TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing
Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing

De Annie Sloan gebruiksaanwijzing voor het allerbeste resultaat.

Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing is een handige handleiding hoe u Annie Sloan Chalk Paint kunt gebruiken voor uw meubels, trappen, vloeren, kasten stoelen en nog veel meer op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u heel veel voorbeelden vinden wat u allemaal wel niet kunt doen met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing volg de volgende stappen :

Nooit schuren dat is met Annie Sloan Chalk Paint totaal onnodig. De hechtingskracht van de verf is extreem hoog, zodat schuren volledig overbodig is. Ook gronden is niet nodig u kunt op eigenlijk alle ondergronden verven, hout, metaal, glas, stof, rotan, riet, beton, muren er zijn weinig ondergronden die niet mogelijk zijn.

Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing stap 1

Heel erg belangrijk is om de ondergrond goed te ontvetten. Wij raden u aan omdat te doen met St Marc Express vloeibare reiniger op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. Voor het schoonmaken van metaal, hout, schilderwerk, tegels, kunststoffen etc. Met warm water tevens geschikt om behang af te weken. Aangename dennengeur en volledig biologisch afbreekbaar. In flacon van 1250 ml. Voor schilder werk: 1/2 liter water 5 doppen st. Mark op natte spons aanbrengen dan is ondergrond goed ontvet. Nadat u dit heeft gedaan kunt u aan de slag om te verven.

Nooit met natte verf over half droge verf

Verf nooit met natte verf over half droge verf dan gaat het korrelen. Na een half uurtje drogen brengt u de 2e laag verf aan. Doe dat net zo als u de eerste laag aangebracht heeft. Verf dun en het resultaat beoordelen of het nu wel of niet dekt moet u niet doen. Dat ziet u straks wel als het droog is. Als u klaar bent laat u het meubelstuk staan voor minimaal één nacht. Bij stoffen stoelen, riet, rotan en muren bent u nu klaar. Bij meubels, keukens, vloeren en trappen gaat u nu naar stap drie.

De gebruiksaanwijzing is niet van toepassing voor Annie Sloan Satin Paint

De Satin Paint van Annie Sloan die recent op de markt is gebracht, is een zijdeglans verf. Die kan je dus gewoon aanbrengen op onbehandeld hout, maar u moet wel zorgen dat het hout goed is geschuurd. Breng eerst een goede grondverf aan. Wij adviseren Aqua Natura Multiprimer. Daarna kunt u de Satin Paint aanbrengen. Ook als u Satin Paint gebruikt over verf, adviseren wij u, altijd eerst een primer aan te brengen. Satin Paint hoeft u niet af te werken. Uitermate geschikt voor metaal, radiatoren, plinten en deuren. De glansgraad van de verf is zijdeglans.

Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing stap 3

Op meubels en op keukenkastjes gaat u nu de Soft Wax aanbrengen. Dat kan nadat de verf minimaal 12 uur heeft laten drogen. U doet dit met een wax kwast of met een wit laken. Liefst van 100% katoen, kan ook een oude luier zijn. Wrijf de wax goed uit op de doek. Wij zelf geven de voorkeur aan een wax kwast dat gaat sneller en makkelijker en u voorkomt dat u teveel wax aanbrengt. U moet het namelijk heel erg dun aanbrengen. U hoeft het niet uit te wrijven het trekt binnen 36 tot 48 uur vanzelf in de verf. U trappen en vloeren werkt u niet af met Soft Wax, maar werkt u af met Lacquer. Lacquer brengt u aan in twee dunne laagjes met een lakroller.

Op onze pagina Annie Sloan voorbeelden staan hele mooie Annie Sloan voorbeelden. Als u nu de gebruiksaanwijzing heeft gelezen kunt u rustig naar de winkel komen om de Annie Sloan verf te kopen of online te bestellen.

Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing de beste handleiding voor een goed resultaat. Bestel nu de Annie Sloan verf die u nodig heeft

De volledige handleiding hoe je moet werken met Annie Sloan verf