TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Chalk Paint workshops

Annie Sloan workshops Chalk Paint starten weer

Wij behandelen de volgende onderwerpen: distressing, diverse kwast technieken, crackle techniek, twee decoratie effecten. Hierbij maken we gebruik van sjablonen en decoupage. Uiteraard deel ik ook alle inspiratie en ideeën die ik bij mijn bezoek aan Annie Sloan afgelopen week heb opgedaan met jullie. En zullen wij daar later op onze site ruim aandacht aan besteden.

Annie Sloan Chalk Paint workshops
Annie Sloan Chalk Paint workshops
Annie Sloan Chalk Paint workshops
Annie Sloan Chalk Paint workshops

Planning van de Annie Sloan workshops

Planning Annie Sloan Chalk Paint workshops kan je hier vinden Tijdens de Annie Sloan Chalk Paint workshops leg ik je de verschillende technieken uit. Waarna je zelf aan de slag kunt. Kosten voor de Annie Sloan Chalk Paint workshops zijn 39,95 Euro pp. Op de Annie Sloan Chalk Paint workshops zijn aanwezig maximaal 5 personen. De Annie Sloan Chalk Paint workshops geef ik zowel s ‘morgens als s ‘avonds we ontvangen je met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Allereerst beginnen we met diverse technieken waarover ik je alle uitleg geef. De verf en alle benodigdheden voor de Annie Sloan Chalk Paint workshops zijn door mij verzorgt. Tussendoor serveren we in de winkel een drankje en hapje en kan je mij natuurlijk alle vragen die je hebt, voorleggen. Na afloop van de workshop ga je met heel veel nieuwe inspiratie naar huis

Wat vonden anderen van de Annie Sloan Chalk Paint workshops

A van G schreef : Lieve Jane Wij hebben ook erg genoten en het was een super gezellige en leerzame avond Ik kan iedereen aanraden om de Annie Sloan krijtverf workshops gaan te doen CAE : Lieve Jayne ..Ik heb een hele gezellige avond gehad en er zeker een hele hoop van op gestoken! Ik kon vannacht gewoon niet slapen van alle ideeën die ik nu wil uitvoeren met Chalk Paint enz.. J van A : Jane wij willen jou bedanken ,het was echt een super avond…..veel geleerd en ook nog eens reuze gezellig met de dames en heer! Volgende keer zijn we er zeker weer bij. Deze reacties en nog veel meer kan je teruglezen op mijn Facebookpagina Waarom zou je nu het aanmeldingsformulier voor de Annie Sloan workshops Chalk Paint invullen of bij mij bestellen ? Omdat je een geweldige avond gaat hebben. Terugkomt met enorm veel kennis en ervaring over Annie Sloan Chalk Paint en diverse technieken. Omdat ik inmiddels door heel Nederland tevreden klanten heb die bij mij Annie Sloan Chalk Paint bestellen, simpelweg omdat ze niet alleen hoeven te bestellen, maar mij kunnen bellen voor advies en hulp en zelfs buiten openingstijden gewoon een afspraak met mij kunnen maken om nog snel die liter Duck Egg Blue op te halen. Wij zijn in hart en nieren Annie Sloan Chalk Paint liefhebbers. Wil je nog informatie of advies of een afspraak maken om langs te komen bel me gerust op 033-2462244

Annie Sloan Chalk Paint workshops
Annie Sloan Chalk Paint workshops

Bestel nu Annie Sloan verf om alvast aan de slag te gaan

Annie Sloan workshops volg je bij The Shabby Shed in Nijkerk