Oude meubels opknappen met Annie Sloan Chalk paint

Oude meubels opknappen is weer helemaal in de laatste tijd. En geen wonder ga maar eens naar de winkel voor een kastje en je betaald een vermogen. En mensen die weten hoe je oude meubels moet opknappen geven daar het geld niet voor uit. In een paar uur heb je een kast een volledige transformatie gegeven. Je vrienden zeggen als ze bij je binnen komen ” heb je een nieuwe kast “.  Dat doe je dus zelf.

Hoe kom je aan oude meubels

oude meubels opknappenIn kringloopwinkels zijn heel erg veel mooie en vaak qua constructie goede meuebels te koop. Kijk niet naar de kleur, maar naar de constructie. Kijk of er geen boktor of houtworm inzit.  Om jezelf een hoop werk te besparen is het ook verstandig om geen meubels te kopen die behandeld zijn met olie. Dat brengt namelijk héél erg veel extra werk met zich mee. Want die moet je volledig ontvetten. Op de grote markten in België zijn veel brocante meubels te krijgen. Vaak voor een hele lage prijs. Een dagje Waterloo is zeker de moeite waard.

Oude meubels opknappen stappenplan

Doe eerst goede ideeén op wat je met je kast wilt doen. Speciaal daarvoor hebben wij een pagina gemaakt om je inspiratie te geven wat je allemaal wel niet met je kast kunt doen. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan van Annie Sloan  kan je enorm veel foto’s vinden van klanten. Je ziet het meubels stuk voor ze het oude meubel zijn gaan opknappen en het eindresultaat. Iedere dag weer verbaas ik me over de creativiteit van heel erg veel mensen er staan echt geweldige creaties tussen.

Als je weet wat je wilt gaan doen lees eerst goed alle handleidingen op onze site of op onze webshop. Je kan er handleidingen vinden over het verven van stof, rieten stoelen, veelgestelde vragen eigenlijk overal staat een handleiding of een pagina over. ook is het goed om je te verdiepen in de verschillende verftechnieken die er zijn. Je kan werken met decoupage, craguelure, disstressing of hoe ze het ook wel eens noemen doorschuren of je kan werken met donkere wax om het een echte mooie oude look te geven.

Oude meubels opknappen zonder schuren

Dat is wel het belangrijkste je hoeft niet te schuren, nog veel sterker wij adviseren je dat niet te doen, want Annie Sloan Chalk Paint kan je aanbrengen zonder schuren en dat maakt verven weer leuk. Waarom je niet hoeft te schuren kan je hier lezen. 

Kleuren kiezen om oude meubels op te knappen

oude meubels opknappen kleurenDat is vaak nog een moeilijke keuze. Daarom hebben wij een speciale pagina gemaakt waarin we een meubelstuk geverft hebben in de kleur zoals omschreven. Zodat je niet van een kleuren staaltje hoeft te kiezen want dat is vaak zo moeilijk. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel waar wij alle kleuren op hout geschilderd aan de muur hebben hangen. Wij wensen je enorm veel succes met je oude meubels opknappen en hopen je foto’s snel te zien zodat we ook jouw creaties kunnen plaatsen

Wilt u nog veel meer mooie creaties bekijken die gemaakt zijn met Annie Sloan Chalk Paint kijk dan op onze Facebookpagina of wilt u de video’s bekijken met alle handleidingen ga dan naar ons YouTube kanaal.

 

U kunt ons ook volgen op:   Google+   Facebook  Twitter   YouTube  Pinterest   Instagram

 

Oude meubels opknappen en waar u oude meubels kunt kopen helpen wij u graag mee

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken