TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Florence voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Florence voorbeelden

Annie Sloan Florence voorbeelden. Wij hebben deze gemaakt om u te laten zien dat Annie Sloan Chalk Paint Florence een geraffineerde groene kleur is geïnspireerd door de kleuren van de koper groene mineralen. Annie Sloan Chalk Paint Florence wordt in neoklassieke Italiaanse en Franse interieurs gebruikt. Annie Sloan Chalk Paint Florence is een klassieke kleur en gaat heel erg mooi samen met Dark Wax. Annie Sloan Chalk Paint Florence gaat ook heel erg goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Graphite, Barcelona Orange, Primer Red en Burgundy. Annie Sloan Chalk Paint Florence wat is geïnspireerd door de kleuren van de koper groene mineralen, gaat heel goed samen met Dark Wax. Deze kastjes zijn daar een goed voorbeeld van. Breng veel textuur aan bij het verven, zodat bij het afwerken met de Dark Wax die goed blijft zitten en u echt een mooie oude kast krijgt.

Annie Sloan Florence voorbeelden
Annie Sloan Florence voorbeelden
Annie Sloan Florence voorbeelden
Annie Sloan Florence voorbeelden

Een echte perfecte kleuren combinatie ziet u op deze foto. Met stoelen die zijn gedaan in Annie Slan Chalk Paint Florence en afgewerkt met Black Wax en een muur in Annie Sloan Wall Paint Aubusson Blue. Deze Art Deco secretaire is door J. Simpson, painter in Residence van Annie Sloan. Eerst is het geverfd in Graphite en het opvallende patroon is geschilderd met Annie Sloan Detail Brushes, met een menging van Annie Sloan Old White en Florence, gemengd met een klein beetje English Yellow. Een meesterwerk is het geworden.

Deze stoel met veel textuur in Annie Sloan Chalk Paint Florence is afgewerkt met Black Wax en het is een goede combinatie geworden. Deze tafel is geverfd in Annie Sloan Graphite en het blad in Malachiet effect. Deze techniek is erg makkelijk de verf is aangebracht in Florence en Aubusson Blue en als het nog nat is sleep je een stukje hard karton door de verf om de lijnen aan te brengen.

Annie Sloan Florence voorbeelden
Annie Sloan Florence voorbeelden
Annie Sloan Florence voorbeelden
Annie Sloan Florence voorbeelden

Op deze foto kan je goed zien dat Annie Sloan Chalk Paint Florence in combinatie met Graphite een impactvolle uitstraling geven. Zeker doordat het dressoir ook nog is afgewerkt met Black Wax. Deze kroonluchter is geverfd in Annie Sloan Florence en met een natte doek is op sommige plaatsen de verf weg gehaald om het messing naar boven te laten komen.

Simpel maar heel mooi een echt pronkstuk in de kamer dat is wat Annie Sloan Florence kan doen ook als je het alleen maar de kleur geeft en afwerkt met Soft Wax. Bij het laatste kastje zie je weer, breng veel textuur aan bij het verven in Annie Sloan Chalk Paint Florence als je het afwerkt met Black Wax. Dan krijg je een echte industriële uitstraling.

Annie Sloan Florence voorbeelden
Annie Sloan Florence voorbeelden

Annie Sloan Florence direct bestellen

Florence is een verfijnde groenblauwe kleur, deze kleur noemt men ook wel teal groen. Groen is een secundaire kleur gemaakt van de primare kleuren geel en blauw. De kleur Florence kent zijn inspiratie van de kopergroene mineralen en malachiet. Annie Sloan Chalk Paint Florence is een geraffineerde kleur en is geïnspireerd door de kleuren van de koper groene mineralen. Annie Sloan Chalk Paint Florence wordt in Neoklassieke Italiaanse en Franse interieurs gebruikt. Annie Sloan Chalk Paint Florence is een klassieke kleur en gaat heel erg mooi samen met Dark Wax. Annie Sloan Chalk Paint Florence gaat heel erg goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange, Primer Red, Burgundy, Pure White, Paris Grey, Louis Blue.

Annie Sloan Florence voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Florence

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Florence voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan