Chalk Paint voor buiten

Chalk Paint voor buiten kan zeker. Maar het is wel belangrijk om te weten dat Chalk Paint van Annie Sloan een decoratieve verf is. Zeker geschikt voor buiten, als u maar wel goed let op de volgende punten.

Het is decoratieve verf en biedt dus geen bescherming voor het hout.Chalk Paint voor buiten

Het te schilderen oppervlak moet schoon en zo droog mogelijk zijn. Wacht bij voorkeur tot er een aantal warme dagen zijn geweest.

Zorg er na het schilderen voor dat het meubelstuk of voorwerp 24 uur lang geen regen te verduren krijgt.

Drogen in de zon maakt de verf extra sterk.

Buiten in de zon laten drogen maakt de verf sterk

Behandel het meubelstuk of voorwerp na het drogen nooit met wax of vernis. Chalk Paint van Annie Sloan is eem ademende verf. Dat betekend dat eventueel achtergebleven vocht door de verflaag heen kan verdampen.

Het aanbrengen van wax of vernis blokkeert dat en dan kan de verf gaan bladderen.

De verf zal door de weersinvloeden uiteindelijk op een natuurlijke wijze gaan verweren.

Om op een goede manier met Chalk Paint van Annie Sloan te kunnen werken raden wij u altijd aan om een workshop te volgen, in een Annie Sloan workshop leert u een groot aantal technieken en kwasttechnieken waardoor u optimaal resultaat kunt halen uit deze geweldige verf.

Alle informatie over de workshops en de data kunt u hier vinden, we raden u ook aan om de video’s te bekijken waarin Annie zelf u meeneemt in de mogelijkheden van Annie Sloan Chalk Paint.

Verder helpen wij u met een groot aantal tips en trucs en wetenswaardigheden om het maximale resultaat uit u inspanningen te halen, als echt Annie Sloan liefhebbers willen wij dat u gelukkig bent met het gebruik van Annie Sloan Chalk Paint.

Heb je genoten van de informatie op deze pagina, waardeer dat dan met een google+ of een facebook like onderaan deze pagina op die manier help je ons om nog meer mensen van informatie te voorzien. Je kan natuurlijk ook naar onze facebookpagina gaan dan blijf je altijd actueel op de hoogte van alle nieuws samen met 22000 andere Annie Sloan Chalk Paint liefhebbers.

U kunt ons ook volgen op:   Google+   Facebook  Twitter   YouTube  Pinterest   Instagram

Chalk Paint voor buiten bij The Shabby Shed de specialist in Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken