TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Muurverf van Annie Sloan

De beste Muurverf is die van Annie Sloan

Muurverf heb je in allerlei soorten en maten. En wat veel mensen niet weten is dat je Annie Sloan Chalk Paint uitstekend kan gebruiken als muurverf. Annie Sloan Chalk Paint als muurverf moet je gebruiken als je echte transformaties wilt voor je muren binnen. Annie Sloan Chalk Paint is een verf op waterbasis. Dat je gelijk uit het blik kan gebruiken of kan verdunnen met water om te gebruiken als muurverf. 1 liter Annie Sloan Chalk Paint is genoeg voor 13 m2 muurverf. En als je het met water verdunt is het genoeg voor 20m2 muurverf. Natuurlijk kan je het ook mengen gelijk met granol of andere materialen die op waterbasis zijn. Zorg wel dat je de kleuren goed mengt met de materialen die je gebruikt. Dit scheelt je enorm veel werk, want je zet gelijk de juiste kleur op de muur. Let op het is niet afwasbaar, als je dat wil moet je het afwerken met matte decorateursvernis.

Muurverf van Annie Sloan
Muurverf van Annie Sloan
Muurverf van Annie Sloan
Muurverf van Annie Sloan

Annie Sloan Chalk Paint mengen met je kalk en breng je muur gelijk op kleur

Annie Sloan Chalk Paint heeft een fluwelen matte afwerking en geeft muren een geweldige nieuwe uitstraling. En als je het ook nog mengt met Annie Sloan Soft Wax voor het creëren van een polish, kan je een hele mooie subtiele glans bereiken. En je muurverf is gelijk beschermt en is uitermate duurzaam. Annie Sloan Chalk Paint op muren geeft veel extra mogelijkheden... Je kan muren verven om een smart polished "look" met een beetje textuur te krijgen hierdoor is de muurverf niet zo glad en heb je een leuk effect. Annie Sloan Chalk Paint kleur Graphite is een mooie kleur om te gebruiken om dit effect te krijgen. Annie Sloan Chalk Paint kleur Old White samen met Annie Sloan Clear Wax geeft een hele mooie uitstraling en het effect van een polished muur. Veel mensen staan er niet bij stil maar de decoratieve verf van Annie Sloan heeft natuurlijk veel meer mogelijkheden dan alleen het verven van brocante of oude meubels zelfs te gebruiken als muurverf. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die de kleuren van Annie Sloan Chalk Paint gebruiken om hun huis gezellig te maken met deze muurverf. Je kan zoveel dingen doen. Wat zou u denken van een muur met Annie Sloan Chalk Paint Old White om daar kleine stippen of vlekjes op aan te brengen met English Yellow en Old Ochre. U heeft dan een geweldig mooie muur met diepte en dat met uw eigen vertrouwde muurverf van Annie Sloan. Om speciale effecten te creëren kunt u ook aan het werk gaan met uw eigen muurverf. Bijvoorbeeld om met een wollen roller. Een was verdunt met 50% water. Een kwast en een doek, clear wax en schuur papier iets heel bijzonders te maken. Zo kunt u zelf van allerlei effecten maken met deze hele bijzondere decoratie muurverf van Annie Sloan.

Chalk Paint van Annie Sloan kan je uitstekend gebruiken als muurverf

Ga ook eens aan de slag om uw eigen muurverf te maken. U kunt de kleuren mengen er zijn legio mogelijkheden om dat te doen hiervoor kunt u op onze webshop bij de kleuren van allerlei suggesties vinden. Annie Sloan Chalk Paint als muurverf kan je echt zo makkelijk mengen om je muren een eigen kleur te geven. Ga dus eens niet aan de slag met een kleuren wijzer maar maak u eigen kleur muurverf. Er zijn heel veel mogelijkheden. Als je een basis kleur een lichtere tint wilt geven kan je mengen met Old White om het een meer vintage uitstraling te geven. Ga je voor een meer moderne uitstraling kan je met Annie Sloan Chalk Paint kleur Pure White mengen. Wij hopen u snel te zien in onze winkel. Of op onze webshop en wensen u veel succes met het maken van uw eigen creaties. Zou u meer willen leren hoe om te gaan met Annie Sloan Chalk Paint om van allerlei technieken te leren die ik zelf weer rechtstreeks heb van Annie Sloan zelf. Bent u van harte welkom op één van de workshops die ik regelmatig geef. Leuke en aparte resultaten met Annie Sloan Chalk Paint die u als muurverf heeft gebruikt mag u ons altijd mailen . We plaatsen ze graag op de site om anderen van nieuwe inspiratie te voorzien.

Muurverf van Annie Sloan
Muurverf van Annie Sloan
Muurverf van Annie Sloan
Muurverf van Annie Sloan

Vanaf heden Annie Sloan Wall Paint in een groot aantal kleuren verkrijgbaar

Wij hebben de kleuren voor u in de juiste de kleur categorie gezet

Annie Sloan Muurverf blauwe kleuren

Het unieke van de Annie Sloan muurverf is dat de Wall Paint een hele mooie poederachtige uitstraling heeft en binnen veertig minuten droog is. U kunt de muurverf afnemen met water en u kunt het zelfs schrobben. Het aanbrengen kan heel erg makkelijk met een blokkwast of met een verfroller en u zult zien dat u geen spetters achter laat omdat het heel erg makkelijk is om aan te brengen. Annie Sloan muurverf is extreem zuinig in gebruik en maakt het daardoor tot een zeer betaalbare verf.

Muurverf van Annie Sloan
Muurverf van Annie Sloan

Annie Sloan muurverf voorbeelden

Annie Sloan Wall Paint is afwasbaar en goedkoop in gebruik

Met 2,5 liter kunt u ongeveer 30 tot 32 vierkante meter verven. De verf kunt u gebruiken op muren in de woonkamer, de hal, slaapkamers, maar ook keuken en toilet doordat het volledig afwasbaar is. Annie Sloan zegt zelf over haar verf “Mijn nieuwe Wall Paint is ongelooflijk sterk: het is duurzaam, afwasbaar en schrobbaar. Ik ontwierp het voor de zogenaamde ‘high traffic gebieden’ in huis. Het is ideaal voor keukenmuren, badkamers, gangen en trappen. Mijn decoratieve verf, Chalk Paint™, is niet altijd opgewassen tegen slijtage door het drukke gezinsleven, plakvingers en natte honden. Wall Paint is dat wel en is hiermee een perfecte aanvulling op Chalk Paint™. Net zoals Chalk Paint™ is Wall Paint een verf op waterbasis die goed dekt. Ik heb er voor gezorgd dat de muurverf rijk is aan kwalitatieve pigmenten, zodat je een goede dekking krijgt en een weelderige diepe kleur met elke kwaststreek die je maakt. Net als Chalk Paint™ is Wall Paint sneldrogend en heeft een zachte matte afwerking met een vleugje glans. Geen spetters en geen gedoe. Mijn nieuwe verf kun je net zo gemakkelijk met een roller als met een kwast aanbrengen; beiden geven een hoogwaardige afwerking”.

Koop nu Annie Sloan Chalk Paint of Wall Paint voor op de muur

Muurverf van Annie Sloan is de leukste muurverf die er is want je maakt je eigen kleuren