TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Schoolbordverf maak je met Annie Sloan Chalk Paint

Schoolbordverf kan je tegenwoordig overal kopen

En schrik niet voor 58,00 Euro per liter koop je schoolbord verf. Maar gelukkig ben je op The Shabby Shed terecht gekomen en wij gaan je helpen vandaag 30,00 per liter te besparen op schoolbordverf.

Een schoolbord dat gelukkig niet meer zwart hoeft te zijn met Annie Sloan verf

Annie Sloan Chalk Paint kunt u gebruiken als schoolbordverf ! Veel mensen proberen u wijs te maken dat u 58,00 euro moet uitgeven dat is niet waar om schoolbordverf te maken in de keuken of voor uw kinderen op de muur heeft u nodig 1 liter Annie Sloan Chalk Paint. Die fabeltjes helpen wij vandaag de wereld uit, want Annie Sloan Chalk Paint kunt u in alle kleuren gebruiken als schoolbordverf, wat u ook kunt zien op bijgaande foto's.

Schoolbordverf maak je met Annie Sloan Chalk Paint
Schoolbordverf maak je met Annie Sloan Chalk Paint
Schoolbordverf maak je met Annie Sloan Chalk Paint
Schoolbordverf maak je met Annie Sloan Chalk Paint

De donkere kleuren werken natuurlijk het makkelijkste. U brengt 3 tot 4 lagen aan op de muur, laat wel iedere laag eerst goed drogen voordat u de nieuwe laag op brengt. Wij adviseren u een droogtijd van 12 uur voor Annie Sloan schoolbordverf. Op die manier krijgt u de beste resultaten en heeft u goedkoop schoolbordverf op de muur. Want met Annie Sloan krijtverf kunt u 13 m2 doen met 1 liter en dat voor iets meer dan dertig euro.

Toepassingen Schoolbordverf

U kunt Annie Sloan Chalk Paint ook als schoolbordverf gebruiken op hout. U kunt met krijt gemakkelijk erop schrijven. En met een vochtige doek of spons er weer vanaf vegen. Op de foto ziet u dat ik zelf French Linen heb gebruikt. En je hoeft dus zeker niet Graphite te gebruiken. U kunt heel erg veel kleuren gebruiken. Wij hebben het gedaan met Annie Sloan krijtverf Florence, Aubusson Blue. Maar ook met Provence, Olive, Primer Red, Greek Blue, Emperor's Silk of Monet Blue en zelfs French Linen zoals u ziet op de foto. Op deze manier kunt u de decoratieve Annie Sloan Chalk Paint gebruiken als mooie kleur op de muur. Maar kunt u ook gelijk voor uw kinderen een heerlijk schoolbord maken met Annie Sloan Chalk Paint.

Leer meer technieken met Annie Sloan Chalk Paint

Wij geven regelmatig workshops over alle toepassingen van Annie Sloan Chalk Paint. U kunt hier alles over lezen op de pagina Annie Sloan workshops. Daar krijgt u alle tips en technieken en kunt u na 1 dag als pro met deze geweldige verf aan de slag.

Annie Sloan Chalk Paint Voorbeelden

Op onze pagina Annie Sloan voorbeelden kunt u heel veel mooie voorbeelden zien met Annie Sloan Chalk Paint. U ziet daar van allerlei voorbeelden maar er zullen ook vast voorbeelden van schoolbordverf tussen staan. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig naar de winkel komen om de Annie Sloan verf te kopen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen kunt u ook online bestellen en heeft u het de volgende werkdag al in huis. U kunt ook heel veel informatie en Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest en Instagram pagina’s. Daar staan duizenden foto’s wat klanten allemaal wel niet hebben gemaakt met deze geweldige verf.

Schoolbordverf maak je met Annie Sloan Chalk Paint
Schoolbordverf maak je met Annie Sloan Chalk Paint

Koop de kleur verf van Annie Sloan voor uw eigen schoolbord

Schoolbordverf hoe maak je dat met Annie Sloan verf