TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers

Bekijk alle voorbeelden van Annie Sloan in slaapkamers

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden slaapkamers. Hebben wij voor u gemaakt om u te laten zien wat voor metamorfose Annie Sloan Chalk Paint kan maken in uw slaapkamer. Het handige met Annie Sloan Chalk Paint is dat de verf reukloos is. En u dus niet voor drie weken bent verbannen uit uw slaapkamer. Vanwege de vervelende lucht die weken blijft hangen. Met Annie Sloan Chalk Paint ruikt u niet eens dat u aan het verven bent. Dit komt omdat er geen chemische toevoegingen in de verf zitten. U kunt zoals u op de voorbeelden ziet de verf gebruiken voor op de muren. Maar u kunt ook uw bed, nachtkastjes of kasten. En ander meubilair onder handen nemen met Annie Sloan Chalk Paint. En dat allemaal zonder te schuren of te gronden. De eerste foto is een foto van Annie Sloan, de slaapkamer muur is gedaan in Paris Grey en Annie Sloan wit. Het nachtkastje is ook gedaan in Paris Grey en het bed is gedaan in diverse Annie Sloan kleuren. Hiervoor zijn de Detail Brushes gebruikt. De rechter foto is een bed wat gedaan is met de kleuren Paris Grey en Graphite en wat is doorgeschuurd.

Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers

De deze foto zie je dat de muur is gedaan met Emile en de nachtkastjes zijn gedaan met Pure White. Verder ziet u een slaapkamer waarbij het dressoir gedaan is met Duck Eg Blue en Old White en het bed is gedaan ook met French Linen en Old White om een eenheid te vormen met de andere meubels.

Martijn is een weekend aan het klussen geweest in de slaapkamer met Annie Sloan Chalk Paint. Pure White en het resultaat mag er wezen. De kast, het bed de klok en de nachtkastjes zijn onder handen genomen. Uiteraard afgewerkt met Soft Wax.

Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers

De eerste foto is één van mijn favoriete kleuren Gerrisca heeft haar slaapkamer gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Graphite, geweldig geworden toch ! En zoals je ziet teveel Graphite in één kamer kan bijna niet. De volgende foto daarbij is het bed gedaan in Barcelona Orange maar ze heeft ook gedurfde kleuren gebruikt zoals Antibes Green, Emperor Silk, Emile, Old Violet, Florence en de stoel ernaast is in Florence alles bij elkaar een gedurfde combinatie die heel goed heeft uitgepakt

Op de eerste foto zie je een geweldig mooi bed waarbij de kleuren Aubusson Blue, Greek Blue, Duck Egg Blue en Old Whte zijn gebruikt. Alles is doorgeschuurd om de diverse kleuren naar boven te laten komen. De muren zijn gedaan in Old White de gordijnen zijn van Linnen en geverfd in Aubusson Blue. de verweerde nachtkastjes zijn gedaan in Old White, Country Grey en Burgundy voor de randjes. De rechter foto is het bed gedaan in Antibes Green ook afgewerkt met Dark Wax en de ornamenten zijn afgewerkt met Brass Leaf. Het kastje is gedaan met Barcelona Orange en Greek blue en het patroon is gedaan met decoupage. Kijk naar de voorbeelden op de muur ook dat is Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers

Annie Sloan voorbeelden slaapkamers op video

Bekijk de voorbeelden van slaapkamers op video

De handleiding hoe u met Annie Sloan Chalk Paint moet werken kunt u hier vinden. Wij hebben nog veel en veel meer voorbeelden van kasten stoelen, stoffen stoelen, tegels, keukens. En nog veel meer op onze pagina meubels met chalk paint van Annie Sloan. Daar staan honderden foto’s van onze klanten. Het leuke van deze pagina is dat er meestal foto’s bij staan van hoe het was en hoe het geworden is. Na het verven met Annie Sloan Chalk Paint.

Bestel nu alle Annie Sloan artikelen om uw slaapkamer te verven

De mooiste voorbeelden van Annie Sloan verf op slaapkamers