TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan verf kopen

Annie Sloan verf kopen doe je soms niet zomaar. En is soms voor mensen een hele beslissing. Helaas zijn er ook heel erg veel mensen die Annie Sloan verf niet kennen. Ze hebben jaren gewerkt met Painting the Past, Farrow and Ball of gewoon krijtverf van de Gamma of de Praxis. En waarom zou ik dan nu Annie Sloan verf kopen. Gelukkig zien wij steeds meer mensen die over Annie Sloan verf hebben gelezen op onze site. En het toch graag eens willen proberen. Want het aantal voordelen ten opzichte van andere verven is natuurlijk wel heel erg groot. Soms hebben klanten uren gelezen op onze site over Annie Sloan verf. Wij krijgen klanten in de winkel die wonen in de regio maar ook vanuit Amsterdam, Rotterdam en zelfs uit Maastricht en daar zijn we reuze trots op. Je bent nu trouwens op onze nieuwe site die wij hebben gemaakt met UWKM uit Deventer en we zijn enorm trots dat we nu nog meer informatie kunnen geven en dat de site sneller is dan ooit.

annie sloan verf kopen
annie sloan verf kopen
annie sloan verf kopen
annie sloan verf kopen

Annie Sloan verf kopen, wij zeggen gewoon doen

En alle voordelen die Annie Sloan verf heeft te bieden. Maar de stap nemen als je jarenlang met een bepaald merk gewerkt hebt is soms toch moeilijk. Nu kunt u op onze site alles lezen waarom u Annie Sloan verf zou kopen. Het heeft namelijk een groot aantal voordelen ten opzichte van andere kalk verven of krijt verven, zo hoeft u niet te schuren of te gronden en kunt u het bijna op iedere ondergrond aanbrengen. Het heeft een enorm hoge dekkingsgraad waardoor u ongelooflijk veel kunt verven met één liter Annie Sloan verf. Het is daardoor goedkoper dan andere merken. En u kunt er snel en makkelijk mee werken op bijna iedere ondergrond. Maar ja wij kunnen van alles opschrijven. Dat wij de mooiste kleuren hebben. U de verf kunt kopen al in 120 ml genoeg voor een vaas of bloempot. Maar u moet zelf de eerste stap durven nemen. Als u dat namelijk gedaan heeft en Annie Sloan verf gaat kopen. Bent u voor de rest van uw leven een gebruiker van “The Best Paint in The World” Annie Sloan verf de decoratieve verf van Annie Sloan is al jaren onze passie en liefde waar we dagelijks mee bezig zijn en maar wat graag leggen we u uit waarom. Er is geen verf die het zelfde kan bieden als Annie Sloan verf. Want welke verf in de wereld kunt u gebruiken om mee te verven zonder schuren of gronden ? Met welke verf kunt u meubels, kasten, trappen, vloeren, keukens, muren, schoolborden, terracotta, metaal, stof, stoffen stoelen, leer, tafels, fineer en zo is de list bijna oneindig verven ? Er is maar één verf waarmee dat kan en dat is Annie Sloan verf.

Annie Sloan

Annie Sloan is de uitvinder van deze verf en dat is al ruim dertig jaar geleden. Ze wilde een verf waarmee ze alle materialen kon verven en het liefst met zo min mogelijk werk. Daarom ontwikkelde ze een verf waarmee je eigenlijk alle materialen kunt verven en dat zonder schuren of gronden. Maar Annie was ook niet tevreden over de kleuren waarmee ze kon verven. Daarom is het bij Annie Sloan verf zo dat u alle kleuren onderling kunt mengen en u dus een kleurenpalet heeft dat oneindig is. U kunt namelijk iedere kleur zelf maken als u de kleuren gaat mengen. Op onze webshop leggen we u uit op de pagina Annie Sloan verf kleuren mengen hoe u dat moet doen. Dus bij Annie Sloan verf is er altijd de kleur die u wilt want u kunt hem als hij niet in het standaard pakket zit zelf maken. Dat maakt de verf ook zo bijzonder.

annie sloan verf kopen
annie sloan verf kopen
annie sloan verf kopen
annie sloan verf kopen

Annie Sloan verf eigenschappen

U heeft inmiddels gelezen dat je niet hoeft te schuren en te gronden en dat u alle kleuren kunt mengen. Dat u Annie Sloan verf kunt aanbrengen op eigenlijk iedere ondergrond. Maar wat Annie Sloan verf verder heel bijzonder maakt is de combinatie met Annie Sloan Wax. De wax van Annie Sloan trekt in tegenstelling tot bij andere verfsoorten in de verf. Wat is daar nu het voordeel van ? Bij andere soorten krijtverf ligt de wax op de verf en u hoeft maar een kopje thee op de tafel te zetten en u heeft een kring op de tafel. Iets wat u vast heeft mee gemaakt. Een grote bron van ergernis want u krijgt het niet meer weg. Of de wijn trekt in de verf en u heeft vlekken in de verf. Bij Annie Sloan verf is dat niet mogelijk. Als u de wax heeft aangebracht trekt die in de verf. Maakt de verf keihard en doordat de verf volledig is volgezogen door de wax kan het geen substantie meer opnemen. Hierdoor krijgt u geen vlekken meer en kunt u het afnemen met water en zeepsop ! En heeft u jarenlang plezier van hetgeen u heeft geverfd met Annie Sloan verf.

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan verf

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan verf kopen kan in Annie Sloan Verf - Annie Sloan Satin Paint - Annie Sloan muurverf