Annie Sloan voorbeelden bij The Shabby Shed

Annie Sloan voorbeelden is een pagina die gemaakt is door onze klanten alle Annie Sloan voorbeelden komen van hen. Daar zijn we enorm trots op en we wensen u veel kijkplezier. Want zonder schuren en zonder gronden zijn al deze voorbeelden tot stand gekomen. Vaak door mensen die voor de eerste keer in hun leven met een kwast aan de slag zijn gegaan. Dankzij de geweldige verf van Annie Sloan.

annie sloan voorbeelden  annie sloan voorbeelden

Op de pagina Annie Sloan voorbeelden willen wij u creaties laten zien die gemaakt zijn door onze klanten zelf. Om u te laten zien wat ook u kunt doen met Annie Sloan Chalk Paint.

annie sloan voorbeelden  annie sloan voorbeelden

Boven ziet u een aantal mooie creaties met Annie Sloan Chalk Paint waar diverse technieken zijn toegepast. Deze technieken kunt ook u toepassen op uw meubels. Hoe het moet hebben wij voor u beschreven op onze pagina Chalk Paint technieken

Annie Sloan voorbeelden leren stoelen

annie sloan voorbeelden  annie sloan voorbeelden 5

Voor iedereen die nog twijfelde lees en kijk “Hier dan eindelijk de foto van de stoel. Ik was het steeds vergeten om dit te sturen. Maar hij is super geworden! Hoewel ik eerst vrij huiverig was, of dit ging werken, ben ik er nu heel tevreden over. Ik heb de verf op het leer in 4 dunne lagen (goed verdund met water) opgebracht, laten drogen, de wax erover en het is een top resultaat! Bedankt voor jullie advies! Groetjes Jennemiek.

annie sloan voorbeelden 7  annie sloan voorbeelden

De kleuren die ik heb gebruikt zijn Duck Egg Blue en Paris Grey. Super blij met het resultaat! Ik heb nog veel meer ideeën voor mijn andere meubels. Voorlopig ben ik nog niet klaar met deze superverf! Groetjes Arianne.

Allemaal gemaakt door klanten

annie sloan voorbeelden  annie sloan voorbeelden 9

annie sloan voorbeelden 11  annie sloan voorbeelden

Hier ook 3 kasten, een secretaire en een stoel gedaan met Annie Sloan Chalk Paint! De kleuren die ik heb gebruikt zijn Duck Egg Blue en Paris Grey. Super blij met het resultaat! Ik heb nog veel meer ideeën voor mijn andere meubels. Voorlopig ben ik nog niet klaar met deze superverf! Groetjes Arianne. De vierde kast is een voorbeeld van Annie Sloan in English Yellow.

annie sloan voorbeelden  annie sloan voorbeelden

Sonja is  al aardig door haar meubels heen want ze heeft eigenlijk alles al gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Dus dit weekeind deze fauteuil van nep suède onder handen genomen. Hij was oranje bruin, heel raar kleur. Met Primer Red verdunt behandeld en dit is het resultaat.

annie sloan voorbeelden  annie sloan voorbeelden 15

Wil schreef ons “Ik heb een tijdje geleden Annie Sloan Chalk Paint bij jullie gekocht. Het heeft even geduurd maar afgelopen weken de oud grenen kast eindelijk in de verf ( French Linen) gezet en met was behandeld. We zijn er nu super blij mee! En wat heerlijk dat we de oude waslaag niet hoefden te verwijderen. Mensen die hem al gezien hebben zijn allemaal erg enthousiast!

annie sloan voorbeelden  annie sloan voorbeelden 17

Ik kom vast nog vaker verf bij jullie kopen want ik heb nog verschillende grenen meubels die ik graag in een moderner jasje wil steken. En nu dit zo goed gelukt is heb ik er helemaal zin in om die ook onderhanden te nemen. “
Ter inspiratie van iedereen die denkt dat ze het niet kunnen zei Rita ik kan het ook eerst met Annie Sloan Chalk Paint Old White goed laten drogen daarna soft wax clear en toen soft wax dark om het super gave effect erin te krijgen.

De voor en na foto’s geven een goed beeld van wat u kunt doen met Annie Sloan

annie sloan voorbeelden   annie sloan voorbeelden

Ilona is in januari bij mij de workshop geweest en zoals jullie kunnen zien niet voor niets. De kast is gedaan in French Linen en het dressoir Old white, French Linen en Dugg Egg. Beide kasten waren donkerbruin eiken wat een mooie knappe transformatie.

annie sloan voorbeelden  annie sloan voorbeelden 21

Sonja heeft haar Queen Anne nachtkastje gedaan in een mix van Annie Sloan Chalk Paint Old White, Aubussion Blue en Primer Red en daarna een lichte washing met Emile…en afgewerkt met Soft Wax.

annie sloan voorbeelden 23  annie sloan voorbeeldem

Teresa is een groot liefhebber van Annie Sloan en iedere week wel in de winkel en ze heeft weer een paar hele mooie dingen gemaakt.   

Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina’s. 

Annie Sloan voorbeelden gemaakt door onze eigen klanten met Annie Sloan verf

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken