TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Verven zonder Schuren

Verven zonder schuren kan dat echt ?

Dat willen héél véél mensen weten, want wie wil er nu schuren voordat hij gaat verven. Uren die oude verflaag eraf halen maakt verven geen pretje. Maar je zou die oude kast zo graag een nieuw kleurtje geven. Na het schuren stop je snel en ontbreekt de zin om verder te gaan met je meubels, om die op te knappen. Begrijpelijk, helaas moet je meestal schuren omdat de hechtingskracht van de meeste verven onvoldoende is. Maar bij Annie Sloan Chalk Paint hoef je niet te schuren. Nog veel sterker wij raden het af. De meeste consumenten schuren namelijk veel teveel door waardoor ze zover schuren dat de houtnerf open komt te liggen

Verven zonder Schuren
Verven zonder Schuren
Verven zonder Schuren
Verven zonder Schuren

Niet schuren met Annie Sloan Chalk Paint

Hierdoor kan hout gaan bloeden en dat heeft allerlei vervelende effecten, die je kan lezen op onze pagina Chalk Paint met vlekken. Bij bijna iedere krijtverf moet je voor je gaat verven schuren, maar bij Annie Sloan Chalk Paint is dat niet nodig. Nog veel sterker wij raden het af. De meeste consumenten schuren namelijk veel teveel door waardoor ze zover schuren dat de houtnerf open komt te liggen. Hierdoor kan hout gaan bloeden en dat heeft allerlei vervelende effecten die je kan lezen op onze pagina Chalk Paint met vlekken.

Bijna alles kan je verven met Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint heeft zo'n enorme hechtingskracht dat je er bijna alle materialen mee kan verven zonder te schuren. Kasten, stoelen, meubels, trappen, vloeren, keukens en ja zelfs stof kan je er mee verven. Niet alleen de hechtingskracht is enorm groot, maar ook het kleurpigment gehalte waardoor dit ook echt kan. Dat maakt verven weer leuk, want ja je kan echt verven zonder schuren mits je maar met Annie Sloan Chalk Paint werkt. Niet voor niets ontdekken iedere dag steeds meer mensen deze geweldige verf en groeit het aantal liefhebbers explosief. Als Annie Sloan winkel zien wij dan ook iedere dag blije mensen, want de resultaten mogen er wezen. Kijkt u maar eens op de pagina Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden dan kunt u zien wat mensen voor mooie dingen maken met deze geweldige verf. En ja allemaal zonder te schuren.

Verven zonder Schuren
Verven zonder Schuren
Verven zonder Schuren
Verven zonder Schuren

Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing

Op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden kunt u heel veel mooie voorbeelden zien met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig naar de winkel komen om de Annie Sloan verf te kopen of online te bestellen.

Ga ook verven zonder schuren met Annie Sloan verf

Verven zonder schuren kan echt lees hier hoe je moet verven zonder schuren