TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Matte Vernis

Annie Sloan matte vernis is speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint is namelijk een natuurlijke verf met een heel laag percentage aan oplosmiddelen. Als u daar een willekeurige vernis voor zou gebruiken kan de verharder in de vernis zorgen voor extreme verkleuring van Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan vernis bruikbaar op alle kleuren verf

Alle Annie Sloan Chalk Paint kunt u nu afweken met vernis. Sinds de nieuwe Lacquer op de markt is met een gewijzigde samenstelling kunt u het ook probleemloos gebruiken op de lichte tinten. U kunt altijd ongeveer 1/3 aan de matte vernis toevoegen van de kleur waarmee u geverfd heeft voor de 2e laag verf. Dan trekt u de verf niet open.

Annie Sloan Matte Vernis
Annie Sloan Matte Vernis
Annie Sloan Matte Vernis
Annie Sloan Matte Vernis

Matte vernis of Soft Wax

Ten onrechte zien wij dat Lacquer ( matte vernis) vaak gebruikt word voor meubels. Als u meubels afwerkt met Annie Sloan Soft Wax is dat sterk genoeg en voldoende duurzaam. Alleen bij zeer intensief gebruik zouden wij Lacquer gebruiken. Bij tafels raden wij u wel aan vernis of decorateursvernis te gebruiken. Groot voordeel van wax is ook dat u het heel erg makkelijk kunt bijwerken. En het is vele malen goedkoper dan dat u het afwerkt met vernis. Wij raden vernis alleen aan voor vloeren en trappen, keukens en tafels. Annie Sloan matte vernis is verkrijgbaar in blikken van één liter. Met één liter vernis kunt u ongeveer tien vierkante meter afwerken. Doe dat met een lakroller. Dat gaat makkelijk en snel en u verbruikt minder vernis.

Op onze pagina Annie Sloan voorbeelden kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint afgewerkt met Annie Sloan matte vernis. Van tafels, stoelen, keukens, trappen, vloeren en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan Matte Vernis
Annie Sloan Matte Vernis

Bestel nu Annie Sloan verf en de matte vernis van Annie Sloan

Annie Sloan matte vernis bij The Shabby Shed in Nijkerk