TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Provence

Bekijk alle Annie Sloan Provence voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Provence voorbeelden. Annie Sloan Provence is een blauw / groene kleur. Annie Sloan Provence zie je op de luiken in Zuid Frankrijk, daar komt uiteraard ook de naam vandaan. Annie Sloan Provence geeft je een mediterrane zee gevoel dat is ook de reden dat veel mensen de kleur gebruiken in een serre of in de tuin voor meubels. Het brengt door de kleur de zomer in huis. Provence kan je ook heel goed in moderne interieurs gebruiken. Andere kleuren die werken met Annie Sloan Chalk Paint Provence moeten ook dezelfde frisheid en kracht hebben. De kleuren die dat hebben en waarmee je goed kunt combineren zijn onder andere Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue en Old White. Dit kastje in Annie Sloan Chalk Paint Provence tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Old White straalt frisheid en kracht uit. Sloaners zeggen weleens met Annie Sloan Chalk Paint Provence haal je de zomer in huis. Dat zegt genoeg over deze mooie kleur. Dat Annie Sloan Chalk Paint Provence ook goed werkt in moderne interieurs kan je zien op meerdere foto's op deze pagina. Annie Sloan Chalk Paint Provence gaat heel goed samen met Aubusson Blue. Kleuren die voor elkaar zijn gemaakt.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Provence
Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Provence
Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Provence
Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Provence

Dit Boho kabinet is geverfd door Simon Olsson. Deze kast was origineel heel donker hout. Daar zie je niets meer van terug. Annie Sloan Chalk Paint Provence is met veel textuur aangebracht en later met schuurpapier stukjes van de verf verwijderd om het een Bohemien effect te geven. Dit bureau was eerst geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Provence en de top laag in Aubusson Blue. De verf was nog nat en men heeft de kleuren door elkaar gewreven ( nat distressing) en daarna is het afgewerkt met Black Wax.

Deze stoelen zijn hand geverfd met Annie Sloan Detail Brushes in diverse Annie Sloan kleuren. Wat ze gemeen hebben is dat de zitting bij alle stoelen is gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Provence. Ze staan geweldig tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Provence. Hier zie je Annie Sloan Wall Paint Provence de afwasbare en schrobbare muurverf van Annie Sloan. De inspiratie voor deze kleur komt uit de Provence van de geverfde luiken en deuren daar.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Provence
Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Provence
Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Provence
Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Provence

Dit kastje is uitermate strak geverfd voor een moderne uitstraling in Annie Sloan Chalk Paint Provence. Bij de rechter foto is hetzelfde gedaan. Dit vijftiger jaren tafeltje is ook heel strak gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Provence en English Yellow.

Annie Sloan Wall Paint Provence samen met een stoel in Annie Sloan Chalk Paint Provence de stof uit de serie Annie Sloan fabrics die ook bij ons te koop is Dulcet in Old White maakt het geheel af. Zo zie je dat Annie Sloan al lang niet alleen meer verf is maar dat je met Annie Sloan producten je gehele huis kunt stylen. Deze Pakistan truck Art is geïnspireerd door Jhoola. Annie heeft deze bijzondere schommel veel verschillende kleuren gegeven om er een echt pronkstuk van te maken.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Provence
Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Provence

Annie Sloan Provence direct bestellen

Provence is een turkoois kleur. Turkoois is een blauwe tint maar is gepositioneerd tussen blauw en groen in het kleurenwiel. Turkoois een mengsel van lichtblauw (primaire kleur blauw gemengd met wit) en groen of blauw met een kleine hoeveelheid geel. Annie Sloan Chalk Paint Provence zie je op de luiken in Zuid Frankrijk. Annie Sloan Chalk Paint Provence geeft je een mediterrane zee gevoel. Annie Sloan Chalk Paint Provence kan je ook heel goed in moderne interieurs gebruiken. Andere kleuren die werken met Annie Sloan Chalk Paint Provence moeten ook dezelfde frisheid en kracht hebben, zoals Country Grey, Honfleur, Barcelona Orange, Florence, Aubusson Blue, Versailles.

Annie Sloan Provence voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Provence

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Provence voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan