Annie Sloan Gilding Wax

annie sloan gilding waxAnnie Sloan Gilding Wax nieuw in het assortiment van Annie Sloan. Uiteraard verkrijgbaar in onze winkel op de Kloosterstraat 10A in Nijkerk.

De Gilding wax is verkrijgbaar in tubes van 15 ml. Dat is genoeg voor een stoel of buikkastje. Het verbruik is zeer minimaal. Je kan Annie Sloan Gilding wax gebruiken op oppervlakten die zijn gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Maar je kan het ook direct aanbrengen op gips en hout.

De Annie Sloan Gilding Wax is te gebruiken op Annie Sloan Chalk Paint om een mooi speciaal effect te bereiken. Men gebruikt het vaak op ornamenten van kasten of inkepingen. Om de details onder de aandacht te brengen. Je kan het ook gebruiken om Sjablonen mee in te waxen voor een mooi effect. je kan het opbrengen met een wit laken, kussensloop een kleine kwast op met je vingers. De kleuren die verkrijgbaar zijn zijn Warm GoldBright GoldBright SilverDark SilverCopper. Op bijgaande foto’video kunt u een demonstratie zien van Annie Sloan zelf over haar nieuwe Gilding Wax.

U kunt ons ook volgen op:  Google+  Facebook  Twitter  You Tube  Pinterest Instagram

 

Annie Sloan Gilding Wax verkrijgbaar in onze winkel in Nijkerk

Annie Sloan Chalk Paint
Mail ons

Wilt u meer informatie? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Type uw zoekopdracht en druk op enter om te zoeken