TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Old Violet voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Old Violet voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Old Violet voorbeelden. Annie Sloan Old Violet is een blauwe lavendel kleur en hij lijkt op de kleur van blauwe viooltjes. Annie Sloan Chalk Paint Old Violet is een prachtige kleur uit de 18e eeuw die is geïnspireerd door het oude Rome. Annie Sloan Chalk Paint Old Violet gebruikt men voor het kleuren van de binnenkant van meubels, zoals de voering van een jas. Annie Sloan Chalk Paint Old Violet is een prachtige kleur die je ook simpel alleen kunt aanbrengen zonder combinatie kleuren. Annie Sloan Chalk Paint Old Violet gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Emperor Silk en Paris Grey. Annie Sloan Chalk Paint Old Violet is een echte lavendel blauwe kleur en dat kan je goed zien bij dit kastje tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Old White. De kleur Annie Sloan Chalk Paint Old Violet lijkt soms op de kleur van blauwe viooltjes en met Chalk Paint Cream is dat een hele mooie combinatie.

Annie Sloan Old Violet voorbeelden
Annie Sloan Old Violet voorbeelden
Annie Sloan Old Violet voorbeelden
Annie Sloan Old Violet voorbeelden

Deze grenen ladekast is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Old Violet tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Antoinette en Old White en komt zo goed tot zijn recht. Deze oude tuinstoel is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Old Violet en daarna goed opgeschuurd om het een echte oude verweerde look te geven.

Deze laden kast / secretaire is gedaan in diep Annie Sloan Chalk Paint Old Violet met Burgundy. De belijning van de laden is gedaan in Annie Sloan Old White. Annie Sloan heeft deze kinderstoel geverfd voor haar kleindochter. Gewoon simpel in Annie Sloan Chalk Paint Old Violet en afgewerkt met Soft Wax.

Annie Sloan Old Violet voorbeelden
Annie Sloan Old Violet voorbeelden
Annie Sloan Old Violet voorbeelden
Annie Sloan Old Violet voorbeelden

Oude landelijke Franse stoelen hebben een leuke make over gekregen. Vooral de kleuren combinatie tussen de stoelen is geweldig. Ze zijn geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Old Violet, Versailles en Louis Blue en licht door geschuurd voor een brocante uitstraling. Deze secretaire van Annie is aan de buitenkant gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Old Violet en de binnen kant is gedaan in Emperor Silk en het is afgewerkt met Dark Wax.

Deze laden kast is gemaakt van oude grenen planken. En toen geschilderd in Annie Sloan Chalk Paint Old Violet. Echt super leuk geworden. Vooral dat hij zelf gemaakt is maakt de kast extra bijzonder. Deze plantenpotten zijn gemaakt van papier-maché en geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Old Violet, Provence en Louis Blue en toen afgewerkt met Soft Wax. Om het helemaal af te maken is er Gilding Wax Copper gebruikt. Een geweldig mooi creatief idee.

Annie Sloan Old Violet voorbeelden
Annie Sloan Old Violet voorbeelden

Annie Sloan Old Violet voorbeelden

De kleur Annie Sloan Old Violet

Old Violet is de kleur van diep Parma viooltjes of blauwe lavendel. Parma violet is een diepe tint van violet. Lavendel is de tint die wordt verkregen door de secundaire kleur paars te mengen met wit. Zo ontstaat de mooie blauw paarse kleur van Annie Sloan Old Violet. Annie Sloan Chalk Paint Old Violet is een prachtige kleur uit de18e eeuw. De kleur is geïnspireerd door het oude Rome. Annie Sloan Chalk Paint Old Violet is een blauw paarse lavendel kleur en hij lijkt op de kleur van blauwe viooltjes. Annie Sloan Chalk Paint Old Violet is een prachtige kleur uit de18e eeuw. Annie Sloan Chalk Paint Old Violet gebruikt men voor het kleuren van de binnenkant van meubels, zoals de voering van een jas. Annie Sloan Chalk Paint Old Violet is een prachtige kleur die je ook simpel alleen kunt aanbrengen zonder combinatie kleuren. Annie Sloan Chalk Paint Old Violet gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Emile, Arles, Barcelona Orange, Old Ochre, Versailles, Burgundy.

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Old Violet

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Old Violet voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan