Annie Sloan Matte Vernis

Annie Sloan matte vernis is speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint. Annie Sloan Chalk Paint is namelijk een natuurlijke verf met een heel laag percentage aan oplosmiddelen. Als u daar een willekeurige vernis voor zou gebruiken kan de verharder in de vernis zorgen voor extreme verkleuring van Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan vernis bruikbaar op alle kleuren verf

Alle Annie Sloan Chalk Paint kunt u nu afweken met  vernis. Sinds de nieuwe Lacquer op de markt is met een gewijzigde samenstelling kunt u het ook probleemloos gebruiken op de lichte tinten. U kunt altijd ongeveer 1/3 aan de matte vernis toevoegen van de kleur waarmee u geverfd heeft om zo verkleuring tegen te gaan.

Matte vernis of Soft Wax

Ten onrechte zien wij dat Lacquer ( matte vernis) vaak gebruikt word voor meubels. Als u meubels afwerkt met Annie Sloan Soft Wax is dat sterk genoeg en voldoende duurzaam. Alleen bij zeer intensief gebruik zouden wij Lacquer gebruiken. Groot voordeel is ook dat u het heel erg makkelijk kunt bijwerken. En het is vele malen goedkoper dan dat u het afwerkt met vernis. Wij raden vernis alleen aan voor vloeren en trappen. Zelfs u keuken kunt u uitstekend afwerken met Annie Sloan Soft Wax. Annie Sloan matte vernis is verkrijgbaar in éénheden van een kwart liter en van één liter. Met één liter vernis kunt u ongeveer tien vierkante meter afwerken. Doe dat met een lakroller zoals u op de foto ziet. Dat gaat makkelijk en snel en u verbruikt minder vernis. 

annie sloan matte vernis   annie sloan matte vernis 2   annie sloan matte vernis 1

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint afgewerkt met Annie Sloan matte vernis. Van tafels, stoelen, keukens, trappen, vloeren en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina’s.  

Annie Sloan matte vernis bij The Shabby Shed

 

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken