TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart

Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart is een handgeschilderde kleurenkaart

Met de kleuren van Annie Sloan Chalk Paint . Er was een Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart. Maar dit betrof een gedrukte versie. Die gaf niet altijd de juiste kleuren weer. Omdat er een groot aantal klanten zijn die graag met de juiste kleuren hun keuze willen maken voordat ze online bestellen. Is er nu de handgeschilderde Annie Sloan kleurenkaart.

Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart
Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart

Nu ook Wall Paint kleurenkaart verkrijgbaar

Op onze webshop kunt u alle kleuren goed bekijken. Wij hebben van iedere kleur ook een foto gemaakt van een meubelstuk in die kleur. Zodat u een goede beoordeling kunt maken van de kleur voor u besteld.

Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart
Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart

Wij hebben altijd alle kleuren voor u op voorraad in de winkel en op de webshop

Wij leveren direct dezelfde dag aan u. Wij willen u graag helpen om de volgende dag gelijk aan de slag te kunnen met uw Annie Sloan Chalk Paint. Wilt u optimaal genieten. En gebruik maken van Annie Sloan Chalk Paint. Adviseren wij u om een workshop te volgen. De data daarvoor kunt vinden bij Annie Sloan Workshops op onze site. De workshops zijn iedere twee weken. En we proberen avonden en overdag af te wisselen. Wees er wel snel bij. Want de boekingen van de workshops gaan heel erg snel. Op de workshop behandelen we distressing, diverse kwast technieken, Crackle techniek en twee decoratie effecten. Waarbij we gebruik maken van sjablonen en decoupage. En deel ik graag de laatste tips en trucs met u. Die ik heb opgedaan bij mijn laatste bezoek aan Annie Sloan zelf in Oxford.

Annie Sloan Workshops weer gestart

Op onze pagina Annie Sloan voorbeelden kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken. Met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op

Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart verkrijgbaar bij de Annie Sloan specialist