TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Chalk Paint voor buiten

Annie Sloan Chalk Paint kan je ook buiten gebruiken

Chalk Paint voor buiten kan zeker. Maar het is wel belangrijk om te weten dat Chalk Paint van Annie Sloan een decoratieve verf is. Zeker geschikt voor buiten, als u maar wel goed let op de volgende punten.

  • Het is decoratieve verf en biedt dus geen bescherming voor het hout.
  • Het te schilderen oppervlak moet schoon en zo droog mogelijk zijn. Wacht bij voorkeur tot er een aantal warme dagen zijn geweest.
  • Zorg er na het schilderen voor dat het meubelstuk of voorwerp 24 uur lang geen regen te verduren krijgt.
  • Drogen in de zon maakt de verf extra sterk.
Chalk Paint voor buiten
Chalk Paint voor buiten
Chalk Paint voor buiten
Chalk Paint voor buiten

Buiten in de zon laten drogen maakt de verf sterk

Behandel het meubelstuk of voorwerp na het drogen nooit met wax . Chalk Paint van Annie Sloan is eem ademende verf. Dat betekend dat eventueel achtergebleven vocht door de verflaag heen kan verdampen. Als u het wilt afwerken doe dat met Polyvine Decorateursvernis deze is special gemaakt voor buitenwerk en waterverf. Werkt u het niet af dan zal de verf zal door de weersinvloeden uiteindelijk op een natuurlijke wijze gaan verweren. Om op een goede manier met Chalk Paint van Annie Sloan te kunnen werken raden wij u altijd aan om een workshop te volgen, in een Annie Sloan workshop leert u een groot aantal technieken en kwasttechnieken waardoor u optimaal resultaat kunt halen uit deze geweldige verf. Alle informatie over de workshops en de data kunt u hier vinden, we raden u ook aan om de video's te bekijken waarin Annie zelf u meeneemt in de mogelijkheden van Annie Sloan Chalk Paint. Verder helpen wij u met een groot aantal tips en trucs en wetenswaardigheden om het maximale resultaat uit u inspanningen te halen, als echt Annie Sloan liefhebbers willen wij dat u gelukkig bent met het gebruik van Annie Sloan Chalk Paint.

Bestel nu Annie Sloan verf voor buiten

Chalk Paint voor buiten bij The Shabby Shed de Annie Slan winkel in Nijkerk