TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan voorbeelden trappen

Bekijk alle voorbeelden van Annie Sloan verf op trappen

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld op trappen. Wij willen u laten zien dat je uitstekend kunt werken met Annie Sloan Chalk Paint op trappen. De voorbeelden van Chalk Paint op trappen laat zien dat u hele mooie transformaties kunt maken met Annie Sloan Chalk Paint op een trap. Het is wel belangrijk om de verf in meerdere dunne lagen op te brengen. En altijd af te werken met Annie Sloan Lacquer of met vloervernis van Polyvine . Voor een goed en duurzaam resultaat. Lees altijd eerst onze handleiding hoe je een trap moet verven met Annie Sloan Chalk Paint. Daarin staan alle stappen beschreven, maar ook welke materialen u nodig heeft. Deze trap is gedaan door Anna’s Curiosa die uitermate tevreden was met het eindresultaat. De foto aan de rechterkant is een trap die gedaan in met Annie Sloan Chalk Paint French Linen door Wil naar volle tevredenheid.

Annie Sloan voorbeelden trappen
Annie Sloan voorbeelden trappen
Annie Sloan voorbeelden trappen
Annie Sloan voorbeelden trappen

Bijgaande foto is de trap van Jessica. Links in oude staat en rechts ziet u de trap in Annie Sloan Chalk Paint Graphite . Bij het doen van de trap is het verstandig om goed te ontvetten. Eventuele naden of kieren niet te doen met twee componenten. Dit kan vieze vlekken geven in de verf. De trap in meerdere lagen te verven. Met een goede droogtijd hier tussen in om het vocht goed te laten verdampen. En het maakt de verf harder. De Lacquer pas aanbrengen als de verf volledig droog is en aanbrengen in het liefst drie dunne laagjes. Let op de trap niet met water dweilen de eerste vier a vijf weken als u Lacquer gebruikt. Gebruikt u Polyvine vloervernis is de trap na twee dagen uitgehard.

U ziet een mooi voorbeeld van een compositie van vier foto's hoe het was voor en na het verven van de trap met Annie Sloan. De foto rechts vier foto's zijn de vier stappen die zijn gemaakt om de trap zo te krijgen. Een basis laag Annie Sloan Chalk Paint. Andere kleur Chalk Paint er overheen en doorgeschuurd en uiteindelijk een wash er over en afgewerkt met Lacquer.

Annie Sloan voorbeelden trappen
Annie Sloan voorbeelden trappen
Annie Sloan voorbeelden trappen
Annie Sloan voorbeelden trappen

De eerste trap is van Annie Sloan zelf en is gedaan in de leur Old White. De muur is gedaan in Old White en Country Grey en de lijnen met Aubusson Blue. De andere trap is gedaan in de kleur Provence. leuk om te melden is dat het één van onze eerste klanten was 7 jaar geleden. En ze komt nog steeds in de winkel en is na al die jaren nog steeds heel blij met haar trap.

Deze trap is gestreept gemaakt waarbij een groot aantal Annie Sloan kleuren zijn gebruikt. Het is een uitermate opvallende trap wat niet iedereen zomaar zal doen, want dan moet je wel een echte Annie Sloaner zijn. De leuningen zijn van eikenhout waarover een white wash is aangebracht om het een oude look te geven. De rechtertrap is in oude staat gebleven en hebben ze niets aan gedaan maar de betonnen vloer is gedaan met Old White en Graphite is een geweldig mooi patroon. En op de muur is sterk verdunde Old Violet aangebracht.

Annie Sloan voorbeelden trappen
Annie Sloan voorbeelden trappen

Annie Sloan verf op trappen

Handleiding trap verven met Annie Sloan

Op onze webshop staat de handleiding hoe je een trap moet verven met Annie Sloan verf. Hier hebben wij stap voor stap voor u omschreven hoe u een trap met Annie Sloan verf moet verven. En hoe u komt tot een geweldig eindresultaat wat duurzaam en sterk is. De handleiding hoe u met Annie Sloan Chalk Paint moet werken kunt u hier vinden. Wij hebben nog veel en veel meer voorbeelden van trappen.. En nog veel meer op onze pagina meubels met chalk paint van annie sloan. Daar staan honderden foto’s van onze klanten. Het leuke van deze pagina is dat er meestal foto’s bij staan van hoe het was en hoe het geworden is. Na het verven met Annie Sloan Chalk Paint.

Bestel nu Annie Sloan verf om uw trap te verven

De mooiste voorbeelden van Annie Sloan verf op trappen