TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden

Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden laten zien dat dit een geweldige mooie rode tint is. Die geweldig is in combinatie met Dark Wax. Dan krijg je een Chinees Rood. Het scala van rode tinten is tamelijk groot. Het varieert van Oranje rood, Tomaten rood, tot diep rood, Pruimen, Kersen en Aubergine rood. Annie Sloan Emperor’s Silk is een zuivere, heldere rode kleur. Het scala van rode tinten is tamelijk groot. Annie Sloan Emperor’s Silk is een zuivere, heldere rode kleur. Het is een klassieke kleur die je goed kunt gebruiken onder verguldsel. Bij dit tafeltje is de verf met veel textuur aangebracht. Omdat dit tafeltje In Emperor's Silk afgewerkt si met Dark Wax Dan blijft de Dark Wax goed hangen in de textuur die is aangebracht en krijg je het mooie oude effect. Het staat trouwens tegen een muur die is gedaan in Annie Sloan Wall Paint Old White. Op de andere foto zie je hetzelfde kastje maar dan in close up. Waarbij je heel goed de textuur in de verf kunt zien. Dark Wax en Emperor Silk zijn een hele mooie combinatie. Als je de Dark Wax er lang in laat trekken krijg je echt een mooi Chinees rood.

Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden
Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden
 een kastje in mooie Annie Sloan kleuren wat geweldig uitkomt tegen de rode muur. Die is geschilderd in Emperor Silk Wall Paint. Rechts een muur gedaan in Emperor Silk Wall Paint de afwasbare muurverf van Annie Sloan.
Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden

Een kastje in mooie Annie Sloan kleuren wat geweldig uitkomt tegen de rode muur. Die is geschilderd in Emperor Silk Wall Paint. Verder een muur gedaan in Emperor Silk Wall Paint de afwasbare muurverf van Annie Sloan.

Deze secretaire is gedaan in Annie Sloan Graphite en de binnenkant in Emperor Silk. Deze vijftiger jaren secretaire heeft een hele moderne look gekregen doordat het bovenblad volledig is uitgewreven waardoor het net zwart marmer is. De kleuren geven een mooi contrast. Hier zie je dat je een kastje wat gedaan is in Emperor Silk ook heel goed kan combineren met de blauwe Annie Sloan kleuren. De kleuren die zijn gebruikt zijn, Greek Blue, Napoleonic Blue en Aubusson Blue van Annie Sloan.

Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden
Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden
Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden
Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden

Heel veel mensen begrijpen en geloven nog steeds niet dat je gordijnen kan verven. Dit voorbeeld samen met honderden anderen op onze site laten u zien dat het echt kan. Deze vitrage is geverfd in een menging van Emperor Silk en Scandinavian Pink en passen heel mooi bij de muur in French Linen. Een in Graphite geschilderd bankje tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Emperor Silk. Het geeft het geheel een frisse moderne uitstraling.

Dit kleine lieve kastje is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint French Linen en aan de binnenkant in Emperor Silk. Zoals je ziet werkt Emperor Silk bijna altijd om het als contrast kleur te gebruiken.

Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden
Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden

Annie Sloan Emperor Silk direct bestellen

Emperor's Silk is een helder puur rood met roze erin. Emperor's Silk is ook het rood wat je kent van van Chinese lak. Annie Sloan Chalk Paint Emperor’s Silk is één van de primaire kleuren van Annie Sloan zoals we u uitleggen op de pagina kleuren mengen. De andere primaire kleuren van Annie Sloan Chalk Paint zijn English Yellow en Greek Blue. Annie Sloan Chalk Paint Emperor’s Silk is een kleur die op je afkomt. Zodat je met een beetje al een heel eind komt. Het scala van rode tinten is tamelijk groot. Het varieerd van Oranje rood, Tomaten rood, tot diep rood, Pruimen, Kersen en Aubergine rood. Annie Sloan Chalk Paint Emperor’s Silk is een zuivere, heldere rode kleur. Het is een klassieke kleur die je goed kunt gebruiken onder verguldsel. De kleur lijkt op een zijden binnenvoering van een jas of een traditionele Chinese lak. Je kan de kleur verdiepen door het te bewerken met Annie Sloan Dark Wax. Je kan ook een oude retro look krijgen door Annie Sloan Chalk Paint Emperor’s Silk te gebruiken en alleen af te werken met Soft Wax. Annie Sloan Chalk Paint Emperor’s Silk gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint English Yellow, Greek Blue, Giverny, French Linen, Provence, Graphite.

Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Emperor Silk

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Emperor Silk voorbeelden en voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint