TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Wall Paint kleuren

De nieuwe Wall Paint kleuren van Annie Sloan zijn uiteraard bij ons in de winkel allemaal te koop. Het is de moeite waard om ze te bekijken want het zijn hele bijzondere kleuren. Hiermee heeft Annie Sloan een nieuwe Wall Paint collectie van ruim 30 kleuren. Van de oude kleuren die vervallen hebben wij voor u veel extra voorraad ingekocht zodat wij die nog zo lang mogelijk aan u kunnen blijven leveren.

Oude kleuren Annie Sloan Wall Paint met 20 Euro korting

Wij hebben nog een aantal blikken met 20 Euro korting op de muurverf, die kleuren zijn, Old White, Original White, Paris Grey, French Linen, Antoinette. Bekijk deze aanbiedingen hier. Bijgaand een aantal foto's van de nieuwe kleuren. U kunt alle kleuren bekijken op onze pagina op de webshop Nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan, daar hebben we niet alleen mooie foto's maar de kleuren staan ook helder beschreven. U kunt ze daar uiteraard ook direct bestellen.

Annie Sloan Wall Paint kleuren op video

Annie Sloan Wall Paint kleuren
Annie Sloan Wall Paint kleuren

Ruim dertig jaar geleden kwam Annie Sloan op de markt met de door haar ontwikkelde Chalk Paint. Geen enkel ander merk heeft de kwaliteit en mogelijkheden weten te evenaren, al hoe wel velen het hebben geprobeerd. Iedereen wilde iets mee pikken van het succes van Annie Sloan. Maar de merken kwamen, maar gingen netzo snel, omdat ook consumenten kritisch zijn en goed kijken naar de kwaliteit en de mogelijkheden van het product. Er is namelijk geen ander product op de markt wat dezelfde kwaliteit en mogelijkheden kan bieden dan Annie Sloan Chalk Paint. Nu dertig jaar later durven wij te voorspellen dat we weer op zo'n kantel punt staan dat het merk Annie Sloan een nieuwe revolutie gaat ontketenen in doe-het-zelf land.

Na dertig jaar komt Annie Sloan met een nieuwe revolutie met haar Wall Paint

Jaren, maar dan ook echt jaren van ontwikkelen, testen, bij sturen heeft het gekost en zeker met Annie Sloan die is niet snel tevreden en wil het allerbeste anders komt het niet op de markt. Maar uiteindelijk is het dan zover. Annie Sloan komt met haar eigen ontwikkelde Wall Paint collectie op de markt. Wij kennen Annie Sloan nu ruim 10 jaar en weten wat er gaat gebeuren. Dit gaat de markt van muurverf veranderen. Annie Sloan heeft een groot aantal nieuwe kleuren ontwikkeld. die zijn eindeloos getest op consistentie en kwaliteit, afwasbaarheid en sterkte. Met trots mogen wij zeggen dat wij u de nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan per vandaag mogen aanbieden. Verkrijgbaar in onze Annie Sloan winkel in Nijkerk, die zes dagen per week voor u open is en ook telefonisch bereikbaar is. Voor een goed en gedegen advies opgedaan door ruim tien jaar ervaring met Annie Sloan. Bezoek ons in Nijkerk en kom de nieuwe kleuren bekijken.

Annie Sloan Wall Paint kleuren
Annie Sloan Wall Paint kleuren
Annie Sloan Wall Paint kleuren
Annie Sloan Wall Paint kleuren

Annie Sloan Wall Paint nieuwe kleuren bestellen

Dat kan want wij hebben dankzij het succes van Annie Sloan de afgelopen jaren mogen profiteren van een ongelooflijke groei en zijn inmiddels een groot bedrijf geworden. Het is nooit mijn doel geweest maar het is een gevolg van liefde voor het merk en hard werken en onze klanten waarderen dat. In de afgelopen 10 jaar hebben wij in de winkel en online ruim 100.000 klanten mogen helpen, die ons met een onafhankelijke waardering beoordelen met een cijfer 9,5 qua service, betrouwbaarheid, kennis en snelheid. Daar zijn wij enorm trots op. De nieuwe kleuren kunt u per vandaag bestellen via onze webshop ShabbyTreats en onze webshop Vernis-webshop.nl. Wij weten dat dit niet het laatste is waar Annie Sloan mee gaat komen want de komende maanden gaan er nog veel spectaculaire dingen gebeuren.

Nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan nu verkrijgbaar

Bestel direct online uw Annie Sloan verf

Bekijk alle Wall Paint kleuren van Annie Sloan