TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Firle voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Firle voorbeelden

Annie Sloan Firle voorbeelden hebben wij gemaakt om u te laten zien hoe mooi deze nieuwe groene kleur van Annie Sloan is. Annie Sloan Chalk Paint Firle is één van de drie exclusieve kleuren die Annie Sloan heeft gemaakt in samenwerking met Charleston Trust. Het is een frisse, pittige helder groene kleur geïnspireerd door de schoorsteenmantel in de studeerkamer van Clive Bell. Clive Bell was één van de kunstenaars die woonde in de Charleston boerderij samen met Virginia Woolf, E.M. Forster, Roger Fry en Vannessa Bell. Allemaal invloedrijke Britse kunstenaars in de twintigste eeuw. Annie Sloan Chalk Paint Firle gaat heel goed samen met de Annie Sloan kleuren Scandinavian Pink en Old White.

Annie Sloan Firle voorbeelden
Annie Sloan Firle voorbeelden

De kastjes hierboven zijn gedaan in Annie Sloan verf Firle door Annie Sloan zelf ter introductie van deze mooie nieuwe groene kleur.

Annie Sloan Firle voorbeelden
Annie Sloan Firle voorbeelden

Links ziet u een combinatie van Firle ook gedaan door Annie Sloan en rechts ziet u dat men aan het mengen is met Annie Sloan Firle met wit op de mix mat van Annie Sloan die daar speciaal voor is gemaakt.

Annie Sloan Firle voorbeelden
Annie Sloan Firle voorbeelden

Links ziet u tafeltje waarbij de basis kleur Annie Sloan Firle is en verder zijn er een groot aantal Annie Sloan kleuren gebruikt. Het laat zien hoe makkelijk je Firle kan combineren met diverse kleuren. rechts een stoel gedaan door Annie Sloan ter introductie van het Charleston project.

Annie Sloan Firle is verkrijgbaar in

Alle andere voorbeelden van de kleuren van Annie Sloan

Onder ziet u voorbeelden van de acht nieuwe kleuren van Annie Sloan

Annie Sloan Firle voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan