TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Primer Red voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Primer Red voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Primer Red voorbeelden. Annie Sloan Primer Red kent zijn origine vanuit de oude Chinese lak en kan je heel erg mooi mengen met Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange, om er een mooie gebrande oranje kleur van te maken. Annie Sloan Primer Red kan je vinden in allerlei interieurs zoals Venetiaanse paleizen en je ziet het ook veel in Vietnamese tempels. Je kan Annie Sloan Chalk Paint Primer Red uitstekend gebruiken onder verguldsel of op rustieke meubels. Annie Sloan Chalk Paint Primer Red gaat uitstekend samen met Paris Grey en Chateau Grey. Dit kastje in Annie Sloan Chalk Paint Primer Red tegen een muur van houten planken zie zijn gedaan met een wash van Annie Sloan Chalk Old White, geven een mooi plaatje. Dat Annie Sloan Chalk Paint Primer Red heel goed samen gaat met Giverny kan je goed zien op deze foto. Maar je kan het ook heel goed combineren met Paris Grey en Chateau Grey.

Annie Sloan Primer Red voorbeelden
Annie Sloan Primer Red voorbeelden
Annie Sloan Primer Red voorbeelden
Annie Sloan Primer Red voorbeelden

Deze kamer is echt gecreëerd door Allex Russel. De antieke kleding kast en de ladder zijn geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Primer Red. En de muren zijn een wash van Aubusson Blue. ( een wash is verf sterk verdunt met water). Dit kastje was een project van Annie Sloan wat ze al jaren geleden geverfd heeft, maar het blijft tijdloos. De hele kast is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Primer Red en Aubusson Blue. De laden en deuren zijn gedaan in Old Ochre. Annie Sloan heeft een aardappel gebruikt en daar een patroon in uitgesneden en daarmee een patroon aangebracht n Annie Sloan Chalk Paint Primer Red. Daarna heeft ze het door geschuurd en afgewerkt met Soft Wax. Het leuke bij Annie Sloan is dat ze vaak hele simpele materialen gebruikt om echt iets moois te maken, zodat iedereen het kan proberen.

Hele grote buffetkast echt een pronkstuk in de kamer. De kast is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Primer Red en de binnenkant in Old White en afgewerkt met Soft Wax. De rechter kast laat zien dat ook al gebruik je geen enkele techniek maar alleen Annie Sloan Chalk Paint Primer Red dat het echt heel erg mooi kan zijn. Zeker zo tegen deze lichte muur.

Annie Sloan Primer Red voorbeelden
Annie Sloan Primer Red voorbeelden
Annie Sloan Primer Red voorbeelden
Annie Sloan Primer Red voorbeelden

Dit dressoir is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Primer Red en heel bewust heeft men het blad origineel gehouden. Dat geeft een heel mooi contrast. Goede keuze. Zoals je op de rechter foto kunt zien zijn Versailles en Annie Sloan Chalk Paint Primer Red een prima combinatie samen.

De eerste laag op dit kastje is aangebracht in Annie Sloan Chalk Paint Primer Red en de boven laag in Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem. Daarna door geschuurd om het Primer Red naar boven te halen. Het geeft dit kastje een mooi brocante effect. Deze simpele stel in Annie Sloan Chalk Paint Primer Red tegen een muur in Annie Slan Wall Paint French Linen en een muur in Greek Blue maken een geweldig plaatje.

Annie Sloan Primer Red voorbeelden
Annie Sloan Primer Red voorbeelden

Annie Sloan Primer Red voorbeelden

De kleur Annie Sloan Primer Red

Primer Red is een diep rode terracotta kleur. Dit een donkerrode kleur het heeft ook een toevoeging van bruin. Bruin is gemaakt van de primaire kleuren rood, geel en blauw. Annie Sloan Chalk Paint Primer Red kent zijn origine vanuit de oude Chinese lak en kan je heel erg mooi mengen met Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange, om er een mooie gebrande oranje kleur van te maken. Annie Sloan Chalk Paint Primer Red kan je vinden in allerlei interieurs zoals Venetiaanse paleizen en je ziet het ook veel in Vietnamese tempels. Primer Red kan je heel mooi combineren met de kleuren Paris Grey, Old Ochre, Antoinette, Duck Egg Blue, Emile, Chicago Grey.

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Primer Red

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Primer Red voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan