TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

craqueleur

Craqueleur decoupage lijm wax of Annie Sloan Chalk Paint koop je bij The Shabby Shed

De Annie Sloan stockist in Nijkerk. Maar ook alle Annie Sloan Chalk Paint kunt u bij ons vinden in de winkel. Craqueleur effect is een effect wat kan ontstaan door veroudering. Maar je ziet steeds meer dat mensen het Craqueleur effect zelf aanbrengen op bestaande meubels. Om ze ouder of authentiek te laten lijken. Vaak omschrijven ze “Craquelé geeft het effect van een verouderde verflaag. Door barstjes in de verflaag” dat is bij de Craqueleur van Annie Sloan niet het geval. Er zijn verschillende manieren om een craquelé-effect te bereiken. Het gecreëerde verouderingsproces, is bekend als Craqueleur. Craqueleur is een techniek. Om te bereiken dat de lak gaat barsten.

craqueleur
craqueleur

Alle verftechnieken zijn op onze site beschreven

En het een look krijgt van een schilderij van de oude meesters. De grote van de scheuren kan je zelf bepalen. Waardoor het effect kan variëren, afhankelijk van hoe dik de toplaag wordt aangebracht.

De Craqueleur Set van Annie Sloan is een unieke twee stappen proces. De Craqueleur is volledig transparant en geeft een authentiek Craqueluer effect. De Craqueleur kraakt de Annie Sloan Chalk Paint niet. Maar er ontstaat een toplaag over de Annie Sloan Chalk Paint. Die je met de tweede stap laat barsten. Daarom creëer je een toplaag met daaronder de originele Annie Sloan Chalk Paint. En het oppervlak heeft een mooi craquele effect. De verf en kleur eronder blijven dus intact, om een oude uitstraling te bereiken.

Wil je meer weten over decoupage, distressing of andere kwasttechnieken. Dan ben je van harte welkom op de workshop Annie Sloan Chalk Paint verftechnieken. Of in onze winkel.

Craqueleur koop je bij The Shabby Shed in Nijkerk