TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan verftechnieken

Annie Sloan verftechnieken geven uw meubels absoluut iets extra

En met Annie Sloan Chalk Paint kunt u een groot aantal verftechnieken toepassen die wij allemaal kort voor u bespreken en u gelijk een link geven waar u de handleiding voor deze verftechniek kunt vinden.

Annie Sloan verftechnieken leer je ook in onze workshops

Alle Chalk Paint verftechnieken die wij hier voor u bespreken leren wij ook in de workshops. Schrijf je snel in als er data openstaan. Die vermelden wij op onze website maar ook op onze Facebook pagina. Maandelijks geven wij ook Annie Sloan demonstratie avonden. Daar doen wij de technieken zoals onder beschreven u voor zodat u er zelf mee aan de slag kunt gaan. Bij alle technieken is het belangrijk om te weten. Dat u altijd eerst uw meubelstuk verft in de basiskleur deze goed laat drogen (minimaal twaalf uur). En daarna kunt u met de krijtverf verftechnieken aan de slag.

Annie Sloan verftechnieken
Annie Sloan verftechnieken

Transfer voorbeelden

Annie Sloan verftechnieken 1 transfer

Transfer is één van mijn favoriete technieken. Bij Annie Sloan transfer kunt u iedere willekeurige foto van het internet inlezen in uw verfwerk. Het ligt dus niet op de krijtverf, maar het zit er echt in. Deze techniek is heel erg mooi voor tafels, maar ook voor de zijkant van een kast en men gebruikt het vaak voor decoratie op flessen. De volledige handleiding kunt u vinden op de link transfer. Heel veel voorbeelden van deze krijtverf verftechniek kunt u vinden op ons Pinterest Board transfer voorbeelden.

Annie Sloan verftechnieken 2 Dry Brushing

Dry Brushing is een techniek waarbij u droge verf aanbrengt over de basiskleur. Je kan hiermee echte de mooiste kasten maken. Dry Brushing is niet heel erg moeilijk, maar het is altijd goed om technieken eerst te oefenen op een plankje. De techniek Dry Brushing staat hier op onze website beschreven.

Annie Sloan verftechnieken
Annie Sloan verftechnieken

dark wax voorbeelden

Annie Sloan Verftechnieken 3 Dark Wax

Dark Wax is één van de meest gebruikte technieken. Dark Wax gebruik je om je verfwerk te verouderen en een mooie brocante oude look mee te geven. Je kan Dark Wax ook gebruiken om kleuren dieper en donkerder te maken. Zo kan je van Emperor Silk echt mooi Chinees rood maken met Dark Wax. We hebben op Pinterest een speciaal board gemaakt met Dark Wax voorbeelden. Ook kunt u onze instructie film bekijken hoe te werken met Annie Sloan Dark Wax op onze pagina gebruiksaanwijzing

Annie Sloan verftechnieken 4 Distressing

Distressing of ook wel doorschuren genoemd is een techniek waarbij u nieuwe meubels the look kunt meegeven van oude brocante meubels. Bij het doorschuren adviseren wij u altijd te werken met twee kleuren over elkaar. Om te voorkomen dat hout kan gaan bloeden en u vlekken krijgt in de verf. Distressing is een techniek die je vaak ziet in combinatie met het werken met donkere wax. Op onze site staat beschreven hoe u het moet doen. Op ons Pinterest board ziet u honderden voorbeelden van meubels waar klanten de techniek van het doorschuren hebben toegepast.

Annie Sloan distressing voorbeelden

Decoupage voorbeelden

Annie Sloan Verftechnieken 5 Decoupage

Decoupage is een techniek die al eeuwen bestaat en eigenlijk is ontstaan uit noodzaak omdat mensen kostbaar behang wilde namaken wat ze zelf niet konden betalen. Wat ze deden was blanco behang versieren met papier en daarna vernissen. Een andere reden van de opkomst van decoupage was dat er veel mensen waren die iets moois wilde maken maar zelf niet erg handig waren met de verfkwast of simpelweg niet konden verven. Als je decoupage goed aanbrengt zie je eigenlijk geen verschil en lijkt het net een geschilderd kunstwerk. Hoe decoupage werkt en wat u er allemaal mee kunt doen kunt u lezen op onze pagina decoupage met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan verftechnieken 6 Cracqueleur

Cracqueleur is een techniek waarbij u hele mooie fijne barstjes krijgt in de verf. Het is een hele mooie techniek die je altijd doet in combinatie met donkere wax die de barstjes zal accentueren. Je kan zo je eigen Mona Lisa maken. We hebben voor u een aparte pagina gemaakt hoe u met Cracqueleur moet werken.

Annie Sloan Verftechnieken 7 Verf Craq

Verf Craq is een techniek die veel mensen verwisselen met Cracqueleur. Maar bij Cracqueleur gebruik u speciale lijm om tot een heel fijn effect te komen bij Verf Craq maakt u het echt helemaal zelf. U gebruikt een platte kwast en brengt de verf in allerlei verschillende verf richtingen aan. iedere keer dat u strijkt brengt u nieuwe verf aan. Doe dit in vier tot vijf verschillende strijkrichtingen en verf nooit in dezelfde richting. De haren van de kwast zullen hele kleine lucht kanaaltjes achterlaten in de verf. Zodra u dit gedaan heeft pakt u de haardroger en gaat u de verf verhitten. De lucht kanaaltjes zullen warm worden en uitzetten door de hitte waardoor de verf gaat barsten. Als u het gewenste effect heeft werkt u het af met Dark Wax. Werk nooit op te grote oppervlakken anders is de verf droog voor u het gaat verwarmen.

Annie Sloan Cracqueleur voorbeelden

Annie Sloan voorbeelden Satin Paint

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden

Op onze pagina Annie Sloan voorbeelden kunt u heel veel mooie voorbeelden zien met Annie Sloan Chalk Paint. Hierbij zijn een groot aantal technieken toegepast op verschillende materialen. U kunt voorbeelden zien van verftechnieken op meubels, stof, muren keukens en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig naar de winkel komen om de Annie Sloan verf te kopen. Bent u niet in de gelegenheid om te komen kunt u online bestellen. Wij zorgen dan dat u het de volgende dag in huis heeft. U kunt ook heel veel informatie en Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest en Instagram pagina’s. Er staan duizenden voorbeelden van Annie Sloan verf.

Bestel nu Annie Sloan verf om uw meubels op te knappen

Annie Sloan Verftechnieken maken uw Annie Sloan verfwerk bijzonder en speciaal