Annie Sloan Chalk Paint kleuren

Annie Sloan Chalk Paint kleuren zijn allemaal even bijzonder. Daarom hebben wij voor u een overzicht gemaakt van alle Annie Sloan Chalk Paint kleuren onder elkaar. Met daarbij een omschrijving van iedere kleur. Alle Annie Sloan Chalk Paint kleuren zijn te koop en direct te bestellen op onze webshop

Op de foto ziet u het meubelstuk in de Annie Sloan Chalk Paint kleuren welke wij voor u hebben omschreven.

annie sloan chalk paint kleuren arles     annie sloan chalk paint kleuren

Deze tafel is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Arles. Een rijke gele kleur vol inspiratie die goed samen gaat met Chateau Grey en Country Grey . Een mooie brocante tafel geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Antoinette. Een zacht ouderwetse licht roze kleur mooi te combineren met Pure White . Arles behoord tot de Annie Sloan Chalk Paint kleuren in de Oranje tint en Antoinette tot de paarse tinten.

annie sloan chalk paint kleuren     annie sloan chalk paint kleuren

Deze lieve tafel is geverf met Annie Sloan Chalk Paint kleur Emile . Een warme zachte kleur met een lichte ondertoon van Roze-Red gaat goed samen met Chateau Grey en French Linen . Een brocant kastje met Annie Sloan Chalk Paint kleur Versailles geverfd . Deze kleur gaat makkelijk samen met andere kleuren. Het geeft karakter ons advies is een combinatie met Old Violet. Emile en Antoinette behoren tot de Annie Sloan Chalk Paint kleuren in de Paarse tinten.

Annie Sloan Chalk Paint bestaat uit 36 kleuren

annie-sloan-chalk-paint-kleuren-barcelona-ornage     annie-sloan-chalk-paint-kleuren-provence

Annie Sloan Chalk Paint kleur Barcelona Orange heeft dit kastje gekregen. Het is een warme kleur die goed is te combineren met neutrale kleuren. Het lijkt op de kleur van een rijpe sinasappel. Goed te combineren met Chateau Grey , Paris Grey en Aubusson Blue. Dit brocante kastje is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Provence. De Blauw groene luiken uit Frankrijk zijn de inspiratie voor deze kleur het gaat goed samen met Aubusson Blue. Barcelona Orange behoord tot de Annie Sloan Chalk Paint kleuren in de Oranje tinten en Provence kan je onder zowel de groene als blauwe tinten plaatsen.

annie sloan chalk paint kleuren primer red     annie sloan chalk paint kleuren henrietta

Dit oude tafeltje heeft een nieuw leven met Annie Sloan Chalk Paint kleur Primer Red. Dit is een diep rode kleur die in iedere cultuur voorkomt, gaat goed samen met Paris Grey en Chateau Grey. Een heel mooi brocant kastje met Annie Sloan Chalk Paint kleur Henrietta. Het is een mooie rijke roze kleur met een lichte lila tint gaat heel goed samen met Country Grey en French Linen. 

annie sloan chalk paint kleuren emperor's silk     annie sloan chalk paint kleuren scandinavian pink

Annie Sloan Chalk Paint kleur Emperor’s Silk heeft dit brocante kastje een nieuw leven gegeven. Het is een vel rode kleur die goed samen gaat met Chateau Grey en Old Violet. Een brocant kastje met Annie Sloan Chalk Paint kleur Scandinavian Pink. Dit is een traditionele kleur die je veel ziet. Op Zweedse meubels gaat goed samen met Cream en Versailles.

De neutrale kleuren zijn Original, Pure, Old White, Graphite, French Linen en Paris Grey.

 annie sloan chalk paint kleuren country grey     annie sloan chalk paint kleuren cream

Een brocant kastje waarop je goed ziet dat Annie Sloan Chalk Paint kleur Country Grey. .Een mooie kleur is om mee te verven. Heeft veel mogelijkheden om mee te combineren. Onze voorkeur qua combinatie gaat uit naar Aubusson Blue en Emperor’s Silk .  Annie Sloan Chalk Paint kleur Cream is gebruikt op dit brocante kastje. Een zachte warme kleur die heel mooi samen gaat met Scandinavian Pink en Paris Grey.

annie sloan chalk paint kleuren old ochre     annie sloan chalk paint kleuren old white

Annie Sloan Chalk Paint kleur Old Ochre hebben wij gebruikt op dit brocante kastje. Het is een zachte warme neutrale kleur die goed samen gaat met Scandinavian Pink en Château Grey. Dit brocante oude kastje is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Old White. Het is een populaire kleur om meubels mee te verven gaat heel goed samen met French Linen

annie sloan chalk paint kleuren original white     annie sloan chalk paint kleuren pure white

Op dit brocante kastje zie je dat Annie Sloan Chalk Paint kleur Original White een mooie kleur is voor een kast of tafel gaat heel mooi samen met Paris Grey. Annie Sloan Chalk Paint kleur Pure White is heel mooi voor een houten moderne tafel of kast gaat heel mooi samen met Paris Grey. 

De paarse tinten van Annie Sloan zijn Emile, Henrietta, Paloma, Antoinette en Coco

annie sloan chalk paint kleuren antibes green     annie sloan chalk paint kleuren florence

Deze brocante kast is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Antibes Green .Het is een kleur geïnspireerd door de Provence, door de kleuren van de mooie luiken en deuren daar. Gaat goed samen met Aubusson Blue. Een heel mooi brocante kast met Annie Sloan Chalk Paint kleur Florence . Het is een klassieke kleur die je veel kan vinden op klassieke oude Italiaanse meubels.

annie sloan chalk paint kleuren olive     annie sloan chalk paint kleuren paloma

Annie Sloan Chalk Paint kleur Olive is gebruikt op dit lieve brocante kastje. Het is diep groen met een licht gele tint gaat goed samen met Arles. Annie Sloan Chalk Paint kleur Paloma is een mooie stijlvolle warm grijze taupe kleur met veel diepte. Gaat goed samen met French Linen en Aubusson Blue

annie sloan chalk paint kleuren french linen     annie sloan chalk paint kleuren old violet

Annie Sloan Chalk Paint kleur French Linen heeft deze brocante kast een hele andere uitstraling gegeven. Het is een neutraal khaki grijze kleur. Gaat goed samen met Emile en Emperor’s Silk. Annie Sloan Chalk Paint kleur Old Violet is een kleur die iets weg heeft van blauwe lavendel. Gaat erg goed samen met Emperor’s Silk en Paris Grey

De Annie Sloan groene kleuren zijn Antibes Green, Florence, Amsterdam Green, Olive, Chateau Grey en Duck egg Blue

annie sloan chalk paint kleuren coco     annie sloan chalk paint kleuren burgundy 

Annie Sloan Chalk Paint kleur Coco een warme grijs bruine kleur. Voorheen was dit Old Linen één van de geweldige kleuren van Annie Sloan Chalk Paint in een nieuw jasje. Dat zie je heel goed op dit brocante kastje. Annie Sloan Chalk Paint kleur Burgundy heeft deze oude brocante tafel een nieuw leven gegeven. De nieuwe rode kleur in het assortiment van Annie Sloan Chalk Paint.

annie sloan chalk paint kleuren english yellow     annie sloan chalk paint kleuren sienna yellow 

Annie Sloan Chak Paint kleur English Yellow is een schoon gele kleur die nieuw is in het assortiment van Annie Sloan Chalk Paint. Deze kleur kan je goed mengen met Antibes Green . Dan krijg je een mooie Limoen kleur. Annie Sloan Chalk Paint kleur Sienna Yellow is een leuke kleur om van allerlei combinaties mee te maken. Is heel erg makkelijk te combineren. Deze kleur is uit het assortiment en niet meer verkrijgbaar. Annie Sloan Chalk Paint English Yellow valt onder de Annie Sloan Chalk Paint kleuren met de gele tinten.

De gele kleuren van Annie Sloan zijn English Yellow, Cream en Old Ochre

annie sloan chalk paint kleuren duck egg blue     annie sloan chalk paint kleuren louis blue

Deze brocante kast is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Duck Egg Blue. Het is een Blauwe kleur met een groene tint die je vroeger zag in de Roccoco tijdperk in de Frankrijk en ook in de Zweedse interieurs. Gaat goed samen met Primer Red en Aubusson Blue. Dit brocante kastje is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint kleur Louis Blue . Het is een mooie pastel blauwe kleur die goed samen gaat met French Linen en Paris Grey. Zowel Duck Egg Blue als Louis Blue vallen onder de Annie Sloan Chalk Paint kleuren blauw.

annie sloan chalk paint kleuren greek blue     annie sloan chalk paint kleuren aubusson blue

Annie Sloan Chalk Paint kleur Greek Blue. Komt enorm mooi uit op dit brocante kastje het is een warme blauwe kleur zonder groene tinten. Gevonden in de Mediterranean, gaat goed samen met Aubusson Blue . Annie Sloan Chalk Paint  Aubusson Blue. Is vernoemd naar de diep grijze, blauwe 18e en 19e eeuw gevonden tapijten uit Frankrijk. Gaat goed samen met Antibes Green en Versailles .

annie sloan chalk paint kleuren paris grey     annie sloan chalk paint kleuren chateau grey

Dit oude brocante kastje is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint  Paris Grey. Het is een zachte licht blauwe grijze kleur. Het kleur idee is ontstaan door de geverfde meubels in een elegant Frans Chateau. Gaat goed samen met Primer Red en Cream. Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey . Is een elegante grijs groene kleur die is gevonden in het Franse houtwerk. Gaat goed samen met Duck Egg Blue . 

De blauwe Annie Soan Chalk Paint kleuren zijn Giverny, Louis Blue, Aubusson Blue, Napoleonic Blue en Greek Blue en je kan Duck Egg Blue hierbij meenemen

 annie sloan chalk paint kleuren graphite     annie sloan chalk paint kleuren Giverny

Annie Sloan Chalk Paint  Graphite. Is een zachte zwarte kleur met de tinten paars blauw en bruin er doorheen gemengd. Gaat goed samen met Duck Egg Blue veel gebruikt op oude brocante meubels. Annie Sloan Chalk Paint Giverny is een vrolijk, schoon koel blauw. Deze kleur ligt in de buurt van het groene scala van blauw, zonder rood erin. Het is een perfecte kleur voor een moderne, eigentijdse palet,en het ziet er geweldig uit met heldere, warme kleuren. Zoals Barcelona Orange en Scandinavian Pink en koele neutrale kleuren zoals Paloma. Giverny is vernoemd naar het dorp in Noord Frankrijk waar Claud Monet woonde.  

De nieuwe Annie Sloan Chalk Paint kleuren zijn Honfleur en Amsterdam Green

annie sloan chalk paint kleuren Amsterdam green     annie sloan chalk paint kleuren honfleur

Annie Sloan Chalk Paint Amsterdam Green is de laatste nieuwe kleur van Annie Sloan. Deze sterke diep groene kleur is geinspireerd door de geschilderde luiken en deuren in Amsterdam. Het gaat goed samen met witte en creme kleuren. Amsterdam Green gaat heel goed samen met Geel en Rode kleuren, zoals Primer Red, Arles en Old Ochre. Het gaat ook heel goed met blauwe tinten zoals Provence, Giverny en met de paarse tint Emile. Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is de nieuwe bruine kleur van Annie Sloan. Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is vernoemd naar een havenstad in Normadië in Frankrijk. Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is geinspireerd door de rijke warme bruin tinten in het rustieke Franse platteland. Deze rijke bruine kleur gaat heel goed samen met felle kleuren. Het ziet er geweldig mooi uit in combinatie met Skandinavian Pink, Barcelona Orange, Giverny, Provence, Greek Blue en Antibes Green. Het gaat ook heel goed samen met Louis Blue en Antoinette. 

 Annie Sloan kleuren mengen

Annie Sloan heeft 36 kleuren in de collectie. Van licht en zacht tot helder en sterk. De collectie is niet heel groot maar hierbij geven we de informatie om deze collectie uit te breiden. En om de verf zodanig te mengen dat je precies de tint krijgt die je nodig hebt. Als je een kleur lichter wilt maken, dan kan dit door het toevoegen van Old White of Pure White (Old White maakt de kleur meer vintage en Pure White maakt de kleur meer modern). Probeer eerst uit in welke ratio je wilt mengen, bv meng de verf door elkaar met je vinger. Bij kleine hoeveelheden verf kun je voor het afmeten een lepel gebruiken, voor wat grotere hoeveelheden een kopje . Twee delen Old White en een deel Provence maak een prachtige zachte vergrijsde turquoise zoals op oude franse luiken. Als je hiervoor Pure White gebruikt wordt het effect wat frisser. Meer vintage 50er jaren! Annie Sloan Chalk Paint wordt geproduceerd in Engeland.  

 

U kunt ons ook volgen op:   Google+        Facebook        Twitter        YouTube        Pinterest   Instagram

 

Annie Sloan Chalk Paint kleuren bij The Shabby Shed

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken