TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Chalk Paint kopen doe je bij The Shabby Shed in Nijkerk

Chalk Paint kopen doen heel veel mensen iedere dag. Maar als u Chalk Paint of krijtverf gaat kopen is het verstandig om u te verdiepen in alle soorten verf die er zijn. En er zijn een groot aantal merken krijtverf op de markt. En voor u nu tot aanschaf overgaat is het goed om een aantal dingen te weten zodat u weloverwogen uw keus kunt maken. Wat wilt u verven ? Kan dat wel met de krijtverf die u koopt ? Is de krijtverf wel duurzaam en kunt u het gebruiken ? Kunt u het goed schoonmaken en afnemen met water als er een kopje koffie omvalt op uw geverfde tafel. Welke kleuren krijtverf zijn er en zit mijn kleur krijtverf daar wel bij ?

Waarom Annie Sloan Chalk Paint kopen

Annie Sloan Chalk Paint heeft een aantal hele specifieke kenmerken die geen enkele andere soort krijtverf heeft en dat maakt Annie Sloan Chalk Paint zo bijzonder. En die willen wij graag allemaal met u doornemen wij weten zeker dat u dan niet meer vraagt waarom Chalk Paint kopen ?

Niet schuren of gronden met Annie Sloan Chalk Paint

Bij Annie Sloan Chalk Paint hoeft u nooit te schuren en kunt u het na goed ontvetten direct aanbrengen. Dat scheelt u enorm veel tijd en u heeft snel een mooi goed en duurzaam resultaat.

Iedere kleur Chalk Paint kopen die u maar wilt

Bij Annie Sloan Chalk Paint kunt u alle kleuren mengen. Dat is heel erg makkelijk. Als u koffie kunt zetten kunt u ook zelf kleuren mengen zeggen wij altijd. De kleurpigmenten zijn zo op elkaar afgestemd dat je alle kleuren onderling kunt mengen. Wij hebben een speciale pagina gemaakt waarin we u dat helemaal uitleggen. Het leuke is dan dat u natuurlijk een kast of meubelstuk heeft met uw eigen kleur die niemand heeft.

CHALK PAINT KOPEN
CHALK PAINT KOPEN

Alle materialen kunt u verven met Annie Sloan Chalk Paint

Alle materialen kunt u verven met Annie Sloan Chalk Paint. Dat is niet zo met andere soorten krijtverf. U kunt, hout, glas, metaal, beton, steen, meubels, trappen, vloeren, tegels, tafels, stoelen, lampenkapjes, terra cotta, stoffen stoelen, leer, gordijnen, gelakt hout, geverfd hout, gelakt hout. Ja er is eigenlijk weinig wat u niet kunt verven met Annie Sloan Chalk Paint.

Afwerking is enorm belangrijk bij Annie Sloan Chalk Paint

Krijtverf werkt u af met wax. Bij eigenlijk alle krijtverven ligt de wax op de verf en zal hard worden. Het grote nadeel is dat als u een heet kopje op de tafel zet de wax gelijk gaat smelten en u heeft een kring die u niet meer weg krijgt. Bij Annie Sloan Chalk Paint trekt de wax in de verf. Maakt de verf spijkerhard en vetvrij. U kunt het gewoon schoonmaken met water en zeepsop en zo kunt u het ook duurzaam gebruiken. Als u het gebruikt voor de trap of de vloer dan werkt u het af met Lacquer die maakt de verf echt spijkerhard zodat u het duurzaam kunt gebruiken.

Krijtverf of Chalk Paint kopen doet u na het lezen van deze pagina anders

Krijtverf of Chalk Paint kopen zal u na vandaag na het lezen van deze pagina vast anders gaan doen. U kiest dan voor The Best Paint in The World. En dat is Annie Sloan Chalk Paint. Annie Sloan Chalk Paint is niet alleen de beste verf die er is maar ook een van de beste en goedkoopste opties. Als u één keer met Annie Sloan Chalk Paint heeft gewerkt wilt u nooit meer anders.

Chalk Paint kopen doet u bij The Shabby Shed