TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Firle voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Firle voorbeelden

Annie Sloan Firle voorbeelden hebben wij gemaakt om u te laten zien hoe mooi deze nieuwe groene kleur van Annie Sloan is. Annie Sloan Chalk Paint Firle is één van de drie exclusieve kleuren die Annie Sloan heeft gemaakt in samenwerking met Charleston Trust. Het is een frisse, pittige helder groene kleur geïnspireerd door de schoorsteenmantel in de studeerkamer van Clive Bell. Clive Bell was één van de kunstenaars die woonde in de Charleston boerderij samen met Virginia Woolf, E.M. Forster, Roger Fry en Vannessa Bell. Allemaal invloedrijke Britse kunstenaars in de twintigste eeuw. Annie Sloan Chalk Paint Firle gaat heel goed samen met de Annie Sloan kleuren Scandinavian Pink en Old White. De kastjes hierboven zijn gedaan in Annie Sloan verf Firle door Annie Sloan zelf ter introductie van deze mooie nieuwe groene kleur.

Annie Sloan Firle voorbeelden
Annie Sloan Firle voorbeelden
Annie Sloan Firle voorbeelden
Annie Sloan Firle voorbeelden

U ziet een combinatie van Firle ook gedaan door Annie Sloan en rechts ziet u dat men aan het mengen is met Annie Sloan Firle met wit op de mix mat van Annie Sloan die daar speciaal voor is gemaakt.

U ziet een tafeltje waarbij de basis kleur Annie Sloan Firle is en verder zijn er een groot aantal Annie Sloan kleuren gebruikt. Het laat zien hoe makkelijk je Firle kan combineren met diverse kleuren. rechts een stoel gedaan door Annie Sloan ter introductie van het Charleston project.

Annie Sloan Firle voorbeelden
Annie Sloan Firle voorbeelden
Annie Sloan Firle voorbeelden
Annie Sloan Firle voorbeelden

Deze kamer is geschilderd met alle drie de Chalk Paint kleuren die Annie speciaal met Charleston heeft ontwikkeld; pittige groene Firle op de muren, boterzachte warme Tilton op de vloerplanken en een scheutje rijke, damast Rodmell op de stoel. Foto 2 Firle is een opbeurend en fris heldergroen. Groen, weelderig en pittig, deze inherent lentegevoel kan worden gebruikt om een ​​kamer idealisme en energie te geven.

Pittig groen Firle op de muren en voor een bohemien, vintage look. Of gebruik neutrale tinten en Barcelona Orange voor een cool mid-century modern effect. Foto 4 Firle één van de Charleston kleuren van Annie sloan. Het is een fris, pittig en fris groen dat de prachtige drukte van de muur rond de schoorsteenmantel in de studeerkamer van Clive Bell weerspiegelt.

Annie Sloan Firle voorbeelden
Annie Sloan Firle voorbeelden

Annie Sloan Firle direct bestellen

Firle is een frisse, pittige en knapperige groene kleur. Deze kleur is gemaakt van de secundaire kleur groen. Je krijgt groen door het mengen van de primaire kleuren blauw en geel. Annie Sloan Chalk Paint Firle is één van de drie exclusieve kleuren die Annie Sloan heeft gemaakt in samenwerking met Charleston Trust. Het is een frisse, pittige helder groene kleur geinspireerd door de schoorsteenmantel in de studeerkamer van Clive Bell. Clive Bell was één van de kunstenaars die woonde in de Charleston boerderij samen met Virginia Woolf, E.M. Forster, Roger Fry en Vannessa Bell.Allemaal invloedrijke Britse kunstenaars in de twintigste eeuw. Annie Sloan Chalk Paint Firle gaat heel goed samen met de Annie Sloan kleuren Chicago Grey, Graphite, English Yellow, Burgundy, Aubusson Blue, Provence.

Annie Sloan Firle voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Firle

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Firle voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan