TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Giverny voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Giverny voorbeelden

Annie Sloan Giverny voorbeelden. Deze pagina met voorbeelden hebben wij voor u gemaakt om u kennis te laten maken met deze mooie nieuwe blauwe kleur van Annie Sloan die net is uitgebracht. Annie Sloan Chalk Paint Giverny is een vrolijk, schoon koel blauw. Deze kleur ligt in de buurt van het groene scala van blauw, zonder rood erin. Het is een perfecte kleur voor een moderne, eigentijdse palet en het ziet er geweldig uit met heldere, warme kleuren zoals Barcelona Orange en Scandinavian Pink en koele neutrale kleuren zoals Paloma. Giverny is vernoemd naar het dorp in Noord Frankrijk waar Claud Monet woonde. Dit briljante blauw was vooral populair in het begin van de 20e eeuw. Deze tafel is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Giverny en links afgewerkt met Black Wax en rechts met White wax. Zo kunt u ook goed zien wat de verschillende waxen van Annie Sloan voor een effect hebben op de kleur. Het kastje is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Giverny en de binnenkant in Annie Sloan Chalk Paint Henrietta. Een mooie combinatie van contrasten.

Annie Sloan Giverny voorbeelden
Annie Sloan Giverny voorbeelden
Annie Sloan Giverny voorbeelden
Annie Sloan Giverny voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Giverny kastje tegen een muur van Annie Sloan Wall Paint Old White geeft het geheel een moderne frisse uitstraling. Kleine sitetable in Annie Sloan Chalk Paint Giverny tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Antoinette.

Bij dit tafeltje in Annie Sloan Chalk Paint Giverny is Antibes Green gebruikt als contrast kleur voor de lampen voet. Op foto twee ziet u een echt Botanisch kastje. Het is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Giverny en is geïnspireerd door het werk van Josef Frank. Annie Sloan heeft dit kastje een gladde en moderne finish gegeven. Het Botanische patroon is geschilderd met Annie Sloan Detail Brushes in de kleuren Primer Red, Arles, Antibes Green en Florence.

Annie Sloan Giverny voorbeelden
Annie Sloan Giverny voorbeelden
Annie Sloan Giverny voorbeelden
Annie Sloan Giverny voorbeelden

Muurkastje geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Giverny en Scandinavian Pink en licht opgeschuurd voor een oude brocante look. Deze stoel hadden wij snel geverfd op de dag dat Giverny uitkwam in Nederland het is simpel gedaan en enkel afgewerkt met Soft Wax. Maar we hebben er enorm veel liters Giverny door verkocht.

Dit tafeltje is in de basis gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Giverny en daarna hebben we het Annie Sloan sjabloon Petrushka aangebracht. Dat hebben we gedaan in de kleuren Old White, Antibes Green en Barcelona Orange. En daarna afgewerkt met Soft Wax. Dat Annie Sloan Chalk Paint Giverny een stralende blauwe kleur is kan je echt heel goed zien op dit kastje. Als wetenswaardigheidje de kleur Giverny is vernoemd naar Monets huis in het Noorden van Frankrijk.

Annie Sloan Giverny voorbeelden
Annie Sloan Giverny voorbeelden

Annie Sloan Duck Giverny direct bestellen

Giverny is helderblauw, de kleur zit in de buurt van het groenere bereik van blauw, zonder rood erin. Groen is een secundaire kleur en blauw is een primaire kleur. Men noemt de kleur ook wel briljant blauw. Het is een perfecte kleur voor een moderne, eigentijdse palet,en het ziet er geweldig uit met heldere, warme kleuren zoals Barcelona Orange, Scandinavian Pink, Paloma, Amsterdam Green, Old Ochre, Paris Grey. Annie Sloan Chalk Paint Giverny is een vrolijk, schoon koel blauw. Deze kleur ligt in de buurt van het groene scala van blauw, zonder rood erin. Giverny is vernoemd naar het dorp in Noord Frankrijk waar Claud Monet woonde. Dit briljante blauw was vooral populair in het begin van de 20e eeuwse interieurs.

Annie Sloan Giverny voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Giverny

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Giverny voorbeelden en voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint