TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden

Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden laten zien dat dit een geweldige mooie rode tint is. Die geweldig is in combinatie met Dark Wax. Dan krijg je een Chinees Rood. Het scala van rode tinten is tamelijk groot. Het varieert van Oranje rood, Tomaten rood, tot diep rood, Pruimen, Kersen en Aubergine rood. Annie Sloan Emperor’s Silk is een zuivere, heldere rode kleur. Het scala van rode tinten is tamelijk groot. Annie Sloan Emperor’s Silk is een zuivere, heldere rode kleur. Het is een klassieke kleur die je goed kunt gebruiken onder verguldsel.

annie sloan emperor silk voorbeelden
annie sloan emperor silk voorbeelden

Bij dit tafeltje is de verf met veel textuur aangebracht. Omdat dit tafeltje In Emperor's Silk afgewerkt si met Dark Wax Dan blijft de Dark Wax goed hangen in de textuur die is aangebracht en krijg je het mooie oude effect. Het staat trouwens tegen een muur die is gedaan in Annie Sloan Wall Paint Old White. Op de andere foto zie je hetzelfde kastje maar dan in close up. Waarbij je heel goed de textuur in de verf kunt zien. Dark Wax en Emperor Silk zijn een hele mooie combinatie. Als je de Dark Wax er lang in laat trekken krijg je echt een mooi Chinees rood.

annie sloan emperor silk voorbeelden
annie sloan emperor silk voorbeelden

Links een kastje in mooie Annie Sloan kleuren wat geweldig uitkomt tegen de rode muur. Die is geschilderd in Emperor Silk Wall Paint. Rechts een muur gedaan in Emperor Silk Wall Paint de afwasbare muurverf van Annie Sloan.

annie sloan emperor silk voorbeelden
annie sloan emperor silk voorbeelden

Deze secretaire is gedaan in Annie Sloan Graphite en de binnenkant in Emperor Silk. Deze vijftiger jaren secretaire heeft een hele moderne look gekregen doordat het bovenblad volledig is uitgewreven waardoor het net zwart marmer is. De kleuren geven een mooi contrast. Hier zie je dat je een kastje wat gedaan is in Emperor Silk ook heel goed kan combineren met de blauwe Annie Sloan kleuren. De kleuren die zijn gebruikt zijn, Greek Blue, Napoleonic Blue en Aubusson Blue van Annie Sloan.

annie sloan emperor silk voorbeelden
annie sloan emperor silk voorbeelden

Heel veel mensen begrijpen en geloven nog steeds niet dat je gordijnen kan verven. Dit voorbeeld samen met honderden anderen op onze site laten u zien dat het echt kan. Deze vitrage is geverfd in een menging van Emperor Silk en Scandinavian Pink en passen heel mooi bij de muur in French Linen. Een in Graphite geschilderd bankje tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Emperor Silk. Het geeft het geheel een frisse moderne uitstraling.

annie sloan emperor silk voorbeelden
annie sloan emperor silk voorbeelden

Dit kleine lieve kastje is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint French Linen en aan de binnenkant in Emperor Silk. Zoals je ziet werkt Emperor Silk bijna altijd om het als contrast kleur te gebruiken.

Annie Sloan Chalk Paint Emperor Silk is verkrijgbaar in

Emperor Silk is ook verkrijgbaar in de afwasbare muurverf van Annie Sloan

Voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint

Voorbeelden van de acht nieuwe Annie Sloan kleuren

Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden en voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint