TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Emile voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Emile voorbeelden

Annie Sloan Emile voorbeelden laten zien dat dit een geweldige paarse tint is. Annie Sloan Chalk Paint Emile is een warme zachte kleur met een lichte ondertoon van Roze-Red. Samen met de kleuren Henrietta, Paloma, Antoinette en Coco behoort het tot de paarse kleuren. Met deze kleuren kan je dus hele mooie kleuren combinaties maken. Dit kastje is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Emile. Deze zacht aubergine kleur staat mooi op dit kastje tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Original White. Bij kastje twee zie je dat de combinatie van Emile van Annie Sloan met Duck Egg Blue een mooie Bohemien uitstraling kan geven.

Annie Sloan Emile voorbeelden
Annie Sloan Emile voorbeelden
Annie Sloan Emile voorbeelden
Annie Sloan Emile voorbeelden

Het eerste kastje is eerst geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue en toen in Emile. Daarna doorgeschuurd om een mooie verweerde uitstraling te geven. Deze prachtige secretaire is gedaan door de Annie Sloan Master J. M. Mendez. De binnenkant is gedaan met Brass Leaf om het een luxe overweldigende uitstraling te geven en dat is zeker gelukt.

Hier zie je dezelfde secretaire als boven welke is gedaan door J.M. Mendez, maar kan je heel goed zien als de secretaire dicht is dat het beslag is gedaan met Gilding Wax . Of de andere foto zie je een kastje wat gedaan is in Duck Egg Blue en de binnenkant met Annie Sloan Chalk Paint Emile. Het gedeelte in Duck Egg Blue is subtiel afgewerkt met een klein beetje Dark Wax.

Annie Sloan Emile voorbeelden
Annie Sloan Emile voorbeelden
Annie Sloan Emile voorbeelden
Annie Sloan Emile voorbeelden

Een tafeltje gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Emile en afgewerkt met Dark Wax om de kleur veel dieper te maken. Annie Sloan Chalk Paint Emile kan heel stoer zijn maar ook heel lief. Deze ladekast in de kinderkamer laat zien dat Emile zuiver een hele lieve mooie kleur is.

Deze art Deco kledingkast is gemaakt door Jeanie Simpson. Painter in Residance van Annie Sloan. De fineerkast (eiken fineer) heeft een Art Deco style gekregen met een vriendelijke warme uitstraling. De lijnen zijn in Emile, Paloma, Coco en Pure White. Een geweldig mooi voorbeeld wat je kan doen met een kast van fineer en hoe je daar iets heel speciaals van kan maken. De rechter foto is gedaan in zuiver Emile en tegen een donkere en lichte wand komt hij heel mooi uit.

Annie Sloan Emile voorbeelden
Annie Sloan Emile voorbeelden

Annie Sloan Emile direct bestellen

Emile is een zachte paarse kleur met warme roze ondertonen. Emile is gemaakt van de secundaire kleur paars. Die kleur ontstaat door de primaire kleuren blauw en rood te mengen. Verder is er roze toegevoegd wat je maakt door wit en rood en blauw te mengen. De rode roze ondertoon van deze kleur geeft een rijke complexiteit die mooie verfijnde lila tinten maakt, wanneer je Annie Sloan Chalk Old White hieraan aan gaat toevoegen. De kleur heeft zijn oorsprong in Bohëmien Parijs. Daarom noemt men het ook wel bohemian paars. Je kan Annie Sloan Chalk Paint Emile goed combineren met Annie Sloan Chalk Paint French Linen, Chateau Grey, Duck Egg Blue, Amsterdam Green, Paris Grey, Paloma.

Annie Sloan Emile voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Emile

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Emile voorbeelden en voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint