TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan

Annie Sloan de uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint de beste verf die er verkrijgbaar is

Annie Sloan, ondernemer, kunstenaar, schrijver en specialist op het gebied van decoratieve verf. Als een echte kunstenaar in hart en nieren wist ze dat haar toekomst lag in de verf. Nu ruim 40 jaar later heeft ze dat bewezen. Haar liefde voor kleuren en verf maakten een heel succesvolle carrière. Als verf ontwerper, leraar, ondernemer en schrijver. Ze heeft meer dan anderhalf miljoen boeken verkocht tot nu toe. Een bijzonder verhaal over een bijzonder iemand die uit liefde voor interieur en styling een wereld merk wist te maken van Chalk Paint.

Annie Sloan
Annie Sloan
Annie Sloan
Annie Sloan

Annie Sloan de ondernemer

Het Annie Sloan imperium bestrijkt een mail-order bedrijf. Een website en twee winkels - een in Spanje en 1 in Oxford. Op de markt kan je van alles over haar vinden. Haar verven, cursussen en boeken. In de winkel is het een feest om alle kleuren en texturen te zien en het belichaamt. Haar specifieke stijl, die ze zelf omschrijft als 'eclectisch modern'. Franse kroonluchters, opgehangen aan parelmoerglans geschilderde muren, worden afgewisseld met Marokkaanse glazen, stenen figuren en subtiele, verfijnde schalen, ontworpen door de plaatselijke pottenbakker.

Annie Sloan haar hobby is haar werk

Wat Annie Sloan zo bijzonder maakt, is haar vermogen om geld te verdienen. Door haar passie voor verf. Annie Sloan haar doel is altijd geweest om genoeg te verdienen. Maar dan vooral om te doen wat ze wilde en zo haar artistieke droom te verwezenlijken. Annie Sloan begon in het midden van de jaren 70 met het schilderen. Eerst met muurschilderingen in huizen. Ze gaf actief cursussen over verf, decoupage en hoe je dat op meubels kon doen. Haar huwelijk en het moederschap van drie geweldige zonen heeft ze feilloos weten te combineren met haar werk.

annie sloan
annie sloan
annie sloan
annie sloan

Annie Sloan schrijver van een groot aantal boeken

Annie zei altijd verkopen kan ik ook vanuit huis en schrijven kan ik doen in mijn eigen tijd en dat heeft Annie bewezen. Over de onderwerpen waarover ze schreef was eigenlijk ook niets. Dus ze boorde daarmee een nieuwe markt aan. Annie begon onderzoek te doen naar de geschiedenis van het versieren en decoratie wat uiteindelijk haar boek bracht. The Complete Book of decoratieve verftechnieken in 1988. Het werd gezien als een 'bijbel' binnen het vakgebied. De verkoop was enorm met 300.000 exemplaren. Sindsdien heeft Annie 24 boeken gepubliceerd over decoratie. Annie Sloan haar laatste boek is Colour Recipes for Painted Furniture. Dit boek is inmiddels vertaald in het Nederlands. En verkrijgbaar bij ons in de winkel. Een absolute aanrader het is echt een geweldig mooi boek. Waar ze simpel stap voor stap heel erg veel technieken bespreekt. Met geweldig mooie foto's. Annie Sloan haar favoriete boek is Modern Paint Effects. Het boek is geschreven vanuit haar hart.

Annie Sloan haar passie

Het succes van Annie Sloan haar boeken is niet verrassend. Het feit dat ze zoveel liefde heeft voor haar vak en je dat leest en kan voelen en ervaren. Annie is ook de enige die zoveel kennis en ervaring heeft in deze markt. Haar boeken zijn boeiende werken die na gedegen onderzoek tot stand komen. Met hele duidelijke instructies en foto’s van hele hoge kwaliteit. En ze zijn op de markt voor relatief lage prijs.

Annie Sloan een wereld begrip

De boeken zijn vertaald in 11 talen en verkopen bijzonder goed in Spanje en Zweden. Annie werkt momenteel aan haar volgende boek. Dat gaat over ontwerpen voor tuinen. Annie is begonnen met de ontwikkeling van haar eigen lijn van verf. Ze was niet tevreden met de verf die op de markt verkrijgbaar was. Tot voor kort groeide het bedrijf van Annie Sloan organisch gestaag maar "Ik ben een opportunist," zei Annie. Dit heeft geleid tot fouten, maar het heeft Annie geleerd om haar eigen gevoel te volgen. "Je weet meer over jezelf, je bedrijf en je eigen producten dan wie dan ook, 'voegde Annie eraan toe. Inmiddels is Annie Sloan Chalk Paint te koop over de hele wereld en een begrip geworden.

annie sloan
annie sloan
annie sloan
annie sloan

Annie Sloan haar dromen

Annie Sloan reist de hele wereld over. Van Cuba tot China. op zoek naar inspiratie. Voor nieuwe kleuren. Nieuwe ideeën. Zo bracht ze recent haar eigen Wall Paint op de markt. En komen er ieder jaar nieuwe kleuren bij.

Annie Sloan Chalk Paint Voorbeelden

Op onze pagina Annie Sloan voorbeelden kunt u heel veel mooie voorbeelden zien met Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig naar de winkel komen om de Annie Sloan verf te kopen of online te bestellen.

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan verf

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan maakte Annie Sloan Chalk Paint tot een wereldmerk