TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan French Linen voorbeeld

Bekijk alle Annie Sloan French Linen voorbeelden

Annie Sloan French Linen voorbeelden. Annie Sloan Chalk Paint Old White is een populaire kleur om meubels te verven. Gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint French Linen. Het is absoluut een van mijn favoriete Annie Sloan kleuren. Door de lichte grijstint bijna met alle kleuren te combineren. En erg mooi om met Dark Wax mooie creaties te maken.

Annie Sloan French Linen voorbeelden
Annie Sloan French Linen voorbeelden

De twee foto's boven zijn van hetzelfde kastje wat is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint French Linen. En het staat geweldig tegen een muur in Annie Sloan Chalk Paint Scandinavian Pink. Het heeft een mooie verweerde look gekregen doordat het bij de randjes en ornamenten is door geschuurd. De binnen kant is gedaan in Greek Blue. Al met al een mooie combinatie van deze Annie Sloan kleuren samen.

Annie Sloan French Linen voorbeelden
Annie Sloan French Linen voorbeelden

Deze kast noemen ze een typografische kast. de techniek is heel simpel maar uitermate effectief. De kast is in zijn geheel eerst geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Old White. Dat is twee keer gedaan en toen was de kast in wit klaar. Toen de verf droog was zijn plakletters aangebracht ( die verkopen wij ook voor deze techniek) Als deze stevig zijn geplakt is de bus met French Linen gepakt en zijn de lades in zijn geheel geverfd met French Linen. Na het drogen haal je voorzichtig de plakletters weg en zet de hele kast in de wax en zie daar je hebt iets heel moois gemaakt. Zo simpel, maar zo gaaf. Dit houten paneel is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint French Linen en geeft het geheel een mooie Franse uitstraling. De bloemenvaas met Hortensia's maken het plaatje compleet.

Annie Sloan French Linen voorbeelden
Annie Sloan French Linen voorbeelden

French Linen Wall Paint op de muur geeft hier een hele warme uitstraling in combinatie met deze hedendaagse meubels. De stoel is geverfd in Antoinette en gestoffeerd met Annie Sloan Fabrics Scandinavian Pink / Provence. Dit geometrische dressoir is geschilderd door Jelena Pticelc, Painter is Residence van Annie Sloan. Ze heeft eerst French Linen gebruikt voor een neutrale achtergrond en daarna heeft ze het geometrische patroon aangebracht. Daarvoor gebruikte ze de kleuren Barcelona Orange, Duck Egg Blue, Antoinette en Scandinavian Pink voor alle driehoeken.

Annie Sloan French Linen voorbeelden
Annie Sloan French Linen voorbeelden

Annie Sloan Wall Paint French Linen gaat heel goed samen met Annie Sloan Piano in Olive één van de stoffen uit de collectie van Annie Sloan. Op de volgende foto kan je goed zien dat Annie Sloan Wall Paint French Linen een soms koele neutrale kleur is die is geïnspireerd door de kleur van natuurlijk verouderd linnen.

Annie Sloan French Linen voorbeelden
Annie Sloan French Linen voorbeelden

Annie Sloan Wall Paint French Linen maar uiteraard ook alle andere kleuren Wall Paint, is makkelijk in gebruik en geeft een hele mooie afwasbare en schrobbare matte uitstraling. Deze vitrinekast is gewoon geverfd met Annie Sloan Chalk Paint French Linen en afgewerkt met Soft Wax. Zo zie je maar je hoeft soms niets speciaals te doen om iets moois te maken met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Chalk Paint French Linen is verkrijgbaar in

Annie Sloan French Linen is ook verkrijgbaar in de afwasbare muurverf van Annie Sloan

Voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan French Linen voorbeelden en voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint