TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan voorbeelden kasten

Bekijk alle voorbeelden van kasten met Annie Sloan

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden kasten hebben wij voor u gemaakt. Om te laten zien wat voor mooie transformaties u kunt doen met Annie Sloan Chalk Paint. U kunt uw kast een nieuw leven geven door hem te verven met Annie Sloan Chalk Paint. Dit is veel goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe kast. En wij beloven u dat als u klaar bent uw gasten tegen u zullen zeggen “heb je een nieuwe kast gekocht “. Trots zult u dan reageren. Nee dat heb ik zelf gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. En u zult zult verbaasd staan hoe verschrikkelijk makkelijk het is om het zelf te doen. Want u hoeft niet te schuren en niet te gronden. Het opknappen van kasten is door Annie Sloan Chalk Paint nog nooit zo makkelijk geweest. Het eerste kastje is gedaan in Antibes Green en afgewerkt met Dark Wax voor een mooi rustiek effect. Het andere kastje is gedaan in Greek Blue en afgewerkt met Soft Wax.

Annie Sloan voorbeelden kasten
Annie Sloan voorbeelden kasten
Annie Sloan voorbeelden kasten
Annie Sloan voorbeelden kasten

De kast aan de rechterkant is een knap stukje werk van Ingrid. De kast is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Provence (eerste laag) daarna Old White als toplaag. Ze heeft heel subtiel hier en daar wat doorgeschuurd om de Provence naar boven te halen en het geheel uiteindelijk uiteraard afgewerkt met Soft Wax. Op de foto aan de linkerkant kunt u zien hoe Shirley haar kast heeft gedaan met twee favoriete Annie Sloan kleuren die vaak samen worden gebruikt namelijk Annie Sloan Chalk Paint Old White in combinatie met Annie Sloan Chalk Paint French Linen.

Op bijgaande foto kan je zien hoe Tonnie uit Nijkerk met Annie Sloan Graphite een hele mooie transformatie heeft gedaan. Een beetje distressing wat Dark Wax en Soft Wax en daar is een hele mooie nieuwe kast. En een schoolvoorbeeld voor ons hoe mooi je een kast kan opknappen met Annie Sloan Chalk Paint. Daarom wilden wij u deze foto graag laten zien op deze pagina Chalk Paint voorbeelden kasten.

Annie Sloan voorbeelden kasten
Annie Sloan voorbeelden kasten
Annie Sloan voorbeelden kasten
Annie Sloan voorbeelden kasten

Het eerste kastje is gedaan in Duck Egg Blue simpel maar door de decoraties is het een geweldig mooie compositie geworden. Het 2e kastje is gedaan in Old White en bij het verven is heel veen structuur aangebracht en is daarna afgewerkt met Soft Wax en Dark Wax. Zo zie je hoe je een oud radiomeubels van 60 jaar oud een nieuw leven kunt geven.

Het eerste kastje is gedaan in Paris Grey en de lades in Louis Blue, Cream en Duck Egg Blue. De 2e foto is een geweldig mooie Queen Ann pootjes is gedaan in English Yellow.

Annie Sloan voorbeelden kasten
Annie Sloan voorbeelden kasten

Annie Sloan voorbeelden kasten op video

Wij helpen u graag om dat te realiseren. Alle informatie over Annie Sloan Chalk Paint kunt u bij ons vinden. Alle technieken zijn beschreven. En wij hebben voor u een handleiding gemaakt hoe u Annie Sloan Chalk Paint moet gebruiken. Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan Chalk Paint producten op voorraad.

Bestel nu alle Annie Sloan artikelen om uw kast te verven

De mooiste voorbeelden van Annie Sloan verf op kasten