Annie Sloan Wax

Annie Sloan wax of ook wel eens Annie Sloan Soft wax genoemd kennen we in twee varianten:

Soft Wax Clearannie sloan wax

Soft Wax Dark

Waarom zou u Annie Sloan wax gebruiken en wat maakt de Wax anders dan bijvoorbeeld boenwas ?

Annie koos voor deze Wax om hele goede redenen er zijn veel voordelen aan deze wax die wij graag met u delen

Allereerst is de waxboterzacht. Ik weet dat het een beetje voor de hand ligt het is namelijk een  “zachte was”. Maar Annie Sloan Wax is boterachtige zacht en is dus heel erg eenvoudig met een borstel of een doek aan te brengen. Daardoor is het ook heel erg makelijk om het in alle hoekjes en gaten van uw meubelstuk  te krijgen zodat uw hele meubelstuk op een goede manier met Annie Sloan wax is afgewerkt.

Speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint

Verder is de wax speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint . En dat is met de meeste waxen niet zo. Dat is ook de reden dat wij enkel Annie Sloan Wax adviseren. Omdat wij daar echt kunnen instaan voor de kwaliteit en de eigenschappen zoals we die kennen van Annie Sloan.

Hierdoor kunnen wij u ook goed adviseren over de wax. Over het gebruik, oplossen van problemen.

De wax heeft een hele mooie zachte glans. Gebruik bij Annie Sloan wax altijd een zachte doek zonder rafels om het makkelijk uit te kunnen wrijven. Wij gebruiken bij voorkeur een wax kwast. Dat gaat veel sneller en makkelijker.

Wij brengen de wax aan met een Wax Kwast

U kunt de wax zelfs mengen met de verf, wij zelf doen dat niet, wij mengen wel de kleuren, om te komen tot mooie eigentijdse nieuwe kleuren voor onze brocante meubels, die we uiteraard altijd afwerken met Annie Sloan wax.
De wax heeft een zeer korte droogtijd, waardoor je het snel kunt verwerken, trouwens dit is met de krijtverf ook het geval.  Na een kopje the is de wax eigenlijk al bijna droog en kunt u het afwerken met bv een mooie Dark wax om het een distressed look te geven, maar hierover kunt u van alles lezen op onze site.

De wax moet u wel laten uitharden zeker als u het intensief gebruikt. Gebruik nooit wax op vochtige meubels, Chalk paint is een ademende verf en de wax sluit het af, waardoor er van allerlei problemen kunnen ontstaan.

Annie Sloan Wax aanbrengen

Wij adviseren u graag over Annie Sloan wax of Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan wax is te koop in onze webshop

Heb je genoten van de informatie op deze pagina. Waardeer dat dan met een google+ of een facebook like onderaan deze pagina. Op die manier help je ons om nog meer mensen van informatie te voorzien. Je kan natuurlijk ook naar onze facebookpagina gaan dan blijf je altijd actueel op de hoogte van alle nieuws.

U kunt ons ook volgen op:   Google+   Facebook  Twitter   YouTube  Pinterest   Instagram

Annie Sloan Wax koop je bij de specialist in Annie Sloan Wax en Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken