TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Gilding Wax

Annie Sloan Gilding Wax nieuw in het assortiment van Annie Sloan

Uiteraard verkrijgbaar in onze winkel op de Kloosterstraat 10A in Nijkerk en online te bestellen via onze webshop. De Gilding wax is verkrijgbaar in tubes van 15 ml. Dat is genoeg voor een stoel of buikkastje. Het verbruik is zeer minimaal. Je kan Annie Sloan Gilding wax gebruiken op oppervlakten die zijn gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Maar je kan het ook direct aanbrengen op gips en hout.

Annie Sloan Gilding Wax
Annie Sloan Gilding Wax
Annie Sloan Gilding Wax
Annie Sloan Gilding Wax

De Annie Sloan Gilding Wax is te gebruiken op Annie Sloan Chalk Paint om een mooi speciaal effect te bereiken. Men gebruikt het vaak op ornamenten van kasten of inkepingen. Om de details onder de aandacht te brengen. Je kan het ook gebruiken om Sjablonen mee in te waxen voor een mooi effect. je kan het opbrengen met een wit laken, kussensloop een kleine kwast op met je vingers. Je hebt maar heel weinig Gilding Wax nodig om een meubelstuk volledig te transformeren. Als voorbeeld, je kan zonder problemen met één tube een hele stoel doen. Je kan je voorstellen als je het dus alleen gebruikt voor accenten, kan je er enorm veel mee doen. De kleuren die verkrijgbaar zijn zijn Warm Gold. Bright Gold. Bright Silver. Dark Silver. Copper. Op bijgaande foto'video kunt u een demonstratie zien van Annie Sloan zelf over haar nieuwe Gilding Wax.

Nog meer Annie Sloan Gilding Wax voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint in combinatie met Gilding Wax. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint en Gilding Wax. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint met Gilding Wax bekijken op

Gilding Wax voorbeelden

Bestel nu Annie Sloan verf of één van de mooie kleuren Gilding Wax

Annie Sloan Gilding Wax verkrijgbaar in onze winkel in Nijkerk