TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Cream voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Cream voorbeelden

Annie Sloan Cream voorbeeld is een zachte warme kleur. Een hele mooie andere gele tint van Annie Sloan Chalk Paint.. Het is een zachte bleke warme romige gele kleur. De scherp gele kleur is Annie Sloan Chalk Paint English Yellow. U ziet op de foto's dat de zacht gele kleur Annie Sloan Chalk Paint Cream is gecombineerd met Emperor Silk op dit kastjes. Heel veel mensen vinden Emperor Silk een moeilijke kleur maar zoveel voorbeelden laten zien dat het als contrast kleur echt een geweldig mooie kleur is.

Annie Sloan Cream voorbeelden
Annie Sloan Cream voorbeelden
Annie Sloan Cream voorbeelden
Annie Sloan Cream voorbeelden

Het eerste kastje in Annie Sloan Chalk Paint Cream komt geweldig mooi tot zijn recht met de achtergrond van de Annie Sloan stof Charcoal Pastorale Toile. Deze buffetkast is gedaan in Annie Sloan Cream en de laadjes in Annie Sloan French Linen en ook het sjabloon is aangebracht in de kleur French Linen.

Het eerste kastje is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Cream en het blad is afgewerkt met Dark Wax en Soft Wax. Het rechter kastje is gedaan in de basis eerst met Cream, daarna is er Country Grey overheen aangebracht en is het door geschuurd . De lades zijn gedaan in Barcelona Orange.

Annie Sloan Cream voorbeelden
Annie Sloan Cream voorbeelden
Annie Sloan Cream voorbeelden
Annie Sloan Cream voorbeelden

Dit leuke oude kastje is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Cream en daarna opgeschuurd voor een mooie oude brocante look. Het kastje en de spiegel op de andere foto zijn gedaan in Cream, er is heel subtiel donkere wax gebruikt voor een mooie antieke uitstraling.

Annie Sloan Cream direct bestellen

Cream is romig gele kleur. Geel is is een primaire kleur. Cream is ook gemaakt van de toevoeging van de secundaire kleur groen. Groen is gemaakt van de primaire kleuren blauw en geel. Het is de kleur van de Engelse Clotted Cream. Deze kleur is gebaseerd op de traditionele geelachtige tint die je gebruikt voor oud houtwerk. Het werkt ook heel erg goed met de Vintage look uit de jaren vijftig. Annie Sloan Chalk Paint Cream kan je heel erg goed gebruiken in combinatie met de kleuren Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey, Scandinavian Pink, Greek Blue, French Linen, Old Violet, Emperor's Silk.

Annie Sloan Cream voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Cream

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Cream voorbeeld en voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint