TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Wax

Annie Sloan wax kennen we in 4 varianten

Er is de Soft Wax voor de afwerking. De Dark Wax voor effecten en nieuw recent de White Wax en de Black Wax.

Annie Sloan Soft Wax

Annie Sloan Wax is zacht en makkelijk aan te brengen. De Annie Sloan wax is kleurloos en geurloos. Het is waterproof en kan gebruikt worden op meubels vanwege het waterafstotend effect

Annie Sloan Dark Wax

Annie Sloan Dark Wax is om je verfwerk ouder te maken en een mooie texture te geven, breng eerst de Clear Soft Wax aan en dan de Dark Wax. De wax is zacht en makkelijk aan te brengen. De wax is kleurloos en geurloos. Het is waterproof en kan gebruikt worden op meubels. De Dark Wax is diep donker bruin.

Annie Sloan White en Black Wax

Annie Sloan Black Wax en Annie Sloan White Wax zijn de twee nieuwe waxen van Annie Sloan. Het zijn beiden Soft Wax die je gebruikt voor de afwerking van je geverfde meubels. Annie Sloan Black Wax is een zwarte soft wax die kleuren dieper en donkerder maakt en meer aanwezig. Annie Sloan White Wax geeft op geverfde meubelstukken een mooi vervaagd effect. Net of uw meubelstuk door de zon is verkleurd. Wilt u geen kleureffecten dan gebruikt u de oude vertrouwde Soft Wax. De twee nieuwe Waxen kunt u ook gebruiken direct op hout.

Waarom zou je Annie Sloan Wax gebruiken

Waarom zou u Annie Sloan wax gebruiken en wat maakt de Wax anders dan bijvoorbeeld boenwas ? Annie koos voor deze Wax om hele goede redenen er zijn veel voordelen aan deze wax die wij graag met u delen. Allereerst is de wax boterzacht. Ik weet dat het een beetje voor de hand ligt het is namelijk een "zachte was". Maar Annie Sloan Wax is boterachtige zacht en is dus heel erg eenvoudig met een borstel of een doek aan te brengen. Daardoor is het ook heel erg makkelijk om het in alle hoekjes en gaten van uw meubelstuk te krijgen zodat uw hele meubelstuk op een goede manier met Annie Sloan wax is afgewerkt.

Annie Sloan Wax
Annie Sloan Wax
Annie Sloan Wax
Annie Sloan Wax

Annie Sloan Wax Speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint

Verder is de wax speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint . En dat is met de meeste waxen niet zo. Dat is ook de reden dat wij enkel Annie Sloan Wax adviseren. Omdat wij daar echt kunnen instaan voor de kwaliteit en de eigenschappen zoals we die kennen van Annie Sloan.. Annie Sloan wax trekt in de verf, maakt het hard en is daardoor afneembaar en schoon te maken. Bij andere waxen blijft de wax op de verf liggen. Hierdoor kunnen wij u ook goed adviseren over de wax. Over het gebruik, oplossen van problemen. De wax heeft een hele mooie zachte glans. Gebruik bij Annie Sloan wax altijd een zachte doek zonder rafels om het makkelijk uit te kunnen wrijven. Wij gebruiken bij voorkeur een wax kwast. Dat gaat veel sneller en makkelijker.

Wij brengen de wax aan met een Wax Kwast

De wax heeft een zeer korte droogtijd, waardoor je het snel kunt verwerken, trouwens dit is met de krijtverf ook het geval. Na een kopje the is de wax eigenlijk al bijna droog en kunt u het afwerken met bv een mooie Dark wax om het een distressed look te geven, maar hierover kunt u van alles lezen op onze site. De wax moet u wel laten uitharden zeker als u het intensief gebruikt. Gebruik nooit wax op vochtige meubels, Chalk Paint is een ademende verf en de wax sluit het af, waardoor er van allerlei problemen kunnen ontstaan.

Annie Sloan Wax
Annie Sloan Wax

Bestel nu uw Annie Sloan Wax

Annie Sloan Wax koop je bij de Annie Sloan Winkel in Nijkerk