Schoolbordverf maak je met Annie Sloan Chalk Paint

Schoolbordverf kan je tegenwoordig overal kopen. En schrik niet voor 58,00 Euro per liter koop je schoolbord verf. Maar gelukkig ben je op The Shabby Shed terecht gekomen en wij gaan je helpen vandaag 30,00 per liter te besparen op schoolbordverf.

Een schoolbord dat gelukkig niet meer zwart hoeft te zijn met Annie Sloan verf.

Annie Sloan Chalk Paint kunt u gebruiken als schoolbordverf ! Veel mensen proberen u wijs te maken dat u 58,00 euro moet

schoolbordverf

uitgeven. Dat is niet waar. Om een mooi schoolbord te maken in de keuken of voor uw kinderen op de muur heeft u nodig 1 liter Annie Sloan Chalk Paint..

Die fabeltjes helpen wij vandaag de wereld uit, want Annie Sloan Chalk Paint kunt u in alle kleuren gebruiken als schoolbordverf, wat u ook kunt zien op bijgaande foto.

De donkere kleuren werken natuurlijk het makkelijkste. U brengt 3 tot 4 lagen aan op de muur, laat wel iedere laag eerst goed drogen voordat u de nieuwe laag op brengt. Wij adviseren u een droogtijd van 12 uur voor Annie Sloan schoolbordverf. Op die manier krijgt u de beste resultaten en heeft u goedkoop schoolbordverf op de muur. Want met Annie Sloan krijtverf kunt u 13 m2 doen met 1 liter en dat voor maar 29,50

Toepassingen Schoolbordverf

U kunt Annie Sloan Chalk Paint ook als schoolbordverf gebruiken op hout. U kunt met krijt gemakkelijk erop schrijven. En met een vochtige doek of spons er weer vanaf vegen.

Op de foto ziet u dat ik zelf French Linen heb gebruikt en je hoeft dus zeker niet Graphite te gebruiken. U kunt heel erg veel kleuren gebruiken. Wij hebben het gedaan met Annie Sloan krijtverf Florence, Aubusson Blue, Provence, Olive, Primer Red, Greek Blue, Emperor’s Silk of Monet Blue en zelfs French Linen zoals u ziet op de foto.

Op deze manier kunt u de decoratieve Annie Sloan Chalk Paint gebruiken als mooie kleur op de muur. Maar kunt u ook gelijk voor uw kinderen een heerlijk schoolbord maken met Annie Sloan Chalk Paint.

Leer meer technieken met Annie Sloan Chalk Paint

Wij geven regelmatig workshops over alle toepassingen van Annie Sloan Chalk Paint. U kunt hier alles over lezen op de pagina Annie Sloan workshops. Daar krijgt u alle tips en technieken en kunt u na 1 dag als pro met deze geweldige verf aan de slag.

Alle kleuren en artikelen van Annie Sloan hebben wij op voorraad

Heb je genoten van de informatie op deze pagina. Waardeer dat dan met een google+ of een facebook like onderaan deze pagina. Op die manier help je ons om nog meer mensen van informatie te voorzien. Je kan natuurlijk ook naar onze facebookpagina gaan dan blijf je altijd actueel op de hoogte van alle nieuws.

U kunt ons ook volgen op:   Google+   Facebook  Twitter   YouTube  Pinterest   Instagram

Schoolbordverf koop je bij The Shabby Shed in Nijkerk

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken