaan. Voor de kwaliteit en de eigenschappen zoals we die kennen van Annie Sloan. Hierdoor kunnen wij u ook goed adviseren over Annie Sloan wax. Over het gebruik, oplossen van problemen.

Annie Sloan Wax gebruiken

Gebruik bij Annie Sloan wax altijd een zachte doek zonder rafels om het makkelijk uit te kunnen wrijven. De Annie Sloan Clear Wax heeft een zeer korte droogtijd. Waardoor je het snel kunt verwerken. Trouwens dit is met Annie Sloan verf ook het geval. Na een kopje thee is de Annie Sloan Clear Wax eigenlijk al bijna droog. En kunt u het afwerken met bv een mooie Dark wax om het een distressed look te geven. U doet dat door bijvoorbeeld een tafelblad te verven met Annie Sloan Chalk Paint Original als basiskleur. Laat de verf goed drogen en uitharden en u brengt de Annie Sloan Clear Wax. Of de Soft Wax zoals men het ook noemt aan.

Dark Wax gebruik je altijd in combinatie met Soft Wax

Als u die op het hele blad heeft aangebracht gaat u direct aan de slag met de Dark Wax. Smeer die goed door de Soft Wax heen tot u de kleurstelling heeft die u wilt hebben. U laat dit drogen en als laatste brengt u een laatste laag Soft Wax er over aan. Laat de Annie Sloan Clear Wax wel goed uitharden. Zeker als u het intensief gebruikt. Gebruik nooit Annie Sloan Clear Wax op vochtige meubels. Annie Sloan Chalk Paint is een ademende verf en de Wax sluit het af. Waardoor er van allerlei problemen kunnen ontstaan. U kunt hierover alles lezen op Annie Sloan Chalk Paint voor buiten.

Alles over Annie Sloan kunt u vinden op onze site

Om op een goede manier met Annie Sloan Chalk Paint te kunnen werken kunt u enorm veel informatie vinden. Toch is het voor nieuwe gebruikers zeker aan te raden om een Annie Sloan workshop te volgen en voor de echte liefhebbers van Annie Sloan Chalk Paint is een workshop bij ons een feestje. Alle informatie kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij Annie zelf en op mijn workshops zal ik met u delen en vanaf dat moment gaat u ook distressen, decoupage toepassen en nog veel meer.

Wees welkom voor advies in onze winkel

Verder helpen wij u met een groot aantal tips en trucs en wetenswaardigheden om het maximale resultaat uit u inspanningen te halen, als echt Annie Sloan liefhebber wil ik u graag helpen en wil ik niets anders dan dat u gelukkig bent met het gebruik van Annie Sloan Chalk Paint, alle informatie over Annie Sloan kunt u vinden op onze site van de winkel of onze webshop.

Annie Sloan Chalk Paint bestellen en alles over Annie Sloan kunt u vinden bij The Shabby Shed de Annie Sloan Chalk Paint stockist in midden Nederland.

Annie Sloan Chalk Paint bestellen doet u bij ons dan heeft u het morgen in huis