TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Graphite voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Graphite voorbeelden

Annie Sloan Graphite voorbeelden. Graag laten we u de voorbeelden zien van de geweldige kleur Graphite van Annie Sloan, Annie Sloan Graphite is een mooie donkergrijze kleur. Het is geen diep zwart maar heel donker grijs. Er zit een mooi blauwachtig kleurpigment in. Je kan de kleur echt git zwart maken door het af te werken met Black Wax.

Annie Sloan Graphite voorbeelden
Annie Sloan Graphite voorbeelden

Op bovenstaande foto's zie je één van de ideale combinaties. Dit kastje is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Graphite en de muur in Annie Sloan Wall Paint Old White. Omdat er in Old White een heel klein beetje grijs door het wit zit is Old White de kleur en daarom ook meest favoriete kleur wit. Inmiddels is het wel zo in onze winkel dat Graphite Old White voorbij is gegaan als meest favoriete kleur van Annie Sloan.

Annie Sloan Graphite voorbeelden
Annie Sloan Graphite voorbeelden

Annie Sloan Graphite Wall Paint met een in Giverny geschilderde plint. Het geheel past mooi bij dit Botanische kastje. Deze monogrome Hand ladekast is geschilderd door J Simpsin, Painter in residence van Annie Sloan. Het is geschilderd in een monochrome palet van Graphite en Old White een master peace zoals wij dat noemen. Gemaakt door een echte Annie Sloaner.

Annie Sloan Graphite voorbeelden
Annie Sloan Graphite voorbeelden

Op de muur Annie Sloan Wall Paint Graphite dat maakt een spectaculaire achtergrond voor elke kamer in huis. Want de kleur Graphite mag er wezen. De kast is ook geverfd in Graphite en met Annie Sloan Chalk Paint Old White gesjabloneerd. Men heeft gebruik gemaakt van diverse sjablonen van Annie Sloan. Aan de rechterkant zie je een kast die ook te vinden is in Annie Sloan Bookazine The Colourist. Lucy Tiffney, Painter in Residence van Annie Sloan heeft deze kast geverfd. Allereerst Graphite en met Annie Sloan detail brushes heeft ze in de kleuren Antibes Green, Emperor Silk, Old Ochre, Barcelona Orange, Scandinavian Pink en Provence een Botanisch patroon aangebracht. Een geweldig mooi stukje werk door een echte Annie Sloan Master.

Annie Sloan Graphite voorbeelden
Annie Sloan Graphite voorbeelden

Deze secretaire gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Graphite heeft een strakke en glanzende look gekregen, doordat de wax is uitgewreven en daardoor glimmend is. Door de combinatie tussen Graphite en Emperor Silk die echt geweldig is lijken de kleuren op een rode zijden voering van een smoking. Annie Sloan Wall Paint Graphite kan je gebruiken voor allerlei soorten interieurs. Zowel neoklassiek als modern. Graphite misstaat nooit.

Annie Sloan Graphite voorbeelden
Annie Sloan Graphite voorbeelden

Annie Sloan Wall Paint Graphite. Daarvoor zie je verschillende kleuren op de Ananas. Dat zijn de kleuren van Annie Sloan Gilding wax. Warm Gold, Bright Gold, Copper, Dark Silver en Bright Silver. De Secretaire is enkel gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Graphite en afgewerkt met Graphite. Maar het laat goed zien waarom Graphite op dit moment de meest favoriete kleur is bij klanten.

Annie Sloan Chalk Paint Graphite is verkrijgbaar in

Annie Sloan Graphite is ook verkrijgbaar in de geweldige afwasbare muurverf van Annie Sloan

Voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint

Voorbeelden van de acht nieuwe kleuren van Annie Sloan

Annie Sloan Graphite voorbeelden en voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint